reklama

Październik 2011

witam w mrozniejszy poranek :) u nas dzis -15 i zastanawiam sie na ile moge wyjsc z malym, narazie najnizsza temp na jakiej spal na zew bylo -6..moze sobie nawet podaruje spacer dzis, w sumie to JA nie mam zimowej kurtki , wiec wymarzne , bo jego jak zapakuje to luzik-cieplo ma jak na Bahama:-)

reklama
Dzień doberek!
Moje dziecko dziś mega marudne, ząbki już się prawie przebiły więc myślę ,że to jest powodem jego marudzenia, eh niech się już przebiją i będzie spokój
lup.gif

Hejka
ale śpiochy z nas. Ja dopiero będę jadła śniadanko. Sprawdzałam wczorajszego lotka bo wczoraj wąż mi się śnił ale widać nie taki jak trzeba bo tylko jedno trafienie było ;(

Ja mam juz dosyc wstawania co godzine :baffled: czemu ona sie take, budzi? Jak jej nie daje cyca to potrafi lezec bez placzy (tylko sobie ponarzeka) przez dlugi czas - do czasu karmienia - ale nie zasnie... a jak dam cyca to spi po 10 min, przez kolejna godzine...
Kurcze jak mam ja albo nauczyc zasypiac sama albo sprawic zeby spala dluzej?

hejo

mały wczoraj zasnął o 22.30 i obudził się dopiero o 2.30! Jupijej :))) Mam nadzieję że to nie było jednorazowe a początek dobrego :-)

cytrynka a jakbyś jej powolutku smoczka dawała zamiast cyca i trzymała aż dobrze nie zaśnie? Bo mój się budzi jak nie ma co ssać

elifit ona niestety nie potrafi ssac smoczka ani butelki nie potrafi ssac. Smoczka wezmie do buzi ale musze nad nia stac zeby ssala i go trzymac :baffled: i jak sie do tej pory nie zauczyla zassac to juz sie pewnie nie nauczy...

reklama
Nasz rozkład wyglądał dziś tak:
Poszedł spać na noc o 23:00 ,2:53 flacha 135ml przez sen, 6:15 flacha 135ml przez sen, o 8:10 chłopaki go obudzili więc zabawa ,a potem marudzenie i o 10:20 flacha 120ml, 10:30 sen, 11:20 przebudził się i po 10 minutach znowu padł, 14:10 pobudka i flacha 135ml, zabawa do 15:00 i spacer, na spacerze spał może z pół godziny na półtorej, o 17:00 flacha 135ml i sen od 17:30 do teraz bo właśnie się drze :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry