Klementinka
Fanka BB :)
ja slyszalam o lisciach kapusty ale moze salata tez pomagaja wiem tylko że jak ogólnie piersi bolą aż ma się wrażenie że palą się to pomagają liście sałaty.
spokojnie, porod moze sie rozkrecic w ciagu jednego dnia, jeszcze nic straconegoNic kompletnie, duzo sikam w nocy bo mi na pecherz cisnie jak szalona i brzuch mi ciazy jak chodze.. Kupa zatkana od miesiaca, juz mi hemoroid wyskoczyl od tego wiecznego wysilku na kibelku i kregoslup mnie tak naparza pod prawa lopatka ze juz sobie rady z nim nie daje.. Ale zeby jakis skurcz czy cos, to nic kompletnie. Brzuch mi twardnieje jak mala dupke wywaliczyli jest twardy bo pupsko malej mam pod reka, a nie ze jakies tam stawianie sie macicy.. Sluz wyplywa jak i wyplywal, ale smiem watpic ze jest to czop.. Czyli wszystko wskazuje na porod wywolywany w 42 tc
![]()
czyli jest twardy bo pupsko malej mam pod reka, a nie ze jakies tam stawianie sie macicy.. Sluz wyplywa jak i wyplywal, ale smiem watpic ze jest to czop.. Czyli wszystko wskazuje na porod wywolywany w 42 tc