reklama

Październik 2011

reklama
nati napojow bym nie tknela.. to sama chemia!! niektorzy twierdza ze moga powodowac klopoty z utrzymaniem ciazy! [nie wiem ile w tym prawdy]. Ja jednak uwazam ze warto jest jesc i pic zdrowo;)

ale sie rozpisalyscie.. nie zdaze wszystkim odpisac;(

Witam Kobietki...chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, mamusiom życzyć pociechy z maluszków, a oczekującym ujżenia tych upragnionych dwóch kreseczek na teście :) Ja niestety żegnam się z październikiem 2011, wczoraj była kolejna wizyta w szpitalu i potwierdzenie wtorkowej diagnozy...wieczorem miałam zabieg i jest tak pusto...ehhh nie chce siać pesymizmu...trzymajcie się Kochane - za jakiś czas pewnie będę w stanie odwiedzić Was na forum... :*

reklama
Witam Kobietki...chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, mamusiom życzyć pociechy z maluszków, a oczekującym ujżenia tych upragnionych dwóch kreseczek na teście :) Ja niestety żegnam się z październikiem 2011, wczoraj była kolejna wizyta w szpitalu i potwierdzenie wtorkowej diagnozy...wieczorem miałam zabieg i jest tak pusto...ehhh nie chce siać pesymizmu...trzymajcie się Kochane - za jakiś czas pewnie będę w stanie odwiedzić Was na forum... :*

apnoe tak strasznie mi przykro !!!!!!!!!!!!!! nie wiem co powiedziec:-(:-(:-(:-(:-(:-(nawet nie wyobrazam sobie co czujesz !!!!!!! trzymaj sie cieplutko kochana !!!!!!!!!! myslimy o Tobie !!!!!!!!!
trzymam kciuki zebys niedługo zobaczyła II kreseczki i zeby malentwo było silne i zdrowe !!!!!!!!!!

"Dzieci nie umierają, przesuwają tylko datę swojego przyjścia na świat"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry