hej
widze coraz weselej mamy z naszymi pociechami

moj tez jakis nie teges jest :/ juz sama nie wiem zeby czy co ?? mega niespokojny , od 1 w nocy dawal czadu w koncu spal na mnie .... maz sie wyniosl do salonu hehe
dziewczyny, a wam też tak mocno włosy wypadają?
w całym domu jest pełno moich włosów, jakaś masakra, to już chyba jest mniej sierści kota
leca jak opetane , mam dosc

od poczatku biore tabsy od gina pije wapno na recepte i g... daje ...
a ja troche z innej beczki, wam tez tak sie przetłuszczają??? U mnie co drugi dzień można jajka smażyć
mi sie w ciazy wogole przestaly przetluszczac i jak narazie dalej tak jest

myje zeby byly pachnace , bo potrzeby innej nie ma
Witam :-)
Asionek pisałaś,że dziecko może dostac padaczki od oglądania tv? pierwsze slyszę, masz jakis artykuł albo coś? chętnie bym sie dowiedziała więcej, bo moja lubi tv niestety. A i powrotu do zdrowia szybko Ci życzę!
Trzymajcie kciuki aby udało mi sie jutro Hani pobrac mocz na badanie posiewu. Ostatnio z mężem próbowalismy i nic z tego nie wyszło. Jutro napoję herbatką, to może zrobi
dzieki

co do padaczki napisze do znajomej ona w tym siedzi , ze tak powiem i podesle ci jakies linki

wiem , ze chodzi o za szybko jak dla takiego malucha , zmieniajace sie obrazy
mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Cześć kobietki
Ale miałam noc... Mały poszedł spać o 22.00 i o 23.30 obudził sie już z przeraźliwym krzykiem. I tak do 3 w nocy. Biedak sie namęczył a wszystko przez moją głupotę i zachcianki... Ech aż mi wstyd ale myślałam że nic mu nie bedzie... O 3 poszła kupa, chyba sie mu lżej zrobiło i zasnął. Teraz też odsypia.
Doradźcie mi kochane. Mam na dziś termin do szczepienia. Do przychodni mam 5 km. Musiałabym jechać z małym autem. A u nas śnieżyca, drogi białe, szklanka. Mąż wieczorem jechał do apteki to nim rzucało na drodze a jest zawodowym kierowcą. Mamy do tego wszystkiego napęd na tył, więc dupą rzuca a ja jeszcze nigdy nie prowadziłam zimą.... Bedzie to bardzo złe dla dziecka jak np jutro albo pojutrze podjadę?
Asionek fajnie, że już Ci przeszło. Dużo łatwiej bedzie Ci w obowiązkach. A o tej lipie nigdy nie słyszałam, więc dziękujemy za polecenie.
nic sie nie stanie i jak sie boisz lepiej nie jedz
widze nocka u was tez wesola :/
no ja tez wlasnie nie wiedzialam o lipie i jak poczytalam jakie ma wlasciwosci to sie zdziwilam , taka niedoceniana
Moja dostaje od kilku dni jakiegoś szału na wieczór i to żeby był płacz ale to jest taki jednorazowy wrzask i tak kilka razy,w dodatku dziś mały szogun zepsuł zabawke,kupiłam jej pałąk z zabawkami do wózka ale że jeszcze jest za zimno na to żeby się nim w wózku bawiła (a w sumie i tak na spacerach śpi) to przyczepiłam jej to do łóżeczka i tak za to szarpała,ciągła,podciągała sie na tym że wkońcu dziś nie wytzrymało i pękł zaczep haha i trzeba będzie do wózka kupic nowe.
hehe juz zepsula ?? niezle

) silaczka mala
to jest chyba jakaś zamknięta grupa dla wtajemniczonych
trzeba do Milki na PW napisac

tutaj lepiej nie , bo moze nie doczytac , bo jakos malo jej ostatnio ...
hej
Kasia mi zaczęły włosy wypadać. Przy Zosi też tak było a moment kulminacyjny nastąpił ok 5 miesiąca kiedy to zorientowałam się, że mam zakola i prześwity. Masakra. No ale taki urok macierzyństwa. Na szczęście jest to zupełnie normalne. Po prostu w ciąży za sprawą hormonów włosy nam nie wypadają i jak poziom hormonów ciążowych się normuje to włosy nadrabiają swoje zaległości w wypadaniu
Przetłuszczają się standardowo czyli co 2 dzień mycie.
.
o matko to mnie pocieszylas z tymi zakolami
Elifit wiesz co.. Z tymi bólami głowy to mam identycznie. Od jakiś półtora tygodnia męczą mnie takie bóle głowy, że nie jestem w stanie funkcjonować. Całe dnie.... Dziś w nocy musiałam po omacku szukać paracetamolu żeby Marka nie obudzić bo obudziłam się i miałam wrażenie że mi czacha pęknie. Nie wiem cóż to może być. Chyba powinnam się przejść do doktorka ale co mu powiem "Głowa mnie boli." To on mi powie że jego też i po konsultacji...
i mnie leb boli coraz czesciej

