reklama

Październik 2011

reklama
Moja tez juz od 2 godzin spi w hustawce i nie wiem czy budzic ja czy nie... jak nie obudze to tez ze spaceru nici bo zanim bedzie znowu zmeczona to juz bedzie po zachodzie slonca :baffled: przez to ranne wsawanie wszystko sie pozmienialo, normalnie spi okolo 13. Bo ja na spacery chodze na spanie - a ty jagmar specjanie tak sie wybierasz zeby Marysia byla obudzona?

U nas dzis spadl porzadny snieg i wszedzie jest bialo :-)

Cytryna ja się tak wybieram bo dopiero o tej porze ogarniam sie z domowymi obowiązkami. Marysia jest grzeczna i zasypia na spacerze a jak nie to wystarczy jej smoka dać i sobie ciumka po cichutku. Zosia poszła z babą na spacer do sklepu zaraz koło domu i nadal ich nie ma. Kurde mówiłam, że to ma być szybkie wyjście bo musze ją położyć spać. Uwielbiam taką pomoc. Teraz jest za późno na spanie i za 2h bedzie tak marudna, że ciężko znią będzie ujechać grrr...

moj Jas tez dzisiaj nie na spanie, spal cale 40 min, nawet obiadu nie zdazylam odgrzac
Jeremek gapi sie na zyrandol i ciagle nie robi kupy, juz mnie to wkurza, ciagle cos z tym ukladem pokarmowym
ostatnio kupe zrobil po 4 dniach
niby ok jak na cycu jest ale pruty go mecza i spac spokojnie nie moze
juz mu sab simplex zapodalam, maz ma mi rumianek kupic i zobaczymy czy zadziala

a ja marze o wafelkach w czekoladzie:-p i niczym nie daje sie ten moj zoladek oszukac

klementinka - nie wiem na ile witaminy dzialaja na malucha ,ale obilo mi sie o uszy ,ze jak zaczynasz jesc to moze tak byc. a juz napewno,ze moze byc zielona kupa, zeby nie panikowac..
ja wzielam polowe dawki dzis i zobaczymy, bo normalnie mam 2 tabletki witamin. Ja biore jeszcze omega-3

aaa z tymi pampersami to u mnie też przy dadach nie ma problemu i kupcia nie przecieka na plecki.

anek
dzielna dziewczyna! jak zniesiesz tak długą rozłąkę i czy sie nie boisz

sama niewiem jak to zniose bo teraz jak jest w niemczech to ledwie wytrzymuje,a bac to się boje okropnie ale nic nie zrobie musze zacisnąc poślady i przetrwac

O witam w gronie samotnic :) Ja jakoś ogarniam to Ty też dasz radę kochana :)

Cześć dziewuszki:)
Mój cwaniaczek spał dziś w dzień tylko 2 h on robi tylko jedna drzemkę , na więcej go nie kładę bo nie ma sensu zasypia na zaledwie 7-10min, więcej się naśpiewam niż on śpi :)

Potem kąpie go dopiero o 19.30 mleko i spać mniej więcej o 20tej zobaczymy jak ten plan na niego podziała narazie udaje mu sie przesypiać 4 h ciągiem a tu w Naszym przypadku duży sukces mam nadzieje że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej.

Mój ma na całym ciałku takie krosteczki taką kaszkę nie wiem co to , na początku myślałam że to potówki kąpałam go w krochmalu i nadmanganianie ale nie zeszło , teraz kupiłam oliatum bo może to uczulenie ? Tylko nie wiem na co??kąpie go już w tym 2gi dzień no narazie też nie ma rewelacji:( Jak do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza ide z nim bo już nie mam pomysłu co to jest:angry: Nie ma takiej głatkiej skórki tylko taką szorstką. Naprawdę nie wiem co to za dziadostwo:-(

Byłam wczoraj u gina bo jeszcze nie byłam od porodu:zawstydzona/y: Nie miałam jak :zawstydzona/y: Ale na szczescie wszystko w porządku przepisał mi tapsy i maść na blizne. Teraz tylko czekam na drugi @ i męża oczywiście ;-)

Dzień dobry śpioszki :-)

U mnie pobudka o 4:00 :sorry2:

o matko :szok: zyjesz jeszcze ?? :-D

Asionek u nas tez tak czesto jest, potrzfi przez godzine w nocy lezec i smiac sie do sufitu ;) najlepsza pora na to to okolo polnocy...

a wczoraj zasnela na hustawce po 20 i juz spala... do 7 rano :szok: z przerwami na jedzenie oczywiscie ale ona mi nigdy jeszcze przed 22.30 nie zasnela... z tym ze rzno pobudka a ja sie przyzwyczailam ze spimy conajmniej do 9, wiec juz nie wiem co wole :-D

Moja to ma zawsze wieczorem problemy z kupa... probowalam jej dac herbatki koperkowej Hippa ale Ania nie potrafi pic z butelki, cmoka i cmoka i nic jej nie leci :baffled:

hehe moj tez ok 24 wlasnie ma najlepszy humorek i sie smieje co chwila :) normalnie bym zmeczona pewnie byla , ale jak spojrze na ten kochany buziak to mi przechodzi wszystko :)

na kupe to tej herbatki bym nie dawala ... dziewczyny polecily jablka , actimel czy aktivia , i wypilam z rana dzisiaj , caly dzien kupale takie lecialy jak nigdy hehe , sprobuj moze i wam pomoze ?? :)

Hej
Ja postanowiłam, że od poniedziałku będę sobie budzik na 8 nastawiać, żeby zdążyć się ogarnąć zanim dzieci się obudzą. Właśnie skończyłam robić obiad i chciałam się zbierać na spacer a tu taka godzina, że Zosię trzeba kłaść i znów pójdziemy jak się będzie ściemniać.Tak sobie myślę, że może jej drzemkę zrobie na spacerze tylko nie wiem czy nie jest za zimno :(
ehhh... właśnie babcia wzięła Z na spacer do sklepu :). .

tez sie jakos ogarnac nie moge ... do tego dzisiaj maly wstal ok 7 rano , o 9 czy przed nawet juz padniety i ja tez hehe wiec sie z nim wlanelam i spalam do po 12 ... i tak kurka rozwalone te dni mam jakos :/ ale snu jakos teraz bardzo potrzebuje chyba zmeczenie wylazi juz
przy karmieniu po 19 zasnelam z malym hehe , obudzil mnie sms o 20 :)

moje dziecko przepadło haha do tej pory śpi w huśtawce a niechce jej przenosic do łóżeczka bo sie obudzi

niech sobie spi jak jej wygodnie :)

moj Jas tez dzisiaj nie na spanie, spal cale 40 min, nawet obiadu nie zdazylam odgrzac
Jeremek gapi sie na zyrandol i ciagle nie robi kupy, juz mnie to wkurza, ciagle cos z tym ukladem pokarmowym
ostatnio kupe zrobil po 4 dniach
niby ok jak na cycu jest ale pruty go mecza i spac spokojnie nie moze
juz mu sab simplex zapodalam, maz ma mi rumianek kupic i zobaczymy czy zadziala

a ja marze o wafelkach w czekoladzie:-p i niczym nie daje sie ten moj zoladek oszukac

jak juz pisalam ja wypilam dzisiaj actimel rano i kupy lecialy jedna za druga :) moze wypij tez ? :)
na gazy ja tez dalam sab simlex i u nas bylo jeszcze gorzej :( zagazowal malego na amen to samo koperek :/ tak wiec ja nie polecam
mi sie marzy czekolada jakas z nadzieniem , albo merci czekoladki , albo jakies z alkoholem wisnie w czekoladzie no cos takiego :)
kilka razy w PL zjadlam czekolade i malemu nic nie bylo wiec moze sprobuj z tym wafelkiem ? w koncu tam tej czekolady za duzo nie ma ;-)

Mój ma na całym ciałku takie krosteczki taką kaszkę nie wiem co to , na początku myślałam że to potówki kąpałam go w krochmalu i nadmanganianie ale nie zeszło , teraz kupiłam oliatum bo może to uczulenie ? Tylko nie wiem na co??kąpie go już w tym 2gi dzień no narazie też nie ma rewelacji:( Jak do poniedziałku nie przejdzie to do lekarza ide z nim bo już nie mam pomysłu co to jest:angry: Nie ma takiej głatkiej skórki tylko taką szorstką. Naprawdę nie wiem co to za dziadostwo:-(

mam to samo z malym !! i tez nie wiem co to jest ?? wczoraj przed kapiela przylukalam je na klacie malego , takie wlasnie krosteczki jak kaszka , troche czerwone ... mamy we wtorek pediatre jak nie zejdzie zapytam sie co to
jak sie dowiesz wczesniej to daj znac :)

u nas kolejny dzien bez kupy,
Asionek dzieki:-)w pon kupuje actimele i sprobuje a jutro jablko
opilam sie rumianku i kopru wloskiego z kminkiem i anyzem ze mi chyba kielki uszami wyjda
pruty lepiej sadzi ale kupy niet

kurcze coraz bardziej napalam sie na ten wozek phil&teds, Jagmar, tak jednym slowem, polecilabys?
widzialam ze peg perego robi cos podobnego za polowe ceny, tylko nie wiem czy jakosc bedzie ta sama

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry