monika~
Fanka BB :)
cytryna - &&&&&&&&& za zdrowie babci
asionek - tu na odwrot , jest jeszcze wiekszy nacisk na cycka niz w pl, wszystko powinno byc naturalnie, ale mi to nie przeszkadza, bo jak mleko w cycu jest to karmie , jak nie bedzie to butle i nikomu nic do tego!no.:-)
moj uwielbia swoja prawa strone, jak nie spi to przestawienie sila glowy w druga strone to masakra,ale sam nia kreci jak chce popatrzec w druga strone, na snie czasami mu zmieniam, czasami widze ze sam zmienil. Przewijak ustwilam tak,zeby zawsze byc po jego "nielubianej stronie" wiec odruchow przekreca glowe i patrze na mnie (nie ustawiam sie z przodu , bo juz mnie kilka razy obsikal
)
mileczka - wspolczuje takiej sytuacji i stresow, zwlaszcza ,ze chcesz karmic, moze to faktycznie takie chwilowe fanaberie? ja bym powalczyla o mleko, ze zdrowsze i DARMOCHA... &&& zeby sie poprawilo!
malutka - az zaczelam mojemu w paszcze zagladac,ale on bardzo sie nie slini, tyle ze tak wyciera piastka w srodku ,ze az mu cale opuchly po nocy, zakladamy teraz do snu rekawiczki, bo przeciez nie bede warowac cala noc czy sobie nie wklada znow kciuka czy piastki, a nagle zaczal pluc smoczkiem
moze to i lepiej...
dziewczyny, od 2 dni jestem na bezmlecznej , bo moj ma cale rece i nogi w kaszce, miejscami czerwone bardzo i na brzuchu i plecach tez. oczywiscie dzowniac w pon dostalam wizyte na czwartek do lekarza, ale pomine to.. tylko zastanawia mnie fakt,ze moj nie ulewa(zdarzylo mu sie 2 razy jak sie chyba przejadl, ale to dawno bylo), kupy ladne zolte i czestotliwosc sie zmniejszyla (nie ma po kazdym cycku juz) czy to moze byc nietolerancja mleka????
agadaria - medal dla Ciebie i wszystkich za odciaganie recznie , ja to az skurczu reki dostalam prawie, cycek zmietolony i 2 krople:-)
wczoraj odciaglam troszeczke laktatorem do butelki i sprobowalm dac maluchowi - jaki ryk!!!! bo mleko pachnie a nie umie pic z butelki! z 10 mi sie meczylismy i nie wydoil ani kropli, w koncu mu wycisnelam na jezyk to mleko bo az sie zanosil biedak i dostal extra Cycka Pocieszyciela bo normalnie trauma... myslicie ze probowac az do skutku? kurde potrzebowlabym zniknac na pol dnia z domu, dalabym tesciowej malucha ale z glodu by padl..
asionek - tu na odwrot , jest jeszcze wiekszy nacisk na cycka niz w pl, wszystko powinno byc naturalnie, ale mi to nie przeszkadza, bo jak mleko w cycu jest to karmie , jak nie bedzie to butle i nikomu nic do tego!no.:-)
moj uwielbia swoja prawa strone, jak nie spi to przestawienie sila glowy w druga strone to masakra,ale sam nia kreci jak chce popatrzec w druga strone, na snie czasami mu zmieniam, czasami widze ze sam zmienil. Przewijak ustwilam tak,zeby zawsze byc po jego "nielubianej stronie" wiec odruchow przekreca glowe i patrze na mnie (nie ustawiam sie z przodu , bo juz mnie kilka razy obsikal
)mileczka - wspolczuje takiej sytuacji i stresow, zwlaszcza ,ze chcesz karmic, moze to faktycznie takie chwilowe fanaberie? ja bym powalczyla o mleko, ze zdrowsze i DARMOCHA... &&& zeby sie poprawilo!
malutka - az zaczelam mojemu w paszcze zagladac,ale on bardzo sie nie slini, tyle ze tak wyciera piastka w srodku ,ze az mu cale opuchly po nocy, zakladamy teraz do snu rekawiczki, bo przeciez nie bede warowac cala noc czy sobie nie wklada znow kciuka czy piastki, a nagle zaczal pluc smoczkiem
moze to i lepiej...dziewczyny, od 2 dni jestem na bezmlecznej , bo moj ma cale rece i nogi w kaszce, miejscami czerwone bardzo i na brzuchu i plecach tez. oczywiscie dzowniac w pon dostalam wizyte na czwartek do lekarza, ale pomine to.. tylko zastanawia mnie fakt,ze moj nie ulewa(zdarzylo mu sie 2 razy jak sie chyba przejadl, ale to dawno bylo), kupy ladne zolte i czestotliwosc sie zmniejszyla (nie ma po kazdym cycku juz) czy to moze byc nietolerancja mleka????
agadaria - medal dla Ciebie i wszystkich za odciaganie recznie , ja to az skurczu reki dostalam prawie, cycek zmietolony i 2 krople:-)
wczoraj odciaglam troszeczke laktatorem do butelki i sprobowalm dac maluchowi - jaki ryk!!!! bo mleko pachnie a nie umie pic z butelki! z 10 mi sie meczylismy i nie wydoil ani kropli, w koncu mu wycisnelam na jezyk to mleko bo az sie zanosil biedak i dostal extra Cycka Pocieszyciela bo normalnie trauma... myslicie ze probowac az do skutku? kurde potrzebowlabym zniknac na pol dnia z domu, dalabym tesciowej malucha ale z glodu by padl..

Wczoraj mały wyssał do cna, zobaczymy dziś co będzie... Szałwii nie lubię ale może się przemogę o ile moje dziecko dziś znowu sobie cycka nie zażyczy ,a może tak być bo dziś cholerne szczepienie