nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
rabbit- miłej drzemki , moja siostra jest w 4 tym miesiącu z bliżniakami i cały czas by spała

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kraków, katowice to duże miasta wiec nie ma co sie dziwić, a nie u mnie w takiej dziurze co sie miastem zwie !!!!!!!!!!No właśnie w Katowicach też takie są, bo jednak czasem badania są potrzebne na cito![]()
Kraków, katowice to duże miasta wiec nie ma co sie dziwić, a nie u mnie w takiej dziurze co sie miastem zwie !!!!!!!!!!
też tak myślęhihii no to czekaj Mamuśka do niedzieli, trzymam &&&&&&&&& Tydzień po terminie to już na stówę test coś pokaże jeżeli jest dzidzia...
chętnie zamieniłabym klawiaturę na poduszkę, męczę się okrutnie tak mi się spać chce...
Witam Kobietki...chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, mamusiom życzyć pociechy z maluszków, a oczekującym ujżenia tych upragnionych dwóch kreseczek na teścieJa niestety żegnam się z październikiem 2011, wczoraj była kolejna wizyta w szpitalu i potwierdzenie wtorkowej diagnozy...wieczorem miałam zabieg i jest tak pusto...ehhh nie chce siać pesymizmu...trzymajcie się Kochane - za jakiś czas pewnie będę w stanie odwiedzić Was na forum... :*