Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam cały czas plamienia od 10 dni....ale nie z żywej krwi...
SuperHej dziewczyny nie było mnie od wczoraj na forum, a rtu tyle juz wpisówChciałam sie z Wami podzielić, że jestem na 100% w ciąży, mój płód a właściwie jego zalązek ma 5,5, tygodnia i przpomina kuleczke
![]()
ja się chyba nerwowo wykończę przez ten czas! Co lepsze powiedział, że o 50% kobiet takie plamienia ustępują do tego czasu a u reszty wcale nie muszą! To się może przykleić do końca ale też nie musi - chociaż po 13 tygodniu z kosmówki chyba się wytwarza łożysko więc potem to już problem sam znika.czesc dziewczyny
wlasnie sie obudziłam i znalazlam na bieliznie krew :/ nie wiem o co chodzi ani brzuch mnie nie boli zadnych zlych objawow:/ jezu az mna telepie z nerwow, przy oddawaniu moczu na papierze jest znak ze mocz jest zabarwiony krwia:/:--
-
-
-(
Hej dziewczyny nie było mnie od wczoraj na forum, a rtu tyle juz wpisówChciałam sie z Wami podzielić, że jestem na 100% w ciąży, mój płód a właściwie jego zalązek ma 5,5, tygodnia i przpomina kuleczke
![]()
qlcia ja ciągle o tym myślę...i szukam po necie....to leżenie doprowadza mnie od szału....czuję się jak obłożnie chora...a zawsze byłam mega samodzielna...aa teraz się wysługuję mężem....i jest mi tak dziwnie....nie lubię tak...no ale cóż....jak trzeba....co się nie zrobi dla fasolek...naszych kochanych....my będziemy gnić w łóżeczkach...a one nich się rozwijają jak najlepiej....