Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maggie to pewnie skok... wysylam Ci cos na priv![]()

ja padam na pysk a ten krzyczy, godzine sie męczyłam żeby go uśpić.. no i gdzie ta kupa??? pierdzi a kupy brak ehh..
nie pytajcie jakim cudem
w dodatku u znajomej tak sie zalatwil , dobrze , ze ubranka zawsze mam ze soba Asionek małemu nic nie jest po tej herbacie z miodem i cytryną? Oby Ci szybko przeszło!!!
Ja od jakiegoś czasu choruję jak dziecko, ale ostatnimi czasy odpukać ale nic mi nie jest...
A w ogóle to witam się niedzielnie...![]()
czesc dziewczeta
U nas dzis od rana znow dzien marudy, nie mozna wyjsc z pokoju nawet na chwile bo jest ryk
Nawet hustawka jest dzis bezaczelo sie takie lekkie marudzenie kilka dni temu, pozniej 1 dzien super i od wczoraj jazda z placzem wlasciwie non stop. Jak sie go nosi lub przy nim siedzi i zabawia to jest lepiej, ale za chwile juz cos nie pasuje i znow maruda. Myslicie, ze to ten skok 12 tyg? No w sumie by pasowalo, bo Kuba ma 13 tyg, a urodził się tydzień wcześniej
Czy u Was podczas tego skoku 12 tyg byly podobne zachowania dzieci?
Aha no i u nas od kilku dni dramat z zasypianiem, codziennie wrzask i dopiero po jakis 30 min uspokajania zasypia. Z tego co czytalam na forum to chyba mialyscie podobnie...Teraz juz przeszło?
Asionek- zdrowiej kobitko wiem ze sa antybiotyki mozna karmić spokojnie chociaż moja kumpela dostała taki antybiotyk i jej nie pomgół rzuciło sie na płuca i musiała wziąść końska dawkę no i odstawiła od piersi i pokarm w dobe zanikł taką kobyłe dostała antybiotyku .
U mnie dziś śniezno ale pogodnie jakis spacerek się uskuteczni po drzemce małej![]()
Witam się dziewuszki.
Ja wczoraj pojechałam sobie troche do miasta z mamuśką i Antkiem oczywiście, połaziliśmy chyba ze 2 godziny, zapomniałam posmarować mu pyśka kremem i od wczoraj ma czerwone policzki- Boże jaka ja głupia jestem no jak można zapomniećMam nadzieje że to zejdzie:-( Nie było mrozu ale było tylko ze 2 stopnie Boję się że mu odmroziłam te policzki. Jestem taka zła na siebie
Dziś przyjeżdża babcia z całą ekipą więc będę miała zajęcie, nie wiem czy chce mi się gościć kogokolwiek:-(
Mały jest marudny, płacze z byle powodu, płacze?? mało powiedziane on wrzeszczyDziś jak zadzwonił mój m to się poryczałam jak głupia:-( Jestem zmęczona, dzieci się powinno wychowywać we dwoje:-( Ale mam humor typowo niedzielny:-(

biedak hehe smiesznie wyglada ...jak mogę dopisac się do grupy ''październikowe mamy''?
hej
widze że nam mali terroryści rosną, mój dziś jest nie do wytrzymaniaja padam na pysk a ten krzyczy, godzine sie męczyłam żeby go uśpić.. no i gdzie ta kupa??? pierdzi a kupy brak ehh..
byliśmy dziś na zimowym spacerku ale wiatr się wzmógł i tylko 15min pochodziliśmy. Ja zmarzłam ale mały spał jak zabity![]()

my dzisiaj byliśmy 3 razy na spacerku. Raz 2 godziny a potem po 20 minut
a teraz młoda śpi ale co chwilę płacze przez sen
kupiłam fotomontaż tośki ze strony Fotomontaż METRYCZKA prezent Anne Geddes- Next- (2048386295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem strasznie zadowolona i żeby było śmieszniej zrobili mi 4 fotomontaże do wyboru i nie wiem na który się zdecydowaćwięc polecam
a jutro kończymy już 3 miesiąc![]()
cześć
u mnie spadł śniegjutro czekają nas sanki i górka.
Moja Marysia coraz bardziej wymagająca się robi. Leżenie i patrzenie w sufit już jej nie wystarcza, teraz musi zwiedzać a najbardziej lubi samolot.
Dzisiaj ciąg dalszy przeprowadzki. Nie mogę się już doczekać bo tak fajnie i przytulnie tam mamy i Zosia będzie miała ładny pokoik.
asionek też się miałam pytać o tą herbatkę cytrynową z miodem. Miód jest dość uczulający a herbata z cytryną niestety niezdrowa (dla nas nie dla dziecka). Ja musiałam miodek wykluczyć z diety ;( a bardzo lubię herbatę z miodem.