Gabriela 5
Zaangażowana w BB
No jak patrzę na ten twój test, to jakbym swój widziała...I rano już tu męczyłam dziewczyny czy któraś tak miała a tu proszę!![]()
oki to bede czekac w takim ukladzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jak patrzę na ten twój test, to jakbym swój widziała...I rano już tu męczyłam dziewczyny czy któraś tak miała a tu proszę!![]()
oki to bede czekac w takim ukladzie
w niedziele na 100% !!!!!!!!!!!A Ty mamuśka kiedy w końcu testujesz, bo już sie pogubiłam![]()
w niedziele na 100% !!!!!!!!!!!
no nie wyrzucę, ale zeby mi znów nie wyszedł z jedna kreska w poprzekTylko nie wyrzucaj od razu testu bo widzisz co się dzieje;-) hehe
heheheO nie, na pewno nie wyrzuci po tym co tu pisałyście![]()

A ja poszperałam w necie i znalazłam wiele wpisów o tym, że testy trzeba odczytywać do 5 minut, bo po paru godzianch może wyjść wynik fałszywie pozytywny:-( Bo zachodzą jakieś rakcje chemiczne...A przecież ktoś tu pisał że też odczytał test później, była druga krecha i ciąża została potem potwierdzona...Oj chyba zaczynam schizować![]()