Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc kobietki...
Powiem Wam ze nie testowalam...nad ranem dostalam @ ale sie ciesze bo niedlugo moge zaczac nowy cykl :-)
Mamuska Tobie zycze tesciora z II krechami ;-)
Jesli beda jakies zmiany w terminach lub beda nowe dziewczyny to piszcie na priv wtedy dopisze do listy...Buziaki **

Mam nadzieje ze nie zostawisz nas i bedziesz z Nami, ja najwyzej dołącze do Ciebie na listopad !!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli chodzi o temat usuwania z listy - tak nieśmiało sugeruję, aby nikogo nie usuwać, bądź co bądź zawsze się będzie październikówką (ja byłam lipcówką i troszkę przykro mi było jak zostałam usunięta), ale to moje odczucia, pozostawiam do dyskusji.
Czesc kobietki...
Powiem Wam ze nie testowalam...nad ranem dostalam @ ale sie ciesze bo niedlugo moge zaczac nowy cykl :-)
(zaburzone proporcje i wyszła kaszka jak dla dziecka do butelki).Dzieki Yustyniaagadaria - ja dzisiaj widziałam mroczki, na szczęście nie bracia ;p, pierwszy raz, ale siedziałam, ogólnie troszkę mi się słabo zrobiło i zaraz przed oczyma pełno takich jasnych białych punkcików. Odczekałam spokojnie i mi przeszło. Teraz wcinam śniadanko i myślę, ze przejdzie, bo rano to tylko wypiłam kaszkę manną(zaburzone proporcje i wyszła kaszka jak dla dziecka do butelki).
Dobrze że Tobie nic się nie stało i trzymaj się tego gina, który traktuje Ciebie po ludzku, a nie jak eksperyment, takiego też miałam przyjemność poznać, ale "na szczęście" to było przed ciążą...
Hejho ja sie czuje dobrze, to chyba ta pogoda mnie optymizmem nastraja...chociaz z rana sie posprzeczalam z moim i wylam jak bobr, ale nie pytajcie o co, bo to taka glupota ze az wstyd;D zastanawiam sie czy moge to zwalic na szalejace hormony;D bo teraz po godzinie mam swietny nastroj!!
HejkaU mnie tez słoneczko, siedze własnie w pracy i normalnie zasypiam na siedzaco... to oznaka ciąży?? Tak wogole to mnie ciagle boli dol brzucha z jednej strony i wyczytalam, że to moze byc oznaka ze jest ciaza pozamaciczna...Moja mama miala dwie po mnie i wogole bardzo duzo problemow z narzadami rodnymi...Kurcze zaczynam sie martwic...
![]()
Czesc kobietki...
Mamuska Tobie zycze tesciora z II krechami ;-)
Jesli beda jakies zmiany w terminach lub beda nowe dziewczyny to piszcie na priv wtedy dopisze do listy...Buziaki **
Witajcie!!!!!
Dwa dni nieobecnosci, a postow nastukane ze ho ho
Edytko,tule mocno!!!!!Mam nadz,ze nie zostawisz nas i bedziesz z nami pisac...Bedziesz nasz listopadowka z pazdziernikaTrzymam kciuki za listopad!!!!!
mamuska,milego spacerku,
zoszka,po cos wspomianla o grilluuuu...boziu jakbym sobie zjadla kawal miecha z grilla...zadam glupie pytanie:czy w ciazy nie mozna jesc grillowanego?
dziewczyny,ja jestem na zwolnieniu,wczoraj w pracy zaslablam,uderzylam sie policzkiem w zlew,pojechalam z mety do innego lekarza i dostalam 15 dni zwolnienia,skierowanie na badania,kwas foliowy,no-spe itd.Dzis czuje sie o niebo lepiej i zmienie lekarza na wlasnie tego,ktory potraktowal mnie jak czlowieka,a nie jak babe co przyszla i zrzedzi...ja sie po prostu niepokoilam tymi bolami brzucha,bo w pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci!!!!A wiadomo,ze kobiety w naszym stanie sa przewrazliwione...Ja tez wyje bez powodu,a za chwile jestem w doskonalym humorze...
ja juz nie jadlam od hmmmmm 4 lat ?? matko tragedia