Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asionek31 milo mi:-)nie byla jeszcze u lekarza i mysle ze przez cala ciaze nie bede gdyz mieszkam w UK a tutaj polozna zajmuje sie toba-a badania ginekologiczne sa tylko w szczegolnych przypadkach. a jakie masz objawy juz?
Ojjj, mikusia mam nadzieje ze juz dawno pojechałaś na pogotownie !!!!!!!!! nie ma żąrtów z tym !!!!!!!!!!witajcie
u mnie krwawienia nie ustaly, wygladaja jak krew miesiaczkowa:/ brzuch mnie boli ze masakra...:--
-
-
-
-(
Hej starym i nowym październikówkom:-) Ja też w nocy nie mogłam spać przez ten wiatr, do tego brzuch mnie bolał jak na @ i ciagle mi się wydawało że przyszła, więc latałam do kibelka, ale póki co jej nie ma...Natomiast zaczęły mnie boleć plecy, tak jakby w krzyżu ale nie kręgosłup tylko po bokach. To nie jest mocny ból, raczej taki tępy...Czy WAs też bolą/bolały plecy? Bo mnie przed @ to zwykle brzuch tylko...
Ojjj, mikusia mam nadzieje ze juz dawno pojechałaś na pogotownie !!!!!!!!! nie ma żąrtów z tym !!!!!!!!!!
Trzymam &&&&&& zeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!
Ja mam tak samo, tzn od 2 tygodni pobolewa mnie brzuch, nie co dzień ale raz na 3 dni to zaboli tak jak na @ wiec tez biegam do łazienki i sprawdzam czy nie dostałam !!!!! A wczoraj bolał mnie własnie krzyż lekko ale jednakdzis jest ok , nic mnie nie boli nie mam żadnych objawów, nooo oprócz jednego dla mnie chyba jasnego - jak stałam dzis w kolejce to strasznie byłam niecierpliwa, w głowie mi sie kołowało, nie mialam siły stać , jak chodze to nic takiego nie mam, a pamietam doskonale ze tak samo mialam z Jasiem !!! wiec ja jestem juz pewna ciąży !!!!!!!!!!!!!! Obym sie tylko nie zawiodła jutro
A własnie miala któraś z Was test easy viev???? ja taki kupiłam !!!!!