Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O biedny maluszek, zapalenie ucha moze strasznie bolec... zeby mu szybko ten antybiotyk zadzialal!
Dziewczyny porusze temat glowki, bo kazali mi moja ukladac na pleckach do snu, czasem obracalam na bok, i wlasnie zauwazylam ze dziecko zaczyna miec plaska glowke!! Do tego z jednej strony bardziej niz z drugiej. Spanie na brzuchu nie wchodzi w gre-mala sie buntuje. Jak wasze dzieciaki? Jak je ukladacie do snu?

Dziewczyny porusze temat glowki, bo kazali mi moja ukladac na pleckach do snu, czasem obracalam na bok, i wlasnie zauwazylam ze dziecko zaczyna miec plaska glowke!! Do tego z jednej strony bardziej niz z drugiej. Spanie na brzuchu nie wchodzi w gre-mala sie buntuje. Jak wasze dzieciaki? Jak je ukladacie do snu?
bo z praktyki wiem ,że on nic nie daje...

malutka- a może go brzuszek boli?![]()
Zapalenie ucha ma jak nic, najgorsze jest to ,że nawet katarku nie było ostatnimi czasy, boję się aby nie miał jak mój najstarszy, on od dziecka ma problemy z uszami, byle katarek i on na uszy nie słyszy i zaraz zapalenie ucha ma! Ile ja się z nim do Warszawy najeździłam i stale pod kontrolą foniatry jest, nawet problem z mową miał przez to, Boże aby to się tylko nie powtórzyło!!!:-(