elifit
Moderatorka
malutka a czemu małemu nie dajesz swojego mleka w butli? Szkoda by sie zmarnowało, oddaj do banku mleka ;-)
mileczka może to kryzys, nie poddawaj się.. zobaczcie ile w tym samym czasie dzieciaczków szaleje przy cycu
i też jestem zdania że to nerwy ci zżerają pokarm.
A ja jestem padnięta, mimo że nocka była ok ale moje dziecko jeszcze śpi snem nocnym!!!!! I za cholerę nie pójdzie spać wcześniej tylko o 0.00. Wczoraj byłam tak zmęczona a on nie chciał spać. Próbowałam wszystkiego i nic
Dałam mu z cyca jego ulubionego a ten ciumnął 3 razy i puszczał, i znowu 3 razy i znowu puszczał Może mu nie leciało?? Potem mu dałam z tego drugiego i wydoił i usnął. Cholera wie czy też nie jaki kryzys. Też mi się wydaje że mam mniej mleka :-( Głowa mnie boli z niewyspania ;/
mileczka może to kryzys, nie poddawaj się.. zobaczcie ile w tym samym czasie dzieciaczków szaleje przy cycu
i też jestem zdania że to nerwy ci zżerają pokarm.A ja jestem padnięta, mimo że nocka była ok ale moje dziecko jeszcze śpi snem nocnym!!!!! I za cholerę nie pójdzie spać wcześniej tylko o 0.00. Wczoraj byłam tak zmęczona a on nie chciał spać. Próbowałam wszystkiego i nic
Dałam mu z cyca jego ulubionego a ten ciumnął 3 razy i puszczał, i znowu 3 razy i znowu puszczał Może mu nie leciało?? Potem mu dałam z tego drugiego i wydoił i usnął. Cholera wie czy też nie jaki kryzys. Też mi się wydaje że mam mniej mleka :-( Głowa mnie boli z niewyspania ;/

żeby jedno, dwoje, ale widze więcej ma teraz takie problemy.
Azalię biorę
mam nadzieje ze u nas tak nie bedzie...
bylysmy sie dzis wazyc - no i jest ponad 7kg - ona mi niedlugo z siatek centylowych wyjdzie