Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ulotce która dostałam o Mirenie pisze że ustanie krwawienia nie wpływa negatywnie na organizm, wręcz wpływa korzystnie. Nova T to wkładka bez dodatkowego zabezpieczenia hormonalnego, i przez to może działać wczesno poronnie, a tego bym nie chciała. No i te hormony w Mirenie działają tylko miejscowo i dodatkowo zabezpieczają i też na pięć lat,tak sobie to wszystko rozumuje, ale i tak nie mam pewności jak mój organizm to przyjmie.
hej dziewczynki
my siedzimy u babci w PL, przyjechalismy w niedziele akurat jak zaczelo sypac
sniegu sporo, sanki dla Jaska juz kupione wiec dzisiaj idziemy szalec
pewnie bede rzadziej podczytywac bo jakos czasu brak
Asionku uwielbiam twoje posty, streszczenie calego dnia w jednym
no z ta zmowa to jakas magia - przecez nasze dzieci sa w "roznym wieku", wiec jak nagle wszytskie maja skok? a moze to naprawde od pogody zalezy?
moje dziecie obudzilo sie w poprzek lozeczka, slyszalam ,ze pierdzi i wierci sie na snie ale nie zwracalam uwagi na to, zagladam a tam niespodzianka ( z mega kupskiem w srodku..), teraz poszedl dalej spac..
ja mysle o tej wkladce zhormonami ale za jakis czas tj gdy za jakis czas zdecyduje czy dam rady psychicznie juz na drugie dziecko to poczekam z wkladka,ale po drugim to juz napewno..narazie trzyma mnie trauma porodowa jeszcze :/

hej dziewczynki
my siedzimy u babci w PL, przyjechalismy w niedziele akurat jak zaczelo sypac
sniegu sporo, sanki dla Jaska juz kupione wiec dzisiaj idziemy szalec
phil&eds przyszedl i jestem baaardzo zadowolona, dzieki Jagmar:-)
pewnie bede rzadziej podczytywac bo jakos czasu brak
Asionku uwielbiam twoje posty, streszczenie calego dnia w jednym
Witam was, ja przepraszam że znowu tak wpadam na chwilę... ale muszę się wam znowu wyżalić.
Wczoraj prawie pół nocy przepłakałam bo mi się strasznie przykro zrobiło.
Chrzciny Oliwierka planujemy jakoś na początku kwietnia, dlatego że będzie już trochę cieplej.
Zacznijmy od tego że mamy żałobę podwójną, i chcieliśmy zrobić skromne chrzciny w małym gronie, ale nasze rodziny są duże że od każdego z nas jest ok. 20 osób najbliższej rodziny czyli zamierzamy zaprosić 40 osób.
to po pierwsze.
po drugie teściowa się uparła że ona sama wszystko ugotuje na te 40 osób !!!
z mężem jej powtarzamy że mamy zebraną niezłą kwotę na ten cel i robimy w restauracji, to tak wczoraj na moją mamę teściowa najechała że ona sama by wszystko zrobiła, że ja i mąż to młode i głupie i życia nie znamy !! to my, chcemy samodzielnie wyprawić chrzciny naszego dziecka, nie prosząc nikogo ani o gotówkę ani o nic to jesteśmy głupi...... ta twierdzi że taniej wszystko wyjdzie jak sami zrobimy jedzenie, ale skoro mamy kasę na to odłożoną to po co się męczyć z gotowaniem, a gdzie to wszystko trzymać?
i po trzecie alkohol.... z tego względu że jest żałoba mieliśmy nie stawiać nic, no ale są osoby które lubią do obiadu wypić, to postanowiliśmy postawić delikatne wino. no jak teściowa to usłyszała to wpadła w szał, że wódki nie będzie... co teść na to powie, je brat by kielicha wypił... to my tłumaczymy że jest żałoba... to ta wraz swoe że jej rodzinę za pijaków mamy... była mega awantura
mąż niestety był w pracy.......
a mi się tak zrobiło przykro... że to alkohol jest ważniejszy od dziecka i jego święta i od żałoby

My robiliśmy chrzciny akurat u nas w domu, było 13 osób czyli naprawdę najbliższa rodzina. Było troszkę wódki ale niewiele osób piło i pewnie gdyby była taka sytuacja jak u cb to też byśmy odpuścili.