reklama

Październik 2011

reklama
hej
widze że nam mali terroryści rosną, mój dziś jest nie do wytrzymania :no: ja padam na pysk a ten krzyczy, godzine sie męczyłam żeby go uśpić.. no i gdzie ta kupa??? pierdzi a kupy brak ehh..

byliśmy dziś na zimowym spacerku ale wiatr się wzmógł i tylko 15min pochodziliśmy. Ja zmarzłam ale mały spał jak zabity :)

hej :)
mi odpukac duzo lepiej o dziwo wyczytalam , ze lipa dobrze dziala na przeziebienie i mialam akurat wiec wypilam na noc wstalam i prawie zdrowa jestem :) niezle ehhe , polecam w kazdym razie lipe , poczytalam o niej i ma super wlasciwosci !
maly cos z kupa nie teges za to :/ mam nadzieje , ze nie zarazil sie odemnie , bo wlasnie jego ostatnia choroba zaczela sie od kup i bolow brzucha :/
dzisiaj zrobil pierwsza ( normalnie to juz 4 sa z rana ) dopiero ok 17 ,ale taka , ze nawet raczki mial brudne :szok: nie pytajcie jakim cudem :-D w dodatku u znajomej tak sie zalatwil , dobrze , ze ubranka zawsze mam ze soba :)

Asionek małemu nic nie jest po tej herbacie z miodem i cytryną? Oby Ci szybko przeszło!!!

Ja od jakiegoś czasu choruję jak dziecko, ale ostatnimi czasy odpukać ale nic mi nie jest...

A w ogóle to witam się niedzielnie...:-D

nic mu nie jest :) a co taka herbatka szkodzi ?? nawet nie wiedzialam ...
ja wczesniej przed przeprowadzka tutaj , non stop chora bylam :( i za kazdym razem zapalenie oskrzeli , od 2 lat niecalych raz w ciazy lekki katar mialam i teraz cos mnie wzielo wiec i tak jest super :) morze chyba mi sluzy :)

czesc dziewczeta

U nas dzis od rana znow dzien marudy, nie mozna wyjsc z pokoju nawet na chwile bo jest ryk:baffled:
Nawet hustawka jest dzis be:baffled: zaczelo sie takie lekkie marudzenie kilka dni temu, pozniej 1 dzien super i od wczoraj jazda z placzem wlasciwie non stop. Jak sie go nosi lub przy nim siedzi i zabawia to jest lepiej, ale za chwile juz cos nie pasuje i znow maruda. Myslicie, ze to ten skok 12 tyg? No w sumie by pasowalo, bo Kuba ma 13 tyg, a urodził się tydzień wcześniej:eek:
Czy u Was podczas tego skoku 12 tyg byly podobne zachowania dzieci?
Aha no i u nas od kilku dni dramat z zasypianiem, codziennie wrzask i dopiero po jakis 30 min uspokajania zasypia. Z tego co czytalam na forum to chyba mialyscie podobnie...Teraz juz przeszło?

mi sie wydaje , ze skok
pasuje tygodniami .. zreszta nie tylko u was , bo czytajac forum widac , ze maluchy jeden po drugim sie "psuja" :) moj juz lepiej na szczescie ...zycze duzo sily jakos przetrwacie :)

Asionek- zdrowiej kobitko wiem ze sa antybiotyki mozna karmić spokojnie chociaż moja kumpela dostała taki antybiotyk i jej nie pomgół rzuciło sie na płuca i musiała wziąść końska dawkę no i odstawiła od piersi i pokarm w dobe zanikł taką kobyłe dostała antybiotyku .

U mnie dziś śniezno ale pogodnie jakis spacerek się uskuteczni po drzemce małej :tak:

tos mnie pocieszyla :) na szczescie , tfu tfu ! , jest lepiej :)

Witam się dziewuszki.
Ja wczoraj pojechałam sobie troche do miasta z mamuśką i Antkiem oczywiście, połaziliśmy chyba ze 2 godziny, zapomniałam posmarować mu pyśka kremem i od wczoraj ma czerwone policzki- Boże jaka ja głupia jestem no jak można zapomnieć:no::no::wściekła/y: Mam nadzieje że to zejdzie:-( Nie było mrozu ale było tylko ze 2 stopnie Boję się że mu odmroziłam te policzki. Jestem taka zła na siebie:wściekła/y:

Dziś przyjeżdża babcia z całą ekipą więc będę miała zajęcie, nie wiem czy chce mi się gościć kogokolwiek:-(

Mały jest marudny, płacze z byle powodu, płacze?? mało powiedziane on wrzeszczy:wściekła/y: Dziś jak zadzwonił mój m to się poryczałam jak głupia:-( Jestem zmęczona, dzieci się powinno wychowywać we dwoje:-( Ale mam humor typowo niedzielny:-(

nie sadze zeby mu sie policzki odmrozily w koncu bylo na plusie i pewnie budke mialas rozlozona ?
posmaruj i do jutra nie bedzie sladu :)
moj za to ma mega syfa na srodku policzka :szok::-D biedak hehe smiesznie wyglada ...:))
dobrze , ze sie poryczalas czasami trzeba dac upust emocja !
masz racje samej ciezko jest :( moj na chwile jest w domu na szczescie , ale i tak czuje sie niekiedy mega zmeczona ... wieczorem mi przechodzi jak maly spi i mam ochote go wtedy wyciagnac z lozeczka i tulic :) rano za to usmiech na dzien dobry od razu poproawia mi humor chocbym byla mega zmeczona :)
z wlasnego doswiadczenia wiem , ze pomaga wlasnie szukanie takich pieknych chwil i w momentach zalamki przywolywanie sobie tego :)

jak mogę dopisac się do grupy ''październikowe mamy''?

mowisz o grupie zamknietej ? tam cisza hula , ale jak chcesz napisz do naszej Milki PW ona sie zajmuje grupa o ile dobrze pamietam :)

hej
widze że nam mali terroryści rosną, mój dziś jest nie do wytrzymania :no: ja padam na pysk a ten krzyczy, godzine sie męczyłam żeby go uśpić.. no i gdzie ta kupa??? pierdzi a kupy brak ehh..

byliśmy dziś na zimowym spacerku ale wiatr się wzmógł i tylko 15min pochodziliśmy. Ja zmarzłam ale mały spał jak zabity :)

hehe no grupa niezla , terror istny zapanowal :) jakas zmowa maluchow czy co ? moze chca nas wykonczyc ? :-D

cześć
u mnie spadł śnieg :) jutro czekają nas sanki i górka.
Moja Marysia coraz bardziej wymagająca się robi. Leżenie i patrzenie w sufit już jej nie wystarcza, teraz musi zwiedzać a najbardziej lubi samolot ;).
Dzisiaj ciąg dalszy przeprowadzki. Nie mogę się już doczekać bo tak fajnie i przytulnie tam mamy i Zosia będzie miała ładny pokoik :D.

Justyś przesyłąm Ci pozytywne fluidy ~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~` bądź silna to tylko 3 miesiące i M znowu będzie z Wami.

asionek też się miałam pytać o tą herbatkę cytrynową z miodem. Miód jest dość uczulający a herbata z cytryną niestety niezdrowa (dla nas nie dla dziecka). Ja musiałam miodek wykluczyć z diety ;( a bardzo lubię herbatę z miodem.

my dzisiaj byliśmy 3 razy na spacerku. Raz 2 godziny a potem po 20 minut:)
a teraz młoda śpi ale co chwilę płacze przez sen:(

kupiłam fotomontaż tośki ze strony Fotomontaż METRYCZKA prezent Anne Geddes- Next- (2048386295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem strasznie zadowolona i żeby było śmieszniej zrobili mi 4 fotomontaże do wyboru i nie wiem na który się zdecydować :( więc polecam:)

a jutro kończymy już 3 miesiąc:szok:

to gratki 3 misiecy skonczonych :)
koniecznie sie pochwal jak juz bedziesz miala fotomontaz :)
moj czasami zaplacze przez sen , ale spi dalej ...

cześć
u mnie spadł śnieg :) jutro czekają nas sanki i górka.
Moja Marysia coraz bardziej wymagająca się robi. Leżenie i patrzenie w sufit już jej nie wystarcza, teraz musi zwiedzać a najbardziej lubi samolot ;).
Dzisiaj ciąg dalszy przeprowadzki. Nie mogę się już doczekać bo tak fajnie i przytulnie tam mamy i Zosia będzie miała ładny pokoik :D.

asionek też się miałam pytać o tą herbatkę cytrynową z miodem. Miód jest dość uczulający a herbata z cytryną niestety niezdrowa (dla nas nie dla dziecka). Ja musiałam miodek wykluczyć z diety ;( a bardzo lubię herbatę z miodem.

fajnie nowe mieszkanko :) ja juz bym chciala sie przeprowadzic i tak nas to czeka , a tak bym miala z glowy ...

uczulenia nie ma , nawet nie wiedzialam , ze moze uczulac :szok:
a czemu niezdrowa ?? kurcze ja to nic nie wiem hehe , zawsze sie mowilo , ze choroba to herbata z miodem i cytryna wlasnie na zdrowko ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry