reklama

Październik 2011

monika biedny Lari ... lepiej juz mu?

malutka pocieszaj sie ze jak wszystkie na raz wychodza to potem bedziesz miec na dlugo spokoj :)

Zakupilam ten dicoflor. Do lekarza sie udam poinformowac co robie... bo jak zapytam o rade to i tak mi powiedze ze to wszystko minie samo...

Bylismy dzis z wizyta u znajomych meza, ktorzy maja 6 tygodniowego synka i Ania zachowywala sie na medal, no i wyspala sie w samochodzie za wszystkie czasy!

Oj żeby małego to pocieszyło to by było OK :-D

reklama
kurcze a moja Antośka zaczęła mnie gryźć po cycach a zębów jeszcze nie ma:szok:. Ściska cyca i odwraca głowę a cyc sie wyrywa - co za ból boje się że w końcu oberwie mi.....

Kingolinka to chyba o mnie chodzilo, obie mamy dlugie nicki i na K :-)
Malutka wy juz lecicie z zabkami, rany jak szybko, sie maluchy namecza
Asionek fajna taka kapiel, u nas to zawsze maz chce sie moczyc z dzieciakami
Milka a co dziewczynie w feriach przeszkadzasz:cool2:

w PL bylo fajnie, ale dobrze ze juz w domu, poodwiedzalam ciotki babcie, kuzynki itd choc i tak na wszystko czasu nie starczylo
cale szczescie dzieciaki dobrze znosly podroz choc bez dwoch porzadnych stopow sie nie obylo

miłka nie staramy się o towarzystwo jeszcze nie teraz

my też dziś pierwszą wspólną kąpiel, popływał sobie :-)

kasiadz a gdzie w wiadomościach mówili? :szok:

na regionalnej, ale mówili że zatrzymali tego faceta
w każdym razie ja teraz podczas spacerów zaczne uważać, oglądać się za siebie i na pewno nie będę już chodziła tam gdzie nie ma dużego ruchu

kurcze a moja Antośka zaczęła mnie gryźć po cycach a zębów jeszcze nie ma:szok:. Ściska cyca i odwraca głowę a cyc sie wyrywa - co za ból boje się że w końcu oberwie mi.....

moj Szymon to robil tez. Jula na szczescie jeszcze nie wpadla na taki pomysl :-)

ale za to czasem jak jej cyc z dzioba wyleci i chce zlapac w locie jeszcze,to tak z sila odkurzacza czasem jk zassa cyca,ale nie trafi w suta tylko obok,to masakra. myslalam,ze sie zesraz z bolu za pierwszym razem :-D pozniej jzu uwazam i jak czuje ze puszcza,to uciekam z cyckiem i sama jej daje :p

piszecie o Madzi, straszne to. ja sobie nie wyobrazam. w takich chwilach to sie bardzo ciesze,ze mieszkam tu gdzie mieszkam.cisza,spokoj,i jakos nie ma takiego stachu.

a tak z innej beczki,to dawno mnie tu nie bylo : elifit,widze,ze testowalas? :p ale chybacieszysz sie,ze wyszlo neg,co? :)
ciekawe ktora pierwsza zobaczy znowu dwie kreski :p
ja caly czas nie mam okresu,ae zwalam to na karmienie cycem :p

malutk, o wow,juz zabki macie? ale kosmos,szybko....u nas slonotok ciagl,ale zebow nie widac nic a nic :) jeszcze troche,szymon ial 6,5 miesiaca :)

mloda moja spokojna,spi ladnie,w nocy spi ciagiem od 21 do 5 rano,wtedy cyci dalj spimy,cyc okolo 7-8 i spimy do 9-10 :) w dzien jest troche bardzie absorbujaca niz szymon byl, nie lubi sama byc. moze lezec na macie,ale ktos musi siedziec obok,jak zostaje sama topo minucie krzyczy :p nie zawsze,ale zazwyczaj. casem jszze leaczek pomaga,ale to zalezy od stopnia niezadowolenia :-D jak jest zle,to tylko raczki pomagaja :p

Asionek - uwielbiam się tak kąpać z maluchem, często kąpałam się tak z Mileną bo wtedy się nie darła :tak:

a ja dzwonię dziś do mojej panny jak sobie radzi w górach bez mamy a ta cholera mi mówi: "że nie ma czasu rozmawiać bo się bawi" :-D

tez odkrylam uroki takiej kapieli :)
no co dzwonisz i przeszkadzasz malej hehe

Nie mam coś weny :-(

i tak bywa :) glowa do gory !

J
Ja szczerze mówiąc też weny nie mam, ale to chyba ze zmęczenia, te jego zęby mnie wykończą, jeszcze kurna muszą iść wszystkie na raz:wściekła/y:

jak juz Cytrynka napisala , przynajmniej szybciej bedziesz miala spokoj , a my sie dopiero meczyc bedziemy ... :)

kasia - moja robi tak samo, a jak wołam ała to szczerzy te bezzębne dziąsła do mnie i za chwilę gryzie znowu :-D

kurcze moj to samo robi od jakiegos czasu !! masakra jaki bol , nie raz az wrzasne :szok: i tak sobie pomyslalam co bedzie jak zebiszcze wyjda ? chyba bedzie koniec cycowania hehe

Asionek fajna taka kapiel, u nas to zawsze maz chce sie moczyc z dzieciakami

w PL bylo fajnie, ale dobrze ze juz w domu, poodwiedzalam ciotki babcie, kuzynki itd choc i tak na wszystko czasu nie starczylo
cale szczescie dzieciaki dobrze znosly podroz choc bez dwoch porzadnych stopow sie nie obylo

fajnie , ze wakacje udane :) mi tez nigdy na nic czasu w Pl nie starcza .. i czas za szybko leci :(

moj maz czeka az maly zacznie sam siedziec :) juz ma plan , ze beda rzem w wannie sie bawic zabawkami hehe

Gugula moj tez wlasnie jak pusci cyca nie raz nie trafi znowu i lapie obok za skore , matko co za bol !! normalnie ma taka pare w buziaku , ze szok hehe , takie male a z taka sila sie zasysa :-D

spokojnej nocki wam zycze i sobie tez :)))

Huraaa jestem pierwsza dzisiaj ;p

edit no nie... oczywiście podczas mojego pisania powklejały się inne posty i co za tym stoi
huraaa jestem trzecia dzisiaj. Dobrej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry