reklama

Październik 2011

reklama
kachutka ja też robiłam teścik przed terminem @ i na jednym teście miałam bardzo bladą II a na drugim test negatywny.....

nawet myślałam że jakiś test felerny....wogóle się nie spodziewałam....na drugi dzień zrobiłam bete i miałam 31,01

zoszka, wczesniej nie sprecyzowałaś o co chodziło lekarce :-) Teraz już widzę, że to normalna babeczka, a bez tych produktów które wymieniłaś da się żyć, damy radę :-)

kachutka witamy wśród październikowych mam! jesteś mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taak normalna, ja tez jestem normalna i nie zamierzam popasc w paranoje i obchodzic sie ze soba jak z jajkiem;D Damy rade!! Pewnie ze tak. Ja tylko nie wiem jak z kawa, ale chyba jedna slaba nie robi roznicy..? ;)

hej dziewczyny...widziałam że edytka dostała @ szkoda....kurde...a co z mamuśką??
Jak tam dziewczyny się czujecie?? jak wasze objawy??

Ja mam cały czas plamienia więc muszę leżęć....i straszne mdłości...masakryczne.....

dzisiaj byłam na badaniu bety i mam 99 475....bardzo wysoka chyba będą te bliźniaki:)
Czujemy sie dobrze, nikt nie narzekal;p oprocz typowych codziennych panik, ktore po kolei przezywamy i zastanawiamy się czy wszystko ok;p Edytka dostala @ mamuska jeszcze nie. czeka z testem do niedzieli! Rokowania sa dobre;)
Gratuluje rabbit tych blizniakow..beta super wysoka ale nie pamietam norm... moj maz umiera z zazdrosci za Wasze blizniaki;p
lez i odpoczywaj, mam nadz ze plamienia ustana!

Ostatnia edycja:
dzięki zoszka za dobre słowa.... mam nadzieje że miną bo mnie strasznie martwią te plamienia....aaa z bliźniakami to jeszcze nie takie pewne zobaczę 23...:) ty też niedługo usg....to będzie pierwsze??

kachutka ja też robiłam teścik przed terminem @ i na jednym teście miałam bardzo bladą II a na drugim test negatywny.....

nawet myślałam że jakiś test felerny....wogóle się nie spodziewałam....na drugi dzień zrobiłam bete i miałam 31,01

rabbitku a czy mdłości też miałaś przed terminem @? Bo ja właśnie z ich powodu zrobiłam test...Mdli mnie od 4 dni cały czas...A najbardziej rano i wieczorem...

nie nie miałam...ale miałam bóle krzyża i brzucha.....ale przeszło.....zrób sobie Bete....już ci coś wyjdzie...albo pink test jest bardzo czuły.....

dzięki zoszka za dobre słowa.... mam nadzieje że miną bo mnie strasznie martwią te plamienia....aaa z bliźniakami to jeszcze nie takie pewne zobaczę 23...:) ty też niedługo usg....to będzie pierwsze??
Hehe no tak.. moj ma nadzieje ze skoro nie ma dwoch pecherzy [bylam na usg prywatnie we wt i jestjeden] to moze jeszcze sie podzieli i beda jednojajowe;p
niektore kobiety plamia bardzo dlugo, nawet pare mies, takze to nie musi oznaczac czegos zlego, ale musisz to kontrolowac. Ide na usg na nfz w pon, to podejrze co sie pozmienialo, czy cos uroslo... oby.

reklama
Dziewczeta a ja to chyba nie mam objawow ciazy... boli mnie caly czas prawy jajnik i w sumie nic wiecej...zadnych mdlosci, zawrotow głowy, czy nadmiernego spozywania jedzenia... Czy ja napewno jestem w ciąży??? <bezradny>... do 18 wszytsko sie wyjasni jeszcze niecale 3 godziny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry