Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam dziewczyny!jestem nowa tutaj i wpadlam tylko na chwile gdyz tez mam termin na pazdziernika, ale ja jestem z tych ktore w pelni ciaza bedzie sie cieszyc i planowac dopiero w drugim trymescie. chcialabym sie dowiedziec czy macie jakies domowe sposoby na bol gardla-mam od 3 dni taka chrypke ze nie moge mowic?czy wy tez czasem macie brzuchy jak "pelne"tzn.czuje sie jakbym polknela balon,troche mnie to martwi.

Ale tak na poważnie to ja też ciągle czuje się jak bym połknęła balon + piersi jak balony = niezbyt komfortowo. Do tego spodnie zaczynają mnie uciskać, nie mogę biodrówek nosić,jedynie z takim wysokim stanem
Jakoś szybko to postępuje...Mam nadzieje ze u mnie kalendarz sie bedzie mylić i bedzie córka tym razemO ile jestem w ciązy !! Ale teraz to dla mnie juz nie wazne , najwazniejsze zebym po prostu była!!!!!!!
Ja zupelnie odwrotnie-chcialabym chlopca,ale maz i corka chca corcie....Najwazniejsze by bylo zdroweTez mam cicha nadzieje na corke,ale jak bedzie chlopiec tez bede sie cieszyla.

To dobrze,uspokoilam sie,ze nie tylko to u mnie tak jest...myslalam na poczatku-wzdecie(choc nie czulam),nadymanie,ze minie jak sie wyspie,wstane po nocy...a tu nic,balonik wszech obecny...agadaria ja też mam taki brzuch....jakbym miała balon... ale to chyba macica się dostosowuje do dzieciaka/ów.....
A jakie macie propozycje dla dziewczynki?Mnie sie Laura podoba...mi tez sie brzuch nadyma
I podobnie jak dziewczyny mam nadzieje na coreczke, tylko dla dziewczynki mamy imie, na imie dla chlopca w ogole sie nie mozemy zgodzic![]()
Dzieki wielkie dobranocko!!!!Leki które można brać w ciaży i podczas karmienia piersią (nie homeopatyczne):
- Tantum Verde (tylko zielone!) pastylki do ssania lub aerozol
- syrop *spam*,
- syrop Pyrosal
- na krwawiące dziasła - pasta do zębów Lacalut active
- Bioparox (tylko na receptę - antybiotyk działający miejscowo, nie przenika przez łożysko ani do mleka mamy)
Polecam zapamiętać :-) I życzę aby się nikomu nie przydało!

A jakie macie propozycje dla dziewczynki?Mnie sie Laura podoba...
a skad za granica jestes?