nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
apnoe- tak bardzo przykro:-(, ale trzymaj się ciepło dużo zdrowia i życzę Ci fasolki jak najszybciej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
yyyyy.... ale to np nie trzeba robić w tych godzinach kiedy są wykonywane badania czyli z samego rana ?? Bo u mnie jest tylko tak chyba! zresztą juz sama nie wiem czy można przyjśc o dowolnej porze i pobrac krew !!!!
dziewczyny idę się drzemnąć....ale chce mi się spać....do zobaczenia
Witam Kobietki...chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, mamusiom życzyć pociechy z maluszków, a oczekującym ujżenia tych upragnionych dwóch kreseczek na teścieJa niestety żegnam się z październikiem 2011, wczoraj była kolejna wizyta w szpitalu i potwierdzenie wtorkowej diagnozy...wieczorem miałam zabieg i jest tak pusto...ehhh nie chce siać pesymizmu...trzymajcie się Kochane - za jakiś czas pewnie będę w stanie odwiedzić Was na forum... :*
jestem jestemmam nadzieję, że tym razem nić nie zburzy mojego szczęścia chociaż po wcześniejszym poronieniu i przy obecnych problemach aż boję się cieszyć z tego, że jestem w ciąży. Na razie leże i palcem nie kiwam. Wczoraj ze mnie chlupnęło ale już przeszło i lecą tylko same brudy. Byłam u lekarza i wszystko ok poza niewielkim odklejeniem lub jeszcze niecałkowitym wbudowaniem się pęcherzyka do macicy. Tydzień temu nie było widać nic oprócz maleńkiego pęcherzyka a wczoraj zobaczyłam już serduszko!!! Jak wyszliśmy z gabinetu to się normalnie popłakałam!
Dobranocka zdrowka duzo zycze !!!!ja poronilam w pazdzierniku , a teraz mam termin na pazdziernikmoja fasolka wrocila do mnie
i tego samego zycze kazdej kobiecie po stracie !!!!!!!!!
magdagrzyb jesli zrobilas test tak pozno to chyba jestes wrzesniowka?? 6tydzien liczysz od dnia ostatniej miesiaczki czy od dnia zaplodnienia? czy jak? ;D Ja to dzis mam jakis czterdziesty ktorys dzien a termin mam na poczatek pazdziernika ;p no ale nie wiem. i tak zostan z nami ;D