anek30bb
Fanka BB :)
u mnie standardowo, czyli mycie co 2 dni, tak mam od kiedy pamiętam, chociaż drugiego dnia nie są jakieś rewelacyjne i pewnie by się nie pogniewały gdybym myła je codziennie (robię to latem gdy jest gorąco). A teraz to za bardzo nie mam czasu żeby się wykąpać, wpadam szybko pod prysznic i równie szybko wypadam, nie wspominając już że nie pamiętam kiedy je układałam, stosowałam lakier czy jedwab
. ale na szczęście czapka maskuje wszystko;-)
a gdzie coś takiego jest?
widziałam tylko październikowe mamy 2010
Październikowe Mamy 2011 - Forum BabyBoom
Mileczka myśle że jak zdzwonisz do przychodni i powiesz jaka jest sytuacja to spokojnie przełożą szczepienie na kilka dni wyobrażam sobie jak was tam zasypało skoro u nas tyle śniegu.
Moja dostaje od kilku dni jakiegoś szału na wieczór i to żeby był płacz ale to jest taki jednorazowy wrzask i tak kilka razy,w dodatku dziś mały szogun zepsuł zabawke,kupiłam jej pałąk z zabawkami do wózka ale że jeszcze jest za zimno na to żeby się nim w wózku bawiła (a w sumie i tak na spacerach śpi) to przyczepiłam jej to do łóżeczka i tak za to szarpała,ciągła,podciągała sie na tym że wkońcu dziś nie wytzrymało i pękł zaczep haha i trzeba będzie do wózka kupic nowe.
Ostatnia edycja:
. ale na szczęście czapka maskuje wszystko;-)

glowa mi tez z niewyspania napier... (ja jestem przekonana ze to ze zmeczenie) nawet nie mam weny zeby cos tu pisac, dzis jeszcze w szlafroku siedze...