reklama

Październik 2011

Cytryna chusta strasznie grzeje a jeszcze bardziej grzeje Twoje ciało. Ja po domu Mara nosiłam w samych rajstopach i cienkiej bluzeczce bo gdy był bardziej ubrany to od razu potówy dostawał. Wydaje mi sie żebyś zadbała o dystalne części ciała czyi jak mówisz stópki, rączki, główka to taki kombinezonik będzie w sam raz :) Ahhh no i zależy w co Ty bedziesz ubrana czyli jak Twoja ciepłota bedzie izolowana :)

Jagmar ja biore teraz drugie opakowanie. Myślisz, że to od tych tabletek? W sumie prawdopodobne a nie wpadłąm na to bo przy wcześniejszym opakowaniu nic mi nie było ;]

reklama
cytryna to chyba tez zalezy od tego z czego jest chusta. Ja mam jedna z bawelna i bambusem i ona jest cienka dosc, taka na lato a druga bawelniana. Sa tez takie z domieszka welny i te sa super cieple. Mozesz tez zamotac malucha w chuste i na to zalozyc jakis duzy polar albo kurtke jesli masz taka.

Witam. Byłam dziś na kontroli u gina, wszystko ok.No i min. taki dialog:
-miesiączka jest?
-nie.
-skargi jakieś?
-nie.
-antykoncepcja jest?
-nie.
-a potrzebna?
-no raczej tak:dry:.
No i wypisuje mi recepte na azalie, a ja do niego że mam skłonności do żylaków, no to on że najlepszym rozwązaniem będzie Mirena.Nazwał ją takim mercedesem wśród antykoncepcji. Mam sobie przemyśleć i się u niego pojawić. Ta przyjemność będzie mnie kosztowała 1200 zł.I teraz mam o czym myśleć, ale chyba się zdecyduje, bo jakoś konkretnie musze się zabezpieczyć,( same rozumiecie trójka dzieci).Tylko czy mi to da spokojną głowe, czy nie będę się bała że mi się tam coś poprzestawia, wypadnie a ja niezauważę i będzie surprise. Oby nie.

Co do włosów to też mega wypadanie i ciągle mała ma w rączkach.
monysia trzymam kciuki za egzaminy i niech dziewczyny zdrowieją, a z tym katarem to my już też długo się męczymy.ALe jakby ostatnio go trochę mniej.

elifit, jagmar,cytryna i wszystkie kobitki nie wyspane, łączmy się w tym niewyspaniu i oby naszym szanownym dzieciom jak najszybciej się poprzestawiało i zaczely chodzić spać o bardziej przyzwoitych porach.

mileczka ból głowy może być równie dobrze od niewyspania i stresu a tabletki swoją drogą. Ja przy hormonach miałam takie migreny, że wymiotować mi się chciało i najlepiej to waliłabym głową w mur z rozpaczy, że tak boli

hej :)
mi odpukac duzo lepiej o dziwo wyczytalam , ze lipa dobrze dziala na przeziebienie i mialam akurat wiec wypilam na noc wstalam i prawie zdrowa jestem :) niezle ehhe , polecam w kazdym razie lipe , poczytalam o niej i ma super wlasciwosci !
maly cos z kupa nie teges za to :/ mam nadzieje , ze nie zarazil sie odemnie , bo wlasnie jego ostatnia choroba zaczela sie od kup i bolow brzucha :/
dzisiaj zrobil pierwsza ( normalnie to juz 4 sa z rana ) dopiero ok 17 ,ale taka , ze nawet raczki mial brudne :szok: nie pytajcie jakim cudem :-D w dodatku u znajomej tak sie zalatwil , dobrze , ze ubranka zawsze mam ze soba :)

nic mu nie jest :) a co taka herbatka szkodzi ?? nawet nie wiedzialam ...
ja wczesniej przed przeprowadzka tutaj , non stop chora bylam :( i za kazdym razem zapalenie oskrzeli , od 2 lat niecalych raz w ciazy lekki katar mialam i teraz cos mnie wzielo wiec i tak jest super :) morze chyba mi sluzy :)
Chodzi o to ,że miód jest uczulający i jeśli dobrze pamiętam to wolno dzieciom wprowadzać dopiero po roku, zaś cytryna to cytrus, ale skoro małemu nic nie jest to wszystko OK :-D
A co do lipy to fakt, to jest niezastąpiony stary sposób, mama zawsze nas w ten sposób leczyła:tak:
Obniża gorączkę, działa napotnie i pomaga w kaszlu....

Kurcze moje dziecko chyba też coś trafiło bo od wczoraj nie idzie z nim wytrzymać :wściekła/y: Nie śpi prawie wcale i non stop krzyczy :angry: Chyba faktycznie zmawiają się te nasze dzieci:dry:

reklama
Witam. Byłam dziś na kontroli u gina, wszystko ok.No i min. taki dialog:
-miesiączka jest?
-nie.
-skargi jakieś?
-nie.
-antykoncepcja jest?
-nie.
-a potrzebna?
-no raczej tak:dry:.
No i wypisuje mi recepte na azalie, a ja do niego że mam skłonności do żylaków, no to on że najlepszym rozwązaniem będzie Mirena.Nazwał ją takim mercedesem wśród antykoncepcji. Mam sobie przemyśleć i się u niego pojawić. Ta przyjemność będzie mnie kosztowała 1200 zł.I teraz mam o czym myśleć, ale chyba się zdecyduje, bo jakoś konkretnie musze się zabezpieczyć,( same rozumiecie trójka dzieci).Tylko czy mi to da spokojną głowe, czy nie będę się bała że mi się tam coś poprzestawia, wypadnie a ja niezauważę i będzie surprise. Oby nie.

Co do włosów to też mega wypadanie i ciągle mała ma w rączkach.
monysia trzymam kciuki za egzaminy i niech dziewczyny zdrowieją, a z tym katarem to my już też długo się męczymy.ALe jakby ostatnio go trochę mniej.

elifit, jagmar,cytryna i wszystkie kobitki nie wyspane, łączmy się w tym niewyspaniu i oby naszym szanownym dzieciom jak najszybciej się poprzestawiało i zaczely chodzić spać o bardziej przyzwoitych porach.

jewcia, Mirena to wkladka, prawda?
A nie chcesz wkladki na 2-5 lat Nova T? Jest mniej inwazyjna, bo przy Mirenie nie ma okresu w ogole...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry