hej

ja dzisiaj dzien sprzatania , rozbierania choinki i gotowania

takze dopiero mam czas was doczytac
oooo moze to to ??

tylko czemu u nas w dzien sie popsulo ??

)
hehe zebys wiedziala , ze zbiorowo chyba jakies smsy sla sobie czy tajna grupe na FB maja
wow juz

ale fajnie czekamy na foto pierwszych zabkow
wspolczuje

nie wiem co doradzic ... moze jednak zostaw ja az sama zasnie i opuszczaj ktores karmienia ?? jak nie placze to dobrze niech lezy sobie az usnie

moj ostatnio jak tak wstawal to lezal sobie i sie smial go hipcia na karuzelce ja poszlam spac dalej i on tez w koncu , ale kiedy to juz nie wiem

oby w koncu ladnie malutka spala w nocy !
moze sie cos ruszylo ??

)
kurcze ladnie ci w dzien spi !
moj kladzie sie o 19 , czasami max o 19.30
wstaje ok 24 , pozniej o 4.30 i pozniej to juz rano ok 8.30 max 9 ostatnio

czasami opuszcza karmienie o tej 24 , ale zadko ...
bawi sie z godzine i juz spiacy znowu wiec go klade , ale ostatnio za chwile sie budzi , bo albo baki , albo kupa :/
tak wiec znowu zabawa i ok 12 drzemka , ale znowu cos jemu przeszkadza i wstaje :/
pozniej ok 14 spacer i spi do ok 16 i tutaj jest najdluzszy sen , pozniej klade go ok 17.30 , bo marudzi przez to niesapnie w dzien okropnie i tutaj to juz usypianie jest tragiczne , bo placze i dlugo mu zajmuje zeby zasnac , a jak pada w koncu to chce spac juz na noc co troche jest za wczesnie , bo i tak sobie z 20 przesunal na 19 , wiec go wybudzam na szczescie nie placze

kapiel , cyc i spanie

takze u nas najlepsze sa noce
wczesniej w dzien ladnie spal , a od 3 dni popsulo mu sie cos :/ oby sie naprawilo hehe