Marti_1984
Fanka BB :)
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko mała jest troche podzięmbiona ma katar i gardło czerwone i nie wiem czy chodzic z nia na spacery czy nie w sumie jest 6 stopni ciepła troche mokro? i nie wiem siedziec na chacie czy isc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No co Wy 
Przecież pisałam wcześniej ,że biorę AZALIĘ
Na początku pierwszego opakowania dostałam @ o której wczoraj pisałam, ale jak wspominałam następna @ może przyjść w terminie, może się opóźnij ,a może nie przyjść wcale, tak to przy tych tabletkach jest ,tak samo z CERAZETTE jest
I każdy z trzech objawów jest prawidłowy
Ani mi w głowie następne dziecko 
;-)
oczywiscie jadl ok 3.30 , ale ja sie wyspalam w koncu Asionku no właśnie nie ma konkretnej przyczyny,tak po prostu,do tego widzę wszystko w czarnych kolorach-głupieje już chyba.
Mały coś przestałchętnie ssać pierś,jak kiedyś mógł ssać godzinami,teraz 2-3 min i już koniec.I stąd pytanie jak u was ?
Cytryko nie wiem jak u nas u nas wygląda porada psychiatryczna tudzież psychologiczna,ale na pewno jest strasznie droga,że można w większą depresję wpaść.
Maxio tez mi ostatnio pozniej spac chodzi, ale to dlatego ze wczesniej na wieczornym cycu juz odlatywal, a teraz trzezwy i wypoczety... No i zaczynam go w takim stanie odkladac do lozeczka. Coprawda zazwyczaj panika w oczach i bunt, ale raczej krotkotrwaly i po jakis 20 min sam sie usypia. Za to w dzien, cycoholik robi sobie drzemki wylacznie na piersi albo na spacerze (z racji zimy wiec glownie na piersi)
I ogolnie u nas cycowania caly dzien full, ale najada sie maly szybko, tylko po prosu lubi sobie dlugo pociumkac, czasem nawet mnie szarpie i "gryzie" dziaslami i tak skore na piersi mietosi jak chuseczke;/- ale kurcze tak sie usmiecha zza tego cyca, ze musze mu wybaczac...
No i spanie nocne zawsze super mamy jak dla mnie. Pierwsze jakies 6 h ciagiem (od ok 10) , potem cyc i do 7:30 -8 spimy, a jak jest czas, to z cycem w buzi przespi jeszcze i do 9
Wiem ze moj Misio najstarszy i od poczatku malo problemowy, ale teraz sie taki superasny i kumaty robi...No zjadloby sie robaczka(mam nadzieje ze nie zapesze
)
Wiecie co, ja mam nadzieje ze dotrwam z cycoleniem do 6 miecha, a potem kubek niekapek wprowadze, bo jak juz porzucilismy ta butle to wole do niej nie wracac.
Asionek ja tez sie kawoszka ostatnio zrobilam i jakos nie widze negatywnego wplymu na Maxia. Ale dla samej siebie to moglabym jednak sie wiecej na inke przerzucic, tylko po ciazowej abstynencji znow mnie tassimo wciagnelo;/ No i w sumie ja tylko w kawie mleko pije, wiec przyjemne z pozytecznym poniekad lacze, bo tego mleczka sporo dolewam
Dziewczyny macie jakis sposob, na wypadanie wlosow po ciazy? Mam wrazenie ze jakos wiecej mi leci, a ze czarne, to wszedzie w chalupie mamKurde jeszcze lysa zostane... Ale nigdy mi az tak nie wylazily... R w polskiej hurtowni pracuje to myslalam zeby mi moze cos ze skrzypem przyniosl, tylko nie wiem co przy karmieniu moge zazywac;/
)

biore caly czas witaminy od gina i jak widac nie pomaga ... chyba musi wypasc co ma i tyle
i maly tez ciagle w lapkach ma moje wlosy Witam się i ja w nowym roku
U Nas fajnie imprezka trwała do 3A mały ładnie spał jak w zwykły dzień, tylko o 7mej już pobudka i jazda do 9tej czyli to pierwszej drzemki 45 minutowej, więcej nie pośpi;-) No trudno...dziś za to obudził się o 3.30 w nocy i gada do siebie musiałam go wziąć do łóżka i pospaliśmy do 9tej
Wiem wiem miałam go nie brać
![]()
Ja już miałam drugi @ i trwał aż 7 dniLało się jak z kranu więc myślałam że ducha wyzione
Lenka- no coś Ty , głowa do góryProszę się doprowadzić do porządku, co to za doły?????????????
Zaraz tu inaczej pogadamyNa pewno jest jakiś powód?? Pisz szybko!!!!!!!!!!
mikołaj poszedł na łatwiznę i zrobił 2 takie same paczkihey dziewczynki
najlepszego w Nowym roku
wybaczcie moja nieobecność... uczę sie do examów- tak konkretnie zajrzę to dopiero w lutym... mam tyle nauki że głowa mała a przy Emilce to niezły wyczyn... akurat pije kawuche i zabieram sie do nauki....
wszystkie dzieciaczki całują w ich kolejnym roku życia
dodam ze moja Emi juz smieje sie w głos i przewraca z brzusia na plecki od czasu do czasu
kasiadz
zbieg okoliczności- moja córcia te z dostała pod choinkę konika, ciuszki i projektor Tomy z Kubusiemdo tego jeszcze butlę aventa 330 ml 9 bo mamy tlyko małą) ale jak sie złożyło że dziewczynki zostały tak samo sprezentowane
![]()
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko mała jest troche podzięmbiona ma katar i gardło czerwone i nie wiem czy chodzic z nia na spacery czy nie w sumie jest 6 stopni ciepła troche mokro? i nie wiem siedziec na chacie czy isc![]()
! I po tym na drugi dzień małej wrócił katar, nie wiem, może to zbieg okoliczności. ja tez mam doly i zastanawialam sie czy nie isc tu pogadac ze specjalista
moze wiosna bedzie juz lepiej, wyjdzie slonce, dzieciaczki beda starsze to i czasu bedzie wiecej
jeszcze z mezem sie nie dogadujemy, coraz mniej sie rozumiemy
Dziewczyny z dolami i lekami... wklejam linka o depresji poporodowej z testem (mi go w wersji angielskiej pielegniarka srodowiskowa robila - tu kazdemu daja kwestionariusz):
Depresja poporodowa - kompendium wiedzy
wystepuje duzo czesciej niz by sie wydawalo i nie chodzi tu o takie zwykle "doly" bo takie kazdy ma. Nie warto czekac czy sie samo rozwiaze... znam osoby ktore nadal cierpialy na depresje w 2 lata po urodzeniu dzecka zanim otrzymaly pomoc, nie zawsze "przechodzi samo"...
jewcia leki sa bardzo czesto zwiazane ze stanami depresyjnymi, czasem moga byc glownym objawem depresji.
Wiec prosze poczytajcie, porozmawiajcie z kims i moze latwiej bedzie zdecydowac czy to przejsciowy kryzys czy depresja poporodowa czy tez jeszcze cos innego.