reklama

Październik 2011

hejo hej w Nowym Roku :)

My siedzieliśmy wczoraj z teściami moimi i nawet na język szampana wypiłam ale mi nie posmakował ;/ Na dodatek pomieszałam chyba i żołądek mnie rozbolał. Pomogła herbatka z kopru hippa ;) Mały nie chciał nic a nic spać dopóki trwała impreza i poszedł spać o 1!!! Ale jak w końcu zasnął tak obudziłam się o 8! z bombami nie piersiami ;-) Generalnie nadal marudny jak był tak jest :dry:

reklama
Asionku to tak jak u mnie, tylko do 16 siedzimy sami
Monika ja bezkofeinowa tez czuje we krwi hehe

moj moze byc o 15 ale moze tez byc pozniej , bo wczesniej to raczej nie :/ a gdzie twoj pracuje jak mozna ?? :)
ja tez czuje bezkofeinowa we krwi hehe

hejo hej w Nowym Roku :)

My siedzieliśmy wczoraj z teściami moimi i nawet na język szampana wypiłam ale mi nie posmakował ;/ Na dodatek pomieszałam chyba i żołądek mnie rozbolał. Pomogła herbatka z kopru hippa ;) Mały nie chciał nic a nic spać dopóki trwała impreza i poszedł spać o 1!!! Ale jak w końcu zasnął tak obudziłam się o 8! z bombami nie piersiami ;-) Generalnie nadal marudny jak był tak jest :dry:

towarzyski chlopak :)
moj obiecal mi jakis super alkohol , z kaktusa , arbuza i czegos jeszcze :) podobno rewelka ...

moj teraz pomarudzil przed spaniem ... masakra nawet na rekach nie chcial byc dziad maly :-D

Witam się i ja w tym Nowym Roku.
U nas sylwek w domu z rodzinką. Chłopcy czekali na fajerwerki i szampana bezalkoholowego na którego i ja się załapałam. Majka po wielu próbach w końcu zasneła na dłużej przed północą, kupki nadal niet, ale jest w lepszym humorze, nie ma objawów prężenia, stękania jak by chciała a nie mogła więc jeszcze czekamy aż samo się coś zrobi.
W sumie po północy poszliśmy spać, bynajmiej ja już spałam, a reszta jakoś podobnie. A dziś niedziela jak kazda, tylko trochę senna jestem, a trzeba by było za obiadek się brać, bo jak przyszliśmy z kościoła to była kawa i ciasto. A propo kawy ja pije dwie dziennie i to takie duże kubki jakoś nie mogę sobie tego odmówić, ciekawe czy to ma wpływ na spanie dziecka?

Witam w Nowym Roku!!!!

To widze dzieckaki swietowaly Sylwestra ;) bo cos u wiekszosci pozno poszly spac :) U nas tez Ania zasnela o 1, a od 9 jestesmy na nogach, juz pierwszy spacerek w 2012 zaliczony :tak:

jewcia wspolczuje problemow z kupa.... jak dla mnie to bardzo dlugi okres bez kupki, ale moja to robi srednio 3 dziennie, wiec jak zrobi tylko 1 to juz sie martwie...
A co do kawy... trudno powiedziec, ja pije moze raz w tygodniu a mala i tak nie spi... moze nie pij przez kilka dni i zobaczysz czy jest poprawa?

moja na szczescie sylwka przespała...
teraz mąż ze starsza poszli popuszczać pozostałe fajerwerki:)
córka nie może "otrząsnąć"się z wczorajszych emocji,to jej pierwsza "taka"imprezka:))))))

ja kawe pije normlaną,nieraz dwa razy dziennie i czasem mocna z kawiarki...u nas młoda jak spi to spi,jak spac nie chce to klikanie na klawiaturze ją budzi...

reklama
Witam i ja w Nowym Roku!
Tak, to normalne :tak: Możesz mieć przy tych tabletkach regularnie, nieregularnie albo nawet i wcale ale wszystkie z trzech objawów są prawidłowe... ;-)

Ja już pierwszą @ mam za sobą, mały wtedy strasznie ulewał i w ogóle był jakiś taki nerwowy i pobudzony, a miałam długo, bo ,aż 9 dni, to rekord i strasznie ze mnie leciało... Teraz czekam na drugą @ albo i nie :-D

U nas wczoraj dzień do bani, ledwo do północy wytrzymaliśmy :dry: Filip nam dał wczoraj popalić, cały dzień nie spał i marudził, było z ręki do ręki bonanza :-D Zasnął dopiero jak kamień przed północą, a obudził się dopiero o 7:30:shocked2: Dziś odsypia chyba wczorajszy dzień bo jest o wiele lepiej... Wczoraj może by trochę i pospał tylko jakieś barany do północy wytrwać nie mogli i fajerwerkami nawalali i co huk to mały oczy jak pięć złoty.. także my zamiast sylwka to mieliśmy piżama party :-D:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry