reklama

Październik 2011

Hejka! :blink:
U nas porażka :-( Jestem zmęczona ,nie mam na nic siły, ręce niedługo będę miała jak małpa do podłogi:-D
Mam przesrane jak w ruskim czołgu:wściekła/y: Filipowi przebił się drugi ząbek, a najgorsze jest to ,że idą dwa następne, tylko dziwnie jakoś bo wychodzą dwójki na dole :shocked2: Mały jest strasznie marudny, od kilku dni prawie w ogóle nie je, zjada głównie tylko w nocy przez sen, w dzień trochę possie i zaraz się bawi:-(, oj schudnie mu dupsko, schudnie!:-D

Edit: Jak macie gdzie wkleić to wklejajcie ;-)
[video=youtube;7TGN4IQhWbo]http://www.youtube.com/watch?v=7TGN4IQhWbo&feature=player_embedded[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
a ja oglądam tvn24 z konferencje z rodzicami Madzi i rycze!!! :-(:-(:-(
ja oglądałam tą konferencje wtulona w Antowie i płakałam
Mąż zabronił mi spacerować po parku i murach obronnych - gdzie często chodzę a nie ma tam prawie wcale ludzi
w wiadomościach podali że w okolicy sosnowca były też inne próby porwań - masakra!!!

Hejka! :blink:
U nas porażka :-( Jestem zmęczona ,nie mam na nic siły, ręce niedługo będę miała jak małpa do podłogi:-D
Mam przesrane jak w ruskim czołgu:wściekła/y: Filipowi przebił się drugi ząbek, a najgorsze jest to ,że idą dwa następne, tylko dziwnie jakoś bo wychodzą dwójki na dole :shocked2: Mały jest strasznie marudny, od kilku dni prawie w ogóle nie je, zjada głównie tylko w nocy przez sen, w dzień trochę possie i zaraz się bawi:-(, oj schudnie mu dupsko, schudnie!:-D

]
podobno właśnie z reguły pierwsze wychodzą dolne dwójki. nam też coś idzie na dole tylko pewna nie jestem czy to dwójki czy trójki, zabaczymy kiedy sie doczekamy:)

a tak wogóle to dzień dobry, i nas dzisiaj -7, wysłałam chłopa na spacer z młodą a sama się uczyłam, a raczej próbowałam ucczyć ;)

wspolna kapiel zaliczona :) malemu bardzo sie podobalo mi tez zreszta :-D
na poczatku zrobil wielkie oczy co sie dzieje , a pozniej pelen relax :)
takze bede czasami sie tak kapac z malym jak maz bedzie wieczorem w domu :)

Kasiadz kurcze nie slyszalam , ze mialo byc wiecej takich sytuacji :( masakra normalnie az strach z dzieckiem wychodzic z domu :(

Malutka wkleje linka na FB
gratki zabkow , kurcze twoj maly idzie jak burza :)

elifit - nie wiedziałam, że już się staracie o towarzystwo dla młodego ;-):-p

monika - ja też czasem coś zeżre a potem młoda się męczy a ja się zastanawiam dlaczego dorosła osoba nie może pohamować apetytu :sorry: u nas po Dicoflorze wzdęć nie ma i kupa jest książkowa :tak:

gosiane - odstaw mleko, u nas też była ciemieniucha a po odstawieniu rzeczy mlecznych bez zbędnych zabiegów zniknęła sama :tak:

Kingolinka - fajnie, że w PL byłaś :-)

malutka - nieźle masz z tymi zębiszczami :szok:

Asionek - uwielbiam się tak kąpać z maluchem, często kąpałam się tak z Mileną bo wtedy się nie darła :tak:

a ja dzwonię dziś do mojej panny jak sobie radzi w górach bez mamy a ta cholera mi mówi: "że nie ma czasu rozmawiać bo się bawi" :-D

reklama
monika biedny Lari ... lepiej juz mu?

malutka pocieszaj sie ze jak wszystkie na raz wychodza to potem bedziesz miec na dlugo spokoj :)

Zakupilam ten dicoflor. Do lekarza sie udam poinformowac co robie... bo jak zapytam o rade to i tak mi powiedze ze to wszystko minie samo...

Bylismy dzis z wizyta u znajomych meza, ktorzy maja 6 tygodniowego synka i Ania zachowywala sie na medal, no i wyspala sie w samochodzie za wszystkie czasy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry