reklama

Październik 2011

A próbowałyście nagrać dźwięk Waszych urządzeń? My też na początku używaliśmy suszarki w wersji live a po jakimś czasie po prostu ją nagraliśmy i działa oby jak najdłużej:)

reklama
hej

ja nadal źle się czuję :-( kupiłam test ciążowy i jutro testuje:baffled:

a z bebilonu dostałyście? Ja dostałam misia, 2 śliniaki i próbki mleka. Z hippa też mleko dostałam :rofl2:

już myślałam że mój mały się uzależnił od wózka bo za dnia tylko wozi dupkę inaczej nie uśnie. A od paru dni ma dzień śpiocha. Na szczęście teraz usnął w łóżeczku.

kasiadz powodzonka w 2 etapie!!

&&&&&& trzymam kciuki żeby wynik testu wyszedł taki jak byś chciała:)
ja z bebilonu dostałam tylko misia :( a śliniaki by się przydały i na mleko też liczyłam...

Witam mroźno niedzielnie :-)

cytryna - moja ma normalne żółte kupki pod warunkiem, że nie zjem czegoś nieodpowiedniego :tak: my oprócz diety stosujemy Dicolfor w kropelkach i jak jest mega sranie to enterol 1/2 saszetki :tak:

i tak jak piszę jagmar dokładnie czytam opakowania bo mleko i jego pochodne jest prawie wszędzie :tak:

Ja nawet o tej malutkiej Madzi myśleć nie mogę za raz mam łzy w oczach jak można takie maleństwo skrzywdzić już nie mówiąc, że Sosnowiec to miasto koło mnie :-(

U nas z wieczornym zasypianiem nie ma problemu odkłada się i śpi, w ciągu dnia ma czasem problem to trzeba lulać ze smokiem w paszczy :tak:

hej

ja nadal źle się czuję :-( kupiłam test ciążowy i jutro testuje:baffled:

a z bebilonu dostałyście? Ja dostałam misia, 2 śliniaki i próbki mleka. Z hippa też mleko dostałam :rofl2:

już myślałam że mój mały się uzależnił od wózka bo za dnia tylko wozi dupkę inaczej nie uśnie. A od paru dni ma dzień śpiocha. Na szczęście teraz usnął w łóżeczku.

kasiadz powodzonka w 2 etapie!!

Ja z hippa dostałam juz 3 paczki :szok: w sumie uzbierało sie 2 lyzeczki, sloiczek z jabluszkiem, dwie próbki mleka i stos ulotek :D A z Bebilonu nawet nie wiedziałam ze mozna cos dostac i wlasnie sie zarejestrowałam ale byla tylko opcja jakiegos poradnika... wiec nie wiem moze cos dołacza do niego :-)
Tak wogole to witam sie z rana. Juz od dawna nie spie bo mamy w weekend psa i trzeba bylo z nia isc na dwor:-D Odkad urodziłam poszła do rodzicow bo sie boi malego:-( A nocka do dupy jak nie dziecko mnie budziło to pies hehe dwa nieporadne stworzonka :-)

witam się i ja

narazie Aruś siostrzyczki mieć nie będzie. Także czekam na okres :cool2:

u nas ziąb -10 i wiatr, mam nadzieję że sie ociepli bo inaczej nici ze spaceru.

Nie chce nawet myśleć o tej Madzi, codziennie się modlę żeby ją znaleźli i jak narazie nie ma przełomu. :-(

ale jestem k**** glupia.. pomyslalm ze mleko kozie jest mniej alergizujace czy cos i zrobilam sobie kawe z mlekiem wczoraj i troche sera koziego zjadlam, ale wypilam tez mleko sojowe(ktore podejrzewam o alergie) i zjadlam troche tofu i jeden lyk kakao na mleku sojowym(robilma dla m.) , kuzwa co za noc z maluszkiem - to bylo rzucanie sie po lozku, placz, w koncu spalismy (po raz pierwszy od szpitala) razem w lozku, maluch z cyckiem w buzi a i tak sliptal co chwilke - rano jak go przebieralam to az sie przerazilam - czerwone suche plamska, pod zgieciami kolan i lokcia - czerwone placki jak ogien, skora sucha jak wior, popekane uszka - normalnie maly wyl jak go smarowalam :no: i teraz to juz wogole stracilam apetyt, chyba tylko pieczywo ryzowe bede jesc i wode pic:-( glupia jestem , bo myslalam ,ze moze nie ma maly alergii tylko zbyt sucha skore - a tu prosze .. ale jestem glupia..

a tak wogole to dzien dobry

reklama
Cześć
U nas choróbsko zapanowało. Starszak chory i marudny jest ciężki do zniesienia. Na szczęście poszedł spać. Obiad się robi więc mam chwilke dla siebie. Musimy z nią jutro iść do lekarza ale najlepsze jest to, że jeszcze się nie przerejestrowałam więc będziemy musieli 25 km do lekarza naginać.

cytryna ja też dicoflor 30 polecam a mi go poleciła Ati :)
monika toś poleciała z dietą i to zdrowo. Ja z kolei uraczyłam się wczoraj i dzisiaj chałwą i młoda ulewa dzisiaj i zastanawiam się czy sezam jest silnym alergenem? Spróbuj ten dicoflor co Miłka polecała cytrynie ja też małej podaje i jest lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry