kasiadz
Fanka BB :)
zastanawiałam się nad kupnem butelki z łyżeczką: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bo mała nie chce pić z butelki, co o tym sądzicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
,.Do tego podły humor mnie nie opuszcza,chyba jakiegoś psychiatry poszukam.a moja córa poszła spać o 3i wstała o 8.30. A teraz poszla na spacer z dziadkami a rodzice odpoczywają;-)
ja kawe pije normlaną,nieraz dwa razy dziennie i czasem mocna z kawiarki...u nas młoda jak spi to spi,jak spac nie chce to klikanie na klawiaturze ją budzi...
skoro malucha nic nie jest to i ja sobie walne czasami normalna kawke ! sluzba zdrowia
Dziewczyny macie juz okres??? Bo ja ani widu ani slychu.. Karmie piersia i biore anty cerazette... Powinnam udac sie do lekarza czy to normalne???![]()
Witam i ja w Nowym Roku!
Ja już pierwszą @ mam za sobą, mały wtedy strasznie ulewał i w ogóle był jakiś taki nerwowy i pobudzony, a miałam długo, bo ,aż 9 dni, to rekord i strasznie ze mnie leciało... Teraz czekam na drugą @ albo i nie![]()
U nas wczoraj dzień do bani, ledwo do północy wytrzymaliśmyFilip nam dał wczoraj popalić, cały dzień nie spał i marudził, było z ręki do ręki bonanza
Zasnął dopiero jak kamień przed północą, a obudził się dopiero o 7:30
Dziś odsypia chyba wczorajszy dzień bo jest o wiele lepiej... Wczoraj może by trochę i pospał tylko jakieś barany do północy wytrwać nie mogli i fajerwerkami nawalali i co huk to mały oczy jak pięć złoty.. także my zamiast sylwka to mieliśmy piżama party
![]()
zastanawiałam się nad kupnem butelki z łyżeczką: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy bo mała nie chce pić z butelki, co o tym sądzicie?

A mały ładnie spał jak w zwykły dzień, tylko o 7mej już pobudka i jazda do 9tej czyli to pierwszej drzemki 45 minutowej, więcej nie pośpi;-) No trudno...dziś za to obudził się o 3.30 w nocy i gada do siebie musiałam go wziąć do łóżka i pospaliśmy do 9tej
Wiem wiem miałam go nie brać
Lało się jak z kranu więc myślałam że ducha wyzione
Proszę się doprowadzić do porządku, co to za doły?????????????
Na pewno jest jakiś powód?? Pisz szybko!!!!!!!!!!I ogolnie u nas cycowania caly dzien full, ale najada sie maly szybko, tylko po prosu lubi sobie dlugo pociumkac, czasem nawet mnie szarpie i "gryzie" dziaslami i tak skore na piersi mietosi jak chuseczke;/- ale kurcze tak sie usmiecha zza tego cyca, ze musze mu wybaczac...
i dodatkowo chrostek wiecej tych niewidocznych , na calych nozkach i rekach i pojawily sie na brzuszku i miejscami te chorostki sa czerwone... bedziemy wiec lekarza zaliczac mma nadzieje ,ze juz dzis..myslalam oczywiscie o skazie bialkowej ale u nas z zoladkiem nie ma problemow.. ehhh poranek wiec do d--
tez nie wiem ile tak pociagnę 
niemniej narazie inne problemy przebijaja wyglad brzucha