To zdaje się, że nam przybywa październikówa kolejna![]()
No bardzo bym chciała
Zwłaszcza, że mój synek też jest z października...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zdaje się, że nam przybywa październikówa kolejna![]()
Zwłaszcza, że mój synek też jest z października...kachutka - ja teraz tez jak zrobiłam test to kreseczka była blada, kilka dni później wyraźna że hoho :-)
zoszka, wczesniej nie sprecyzowałaś o co chodziło lekarce :-) Teraz już widzę, że to normalna babeczka, a bez tych produktów które wymieniłaś da się żyć, damy radę :-)
kachutka witamy wśród październikowych mam! jesteś mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czujemy sie dobrze, nikt nie narzekal;p oprocz typowych codziennych panik, ktore po kolei przezywamy i zastanawiamy się czy wszystko ok;p Edytka dostala @ mamuska jeszcze nie. czeka z testem do niedzieli! Rokowania sa dobrehej dziewczyny...widziałam że edytka dostała @ szkoda....kurde...a co z mamuśką??
Jak tam dziewczyny się czujecie?? jak wasze objawy??
Ja mam cały czas plamienia więc muszę leżęć....i straszne mdłości...masakryczne.....
dzisiaj byłam na badaniu bety i mam 99 475....bardzo wysoka chyba będą te bliźniaki![]()
kachutka ja też robiłam teścik przed terminem @ i na jednym teście miałam bardzo bladą II a na drugim test negatywny.....
nawet myślałam że jakiś test felerny....wogóle się nie spodziewałam....na drugi dzień zrobiłam bete i miałam 31,01
Hehe no tak.. moj ma nadzieje ze skoro nie ma dwoch pecherzy [bylam na usg prywatnie we wt i jestjeden] to moze jeszcze sie podzieli i beda jednojajowe;pdzięki zoszka za dobre słowa.... mam nadzieje że miną bo mnie strasznie martwią te plamienia....aaa z bliźniakami to jeszcze nie takie pewne zobaczę 23...ty też niedługo usg....to będzie pierwsze??