tabsow nie biore wiec u mnie nie od tego ... chyba zmecznie
elifit u nas od 2 nocy podobnie... wczesniej zasypiala o 9 i czesto sie budzila, a wczoraj i przedwczoraj nie chce spac. I nic nie pomaga, cyc, nie, rece nie, hustawka nie... wczoraj to sie po 23 juz byla tak zmeczona ze chyba z tego zmeczenia darla sie przeokropnie i o 1 w nocy padla (nie zasnela tylko z przemeczenia padla), a potem jeszcze 2 razy budzila ze strasznym wrzaskiem, skonczylo sie na tym ze spala na moim ramieniu cala noc, cala przytulona do mnie, przespala tak 6 godzin (z przerwa na karmienie) i od 7.30 jestesmy na nogach, jak na razie miala 1 godzinna dzrzemke. Wczoraj przez 24h przespala 9 i widzie ze mamy dzis powtorke z rozrywki

glowa mi tez z niewyspania napier... (ja jestem przekonana ze to ze zmeczenie) nawet nie mam weny zeby cos tu pisac, dzis jeszcze w szlafroku siedze...
?
moj od 4.30 do 9.30 spal na mnie ... wrocily stare "dobre" czasy hehe
zmowily sie te nasze dzieci czy co ??
ja juz sie boje co mnie czeka dzisiaj ... wsumie powinnam sie teraz polozyc poki spi ladnie , bo o dziwo dalej zasypia o 19 i spi bez przerwy do 24.30 , albo lepiej
Witam. Byłam dziś na kontroli u gina, wszystko ok.No i min. taki dialog:
-miesiączka jest?
-nie.
-skargi jakieś?
-nie.
-antykoncepcja jest?
-nie.
-a potrzebna?
-no raczej tak

.
No i wypisuje mi recepte na azalie, a ja do niego że mam skłonności do żylaków, no to on że najlepszym rozwązaniem będzie Mirena.Nazwał ją takim mercedesem wśród antykoncepcji. Mam sobie przemyśleć i się u niego pojawić. Ta przyjemność będzie mnie kosztowała 1200 zł.I teraz mam o czym myśleć, ale chyba się zdecyduje, bo jakoś konkretnie musze się zabezpieczyć,( same rozumiecie trójka dzieci).Tylko czy mi to da spokojną głowe, czy nie będę się bała że mi się tam coś poprzestawia, wypadnie a ja niezauważę i będzie surprise. Oby nie.
.
hehe gin dobry

moj tez taki rozmowny jest

co do mireny to dobra wkladka

ma tez hormony jak w implancie wiec wsumie nie powinnas miec stresu o kolejna ciaze
Chodzi o to ,że miód jest uczulający i jeśli dobrze pamiętam to wolno dzieciom wprowadzać dopiero po roku, zaś cytryna to cytrus, ale skoro małemu nic nie jest to wszystko OK

A co do lipy to fakt, to jest niezastąpiony stary sposób, mama zawsze nas w ten sposób leczyła

Obniża gorączkę, działa napotnie i pomaga w kaszlu....
Kurcze moje dziecko chyba też coś trafiło bo od wczoraj nie idzie z nim wytrzymać

Nie śpi prawie wcale i non stop krzyczy

Chyba faktycznie zmawiają się te nasze dzieci
a now idzisz nie wiedzialam , ale wsumie ile ja tego miodu wypilam ... do malego pewnie doszly sladowe ilosci , w kazdym razie nic mu nie bylo

po cytrusach tez luz , zaczelam jesc mandarynki i jest ok
i twoj tez ?? o matko zmowa normalnie jak nic

)
Byliśmy dziś u ortopedy 2 wizyta, każdy lekarz ma inne praktyki, tu co 6tyg jest kontrola i aż do 1rż a u mojej siostry odbębniła jedną wizytę i jak jest wszystko ok to spokój dopóki małe nie zacznie chodzić. A jak jest u was? Ja nie mam nic przeciwko kontroli, tym bardziej że się słyszy o problemach bioderkowych
u nas wogole nie lazi sie do ortopedy ...