reklama

Październik 2011

Asionku chętnie bym dała czopka, problem w tym że nie mam w domu, jedynie takie przeciwgorączkowe a to chyba takie się nie nadają.I niby śpi już, a co chwile mi się budzi z płaczem i chyba to przez te kupki, bo chyba nie od wczorajszej szczepionki? Jutro poszukam,pewnie jakaś apteka ma dyżur.

reklama
o!ja pierwsza dziś:)))))

mamy 2012r.!wstawać baby!

moja starsza miała 1 ząbka jak miała 3m-ce i 5 dni,teraz młodsza tez drapie dziąsełka,robi te Bable o których piszecie...zobaczymy jak u nas będzie z ząbkami,widać już i na dole i na górze,ale wydaje mi sie,ze starsza mocniej się sliniła...z niej to sie ślina lała normlanie...miała 20 m-cy i 20 ząbków!tak mam wpisane w jej "wielkiej księdze" z ważnymi datami:)

wypadać tez jej zaczęły bardzo szybko,wręcz hurtowo,teraz ma ledwo skończone 7 lat,a juz chyba wszytskie stałe...(nie wiem czy 5-tki i 6-tki wypadają?????-chyba nie,od razu są "stałe")...

miłego dnia:) takiego rodzinnego ciepła dzis Wam zycze:)

hello kobitki!!!!!

moi mezczyzni jeszcze spi - ten wiekszy chrapie na potege(ja bylam kierowca wczoraj, wiec sobie pozwolil..) a mlody spi obok i nic mu to nie przeszkadza - ale jemu to malo co przeszkadza, moge odkurzac kolo niego jak spi, czasami tv wlaczone, malz kolo niego a mimo to cos wola na mnie gdy ja jestem w kuchni - maluch spi jak skala :-)

my bylismy u tesciow, maly spal z 3 razy po 10min za cala wizyte, zaraz po polnocy pojechalismy do domu, zal mi bylo maluszka bo tak byl zmeczony,ze nawet mu sie yyyy yyyy nie chcialo robic, ale spac niet. dowalilo mrozem i kurna auto zaczelo szwankowac, normlanie wciskam gazu do deski przy dwojce a auto jak zolw i wizja ze sie zepsuje, mazl na bani, maluch w samochodzie..ale jakos sie rozgrzal i dokulalismy sie do chalupy..synek zasnal kolo 1.30:szok: jak ma trudnosci w zasnieciu to go trzymam za reke i wczoraj tj dzisiaj co chcialam lapke puscic to sie budzil i chliptal wiec stalam przy lozeczku dobre pol godz..to odebralo mi nastroj na barabara a chcialam sprobowac po raz pierwszy od porodu(bo wczoraj chyba juz definitywnie zakonczylam "polog", tak dlugo cholera ze mnie lecialo cos)...no coz ...
wiec skoro maluch poszedl spac o 1.30 to obudzi sie pewnie kolo 14-15 , cycek na sile wcisnelam mu 3 razy bo mnie zalalo

a propos bakow - u mnie lepiej , gdy nie zjadlam tego zytniego chleba, po nalesnikach nic mu nie bylo, wypilam troche winka i raczej zadnej reakcji poza moja - normalnie lekki rausz po 3 lykach:-)

pije kawe i probuje sie dobudzic, u nas snieg i mroz - ladnie sie zrobilo :-)

o!ja pierwsza dziś:)))))

mamy 2012r.!wstawać baby!

moja starsza miała 1 ząbka jak miała 3m-ce i 5 dni,teraz młodsza tez drapie dziąsełka,robi te Bable o których piszecie...zobaczymy jak u nas będzie z ząbkami,widać już i na dole i na górze,ale wydaje mi sie,ze starsza mocniej się sliniła...z niej to sie ślina lała normlanie...miała 20 m-cy i 20 ząbków!tak mam wpisane w jej "wielkiej księdze" z ważnymi datami:)

wypadać tez jej zaczęły bardzo szybko,wręcz hurtowo,teraz ma ledwo skończone 7 lat,a juz chyba wszytskie stałe...(nie wiem czy 5-tki i 6-tki wypadają?????-chyba nie,od razu są "stałe")...

