reklama

Październik 2011

reklama
Hej.
Wczorajsza kąpiel jakoś mineła, krzyk był ale większy przy wycieraniu niż przy kąpaniu.
Dziś byłam w punkcie szczepień, omówić kalendarz szczepień dla mego urwisa, bo w Niemczech nie szczepi się dzieci w pierwszej dobie a u Nas tak, i czeka Nas bolesna szczepionka ale to dopiero w środę i całe szczęście będzie już m więc jakoś to przeżyjemy :)

Werka- zdradź tajemnicę miłej kąpieli ???plissssss??

Dziewczyny proszę rozluźnić krocza i do bojuuuuuu !!!

Justyś a spróbuj go po kąpieli przytulić do gołego ciała i okryć ręcznikiem. Ja parę razy małą tak wycierałam jak płakała i pomogło. Może jest głodny. Zosię karmiłam przed kąpielą. Położna mówiła, że mlekiem naturalnym można, gorzej z modyfikowanym.

Asionek gratulacje!!!

Ja dzisiaj jestem śpiąca i zmęczona. Wszystko mnie męczy i spałabym na stojąco.

http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm

Ostatnia edycja:
Hejka

Mariolcia - mi nie pomagaly liscie z kapusty. Pomagaly mi cieple oklady, sciaganie pokarmu...i masc regenerujace sutki...

Justys - ja wsadzam mala powoli, najpierw jej nozki mocze wyjmuje i wkladam. Potem delikarnie pupcie i plywamy sobie po wannnie i dopiero cala ja zanuzam. Zauwazylam ze jej nie podobalo jak wkladam ja cala bo dostawala jak by "szoku"...

Ogolnie u nas jest fajnie wlasnie lezy mi na rekach bo usnela, wykompana czysciutka...

Wczoraj byla polozna i mala bardzo ladnie przybiera na wadze...
Wazy juz 3060g:-D:-D

wlasnie laski sivi juz urodzila??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry