Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a stosujesz na dziąsełka żel chłodzący?
bo z praktyki wiem ,że on nic nie daje...dokładnie tak!bo z praktyki wiem ,że on nic nie daje...

Hehe i nocka przespana. Co prawda spała od 24 do 6 a nie do 7:30 ale to i tak super. Sama sobie zazdroszczę.Cytryna bardzo Ci wspolczuje nocek, Ania faktycznie nie daje pospac, ale dzis jestem z Toba. mala sie budzila co godzine na pierda![]()
Jagmar ladnie Ci pospalaale sie nie chwal na forum, bo bedziesz miec 2 nocki z glowy
![]()
No, ale czas leci...nam się za 2 udało, jak początkiem lutego zaczęło mnie mdlić to już bez testów wiedziałam o co biega.
A u nas w sklepach czekoladowe zajączki i jajka wielkanocne
Moja ma paskudny chrypiący kaszel a na ten tydzień powinnam zapisać ją na szczepienie, można szczepić przy kaszlu??? bo tu na pewno mi powiedzą że tak, ale ja mam wątpliwości, na internecie się naczytałam że lepiej się wstrzymać, ale nie wiem ile to u niej będzie trwało, bo jak miesiąc, jak u starszej to jej w życiu nie zaszczepię...

Qrwa jak nie urok to sraczka! I nie mam pojęcia skąd te zapalenie ucha:-(