Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygląda dokładnie tak jak ten mój poranny...Po jakim czasie pokazała Ci się ta druga kreseczka? Chyba mogę napisać GRATULACJE!!!No jasne, że takWygląda dokładnie tak jak ten mój poranny...Po jakim czasie pokazała Ci się ta druga kreseczka? Chyba mogę napisać GRATULACJE!!!
no nie uwiezysz jak napisze... hihihiihihi zrobiłam test i po paru minutach stwerdzilam ze nic nie widac i test wylądowal w koszu na smieci ale tak pisalysmy z mamuśka i cos mnie podkusiło zeby zerknac za nim w koszu na smieci bo cały czas lezał na wierzchu i tak po polowie dnia wziełam go do reki i zaczełam sie smiac bo zobaczyłamt 2 kreske heheheheh i do konca to sama nie wiem po jakim czasie wyszła ta 2 kreska
jednym slowem historia tego testu jest długa i nudna jak dla niego, bo kto chciałby spedzic pól dnia w koszuna smieci....
no nie uwiezysz jak napisze... hihihiihihi zrobiłam test i po paru minutach stwerdzilam ze nic nie widac i test wylądowal w koszu na smieci ale tak pisalysmy z mamuśka i cos mnie podkusiło zeby zerknac za nim w koszu na smieci bo cały czas lezał na wierzchu i tak po polowie dnia wziełam go do reki i zaczełam sie smiac bo zobaczyłamt 2 kreske heheheheh i do konca to sama nie wiem po jakim czasie wyszła ta 2 kreska
Nie wiem czy czytałaś forum rano, ale ja miałam identyczną sytuację!!! Zrobiłam rano test, wyszła jedna krecha więc go odłożyłam do szafki w łazience, po ok 2-3 godz chciałam go wyrzucić, patrzę a tu dwie krechy...Wygląda to dokładnie tak jak u Ciebie!!! I teraz sama nie wiem, bo ponoć testu nie odczytuje się po wskazanym czasie, a z drugiej strony skądś ta druga krecha musiała się wziąć!!!
jednym slowem historia tego testu jest długa i nudna jak dla niego, bo kto chciałby spedzic pól dnia w koszuna smieci....