miłego dnia:) takiego rodzinnego ciepła dzis Wam zycze:)

bardzo szybko malej zeby wyszly i wypadly hehe
podobno to dzieciczne wiec moze malutkiej tez juz ida ?? :)

Monika i co maly spi dalej ?? :)
szkoda , ze nic z bara bara nie wyszlo , ale moze dzisiaj sie uda ? :)
ja juz po "pierwszym razie " i nie bylo fajnie :( cos mnie tam boli nie wiem co , bo szwow nie mam w srodku .... oby to minelo !!

asionek - u mnie juz 12.30 i dalej spi. Ten straszy tez:-) a ja mam kawke, internet i jak narazie swiety spokoj, hihihi dzisiaj tez pewnie nic z tego, bo malz jak tylko troche wypije to "umiera" na drugi dzien, a jak wiecej to nawet kilka dni jest przymulony, wiec kolo wtroku mysle,ze juz bedzie ok, ale o romantyczny nastroj to trzeba sie bedzie postarac:-) tez sie jakos boje, brzuch w srodku w okolicach ciacia boli jak dotkne, blizna tez jest gruba , twarda i boli przy dotknieciu- czy moze to nie bol ,ale bardzo nieprzyjemne uczucie.. sprobujemy zobaczymy :-)

witam w 2012 roku, moj sylwester byl do bani, spedzilam go z Jeremkiem bo maz spal w pokoju obok, taki wykonczony bidulek po pracy:cool: ehhhh super sie zaczal ten nowy rok
piwko 0% wypilam i tylko narobilam tym baczkow Jeremkowi, uwalil kupe az po pachy wiec kolo polnocy mialam niezly balagan
starszak spal i nawet petardy go nie ruszaly

Monika ja wczoraj mialam lekkie szmery po bezalkoholowym;-)
mi tez jeszcze niedawno cos polecialo, musze wybrac sie do gina
Asionek tez sama siedzialas?

moze to sila sugestii klementinka? ja mam wrazenie bo bezkofeinowej kawie ,ze mam wzrost ozywienia jak po normalnej:-) (prawdziwa pije tylko rano a potem sie oszukuje, szkoda ,ze czekolady nie mozna niczym zastapic...)

asionek - u mnie juz 12.30 i dalej spi. Ten straszy tez:-) a ja mam kawke, internet i jak narazie swiety spokoj, hihihi dzisiaj tez pewnie nic z tego, bo malz jak tylko troche wypije to "umiera" na drugi dzien, a jak wiecej to nawet kilka dni jest przymulony, wiec kolo wtroku mysle,ze juz bedzie ok, ale o romantyczny nastroj to trzeba sie bedzie postarac:-) tez sie jakos boje, brzuch w srodku w okolicach ciacia boli jak dotkne, blizna tez jest gruba , twarda i boli przy dotknieciu- czy moze to nie bol ,ale bardzo nieprzyjemne uczucie.. sprobujemy zobaczymy :-)

to niezle ci spi :) moj wlasnie 2 drzemke zalicza :)
po CC o tyle lepiej , ze nie ma strachu za bardzo o dol ... no i nienaruszone tam jest wiec powinno byc ok :)

witam w 2012 roku, moj sylwester byl do bani, spedzilam go z Jeremkiem bo maz spal w pokoju obok, taki wykonczony bidulek po pracy:cool: ehhhh super sie zaczal ten nowy rok
piwko 0% wypilam i tylko narobilam tym baczkow Jeremkowi, uwalil kupe az po pachy wiec kolo polnocy mialam niezly balagan
starszak spal i nawet petardy go nie ruszaly
mi tez jeszcze niedawno cos polecialo, musze wybrac sie do gina
Asionek tez sama siedzialas?

mojego tez nie bylo ... siedzialam sama
dzisiaj od rana tez sama maz bedzie ok 15
tak wiec nie zaczal sie super ten rok :/
ale musimy liczyc na to , ze pomimo tego nastepne miesiace beda super ! :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry