malutka dobry psychiatra czy psycholog bedzie chcial tez chcial wykluczyc przyczyny niskiego nastroju na podlozu organicznym/fizjologicznym. Moze byc ich sporo min hormony, dlatego warto poczytac, pogadac ze specjalista, porobic badania itd.
Mam nadzieje ze u wszystkich kryzysy przejda czy te zwiazane z dolami czy te z partnerami
Ja tez mam, ale mysle ze glownie ze zmeczenia - wczoraj Ania miala pobudki o 23,2,3,4,5,6.30 i 8 ja przysypialam od 2 na 20min pomeiedzy jej pobudkami... i jak tu sie potem z zycia cieszyc?
Mam nadzieje ze u wszystkich kryzysy przejda czy te zwiazane z dolami czy te z partnerami
Ja tez mam, ale mysle ze glownie ze zmeczenia - wczoraj Ania miala pobudki o 23,2,3,4,5,6.30 i 8 ja przysypialam od 2 na 20min pomeiedzy jej pobudkami... i jak tu sie potem z zycia cieszyc?

;-)
.
,.Do tego podły humor mnie nie opuszcza,chyba jakiegoś psychiatry poszukam.
A mały ładnie spał jak w zwykły dzień, tylko o 7mej już pobudka i jazda do 9tej czyli to pierwszej drzemki 45 minutowej, więcej nie pośpi;-) No trudno...dziś za to obudził się o 3.30 w nocy i gada do siebie musiałam go wziąć do łóżka i pospaliśmy do 9tej 
Proszę się doprowadzić do porządku, co to za doły?????????????
Próbowałam z obu piersi, każdą metodą, moje przez butelkę i nic ;/