heeey
dołączam się do niewyspanych mam. za chwile wracam do wyra spać bo nie spałam.. uwaga! do 6 rano... i co najlepsze? moje dziecko było jak anioł! a w kośc dał mi mąż....

przerąbane mieć 2 dzieci na glowie- jedno duże a drugie takie małe...
lekarze wam dali leki zeby dzieci spac chodzily???
ja mam od położnej, i nie na spanie tylko na uspokojenie dzieciaka właśnie, ale to też sie wiąże z dobrym snem
malutka
tu sie nie ma nic do śmiacia

sie pomyliłam hah... wybaczcie- kiedyś byłam blondynką, wiec pewnie jakieś ubytki mi zostały
kasiadz
wkładki wielorazowe to te które można wyprać taaa?
i te bez dziurek też Ci wyciekają ??
a mi też sie na mleczku smietana zbiera i sie ze mnie śmieją że mam mleko jak krowa dojna bo 1/3 to smietana- takie tłuste...
ale duża już ta Twoja cora... moja położna mi tlyko waży Emilię, a nie mierzy i szkoda bo sama ciekawa jestem ile ma cm. Ale skoro ciuszki 56 są na styk to pewnie wiecej niż 60 cm nie ma...
a co do tempki- ja mam 21-22 w domu i broń Boże na krótki nie ubieram... sama w swetrze chodzę, a mała na długi rękaw w welurkach i poliki ma zimne tlyko ciepły kark i klatka piersiowa... aż sie dziwie że Ci tak położna kazała bo moja mi normalnie na długi ubiera i skarpetki jeszcze. a leży pod kołderką i kocem na zmiane- zależy czy w łóżeczku czy w wózku...
marti
moja maleńka czasem sie slini ale bez przesady...
dziewczyny uwaga- rewolucja, wczoraj mła cały dzień miała gazy wstrzymane i zaparcie i ta rurka windi życie mi uratowała. Tylko miałam obawy czy dzidziuch potem nie będzie sie bał kupy robić sam, ale w nocy tak mi pokój podczas przebierania ofajdała- lącznie w 4 pieluchami przewijakiem i moimi ciuchami- że aż miło....
ale polecam te rurki, wielka ulga dla zagazowanego dzidzia.