Kingolinka
Fanka BB :)
Własnie sie nad tym z aventu zastanawiam... Ciekawe czy by dał rade bo ja to musze praktycznie co karmienie odciagac w dzien..chyba ze jest zaspany to possie z cyca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Własnie sie nad tym z aventu zastanawiam... Ciekawe czy by dał rade bo ja to musze praktycznie co karmienie odciagac w dzien..chyba ze jest zaspany to possie z cyca

hej
u nas od 4 dni nie ma kupy!!! Pierdy są, co mam robić?
Witam was, ja przepraszam że znowu tak wpadam na chwilę... ale muszę się wam znowu wyżalić.
Wczoraj prawie pół nocy przepłakałam bo mi się strasznie przykro zrobiło.
Chrzciny Oliwierka planujemy jakoś na początku kwietnia, dlatego że będzie już trochę cieplej.
Zacznijmy od tego że mamy żałobę podwójną, i chcieliśmy zrobić skromne chrzciny w małym gronie, ale nasze rodziny są duże że od każdego z nas jest ok. 20 osób najbliższej rodziny czyli zamierzamy zaprosić 40 osób.
to po pierwsze.
po drugie teściowa się uparła że ona sama wszystko ugotuje na te 40 osób !!!
z mężem jej powtarzamy że mamy zebraną niezłą kwotę na ten cel i robimy w restauracji, to tak wczoraj na moją mamę teściowa najechała że ona sama by wszystko zrobiła, że ja i mąż to młode i głupie i życia nie znamy !! to my, chcemy samodzielnie wyprawić chrzciny naszego dziecka, nie prosząc nikogo ani o gotówkę ani o nic to jesteśmy głupi...... ta twierdzi że taniej wszystko wyjdzie jak sami zrobimy jedzenie, ale skoro mamy kasę na to odłożoną to po co się męczyć z gotowaniem, a gdzie to wszystko trzymać?
i po trzecie alkohol.... z tego względu że jest żałoba mieliśmy nie stawiać nic, no ale są osoby które lubią do obiadu wypić, to postanowiliśmy postawić delikatne wino. no jak teściowa to usłyszała to wpadła w szał, że wódki nie będzie... co teść na to powie, je brat by kielicha wypił... to my tłumaczymy że jest żałoba... to ta wraz swoe że jej rodzinę za pijaków mamy... była mega awantura
mąż niestety był w pracy.......
a mi się tak zrobiło przykro... że to alkohol jest ważniejszy od dziecka i jego święta i od żałoby
Asionek, a Ty szalona jesteś, że juz kolejne planujesz ;P
![]()

ja też myślę o kolejnym dziecku bo nie chcę dużej różnicy wieku, z tym że ja mam małe zawirowania w pracy. Mam umowę do października, jak nie przedłuża to będę chciała zajść w ciążęa jak przedłużą na tych samych zasadach to też zacznę sie starać o dziecko a jak na innych zasadach to będę musiała trochę poczekać . Oprócz tego szukam też innej pracy, właśnie piszę cv i jak z inną wypali to znowuż nie wypada od razu zajść w ciążę, zwłaszcza że początkowo będzie okres próbny.
Och skomplikowane to wszystko
ale w każdym razie na pewno chcę jeszcze jedno dziecko i nie chcę dużej różnicy wieku, a jak wyjdzie to zobaczymy;-)
asionek - tak teoretyzuje na temat wplywu pogody, ja tez w PL nie mieszkam:-) ja chcialabym miec dwoje dzieci,ale narazie jeszzce zbyt swieze wspomnienia. Poza tym po cc to z poltorej roku odczekac trzeba czy jakos tak i plan maly jest, ze jka pojde od sierpnia do pracy to przepracowac przynajmniej pol roku, a najlepeij rok czyli synus mialby niecale 2 lata czyli z 3,5 jakby mial rodzenstwo i to taka fajna roznica wieku . Aled plany planami a zycie pisze swoje scenariusze..
.
Dziewczyny czy odciagnianie reczne pokarmu zniekształci mi jakos biust?? teraz to codziennie musze mu odciagac bo z piersi za wolno mu leci:/ W nocy nie ma porblemu a wdzien tragedia, a mnie juz rece bolą....
A jesli chodzi o laktaror to jakich uzywacie ( jesli uzywacie) bo czuje ze jak tak daleko nie pocigne...

!