Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
ja nadal źle się czuję :-( kupiłam test ciążowy i jutro testuje
a z bebilonu dostałyście? Ja dostałam misia, 2 śliniaki i próbki mleka. Z hippa też mleko dostałam
już myślałam że mój mały się uzależnił od wózka bo za dnia tylko wozi dupkę inaczej nie uśnie. A od paru dni ma dzień śpiocha. Na szczęście teraz usnął w łóżeczku.
kasiadz powodzonka w 2 etapie!!
my oprócz diety stosujemy Dicolfor w kropelkach i jak jest mega sranie to enterol 1/2 saszetki 

hej
ja nadal źle się czuję :-( kupiłam test ciążowy i jutro testuje
a z bebilonu dostałyście? Ja dostałam misia, 2 śliniaki i próbki mleka. Z hippa też mleko dostałam
już myślałam że mój mały się uzależnił od wózka bo za dnia tylko wozi dupkę inaczej nie uśnie. A od paru dni ma dzień śpiocha. Na szczęście teraz usnął w łóżeczku.
kasiadz powodzonka w 2 etapie!!
w sumie uzbierało sie 2 lyzeczki, sloiczek z jabluszkiem, dwie próbki mleka i stos ulotek
Odkad urodziłam poszła do rodzicow bo sie boi malego:-( A nocka do dupy jak nie dziecko mnie budziło to pies hehe dwa nieporadne stworzonka :-)
i teraz to juz wogole stracilam apetyt, chyba tylko pieczywo ryzowe bede jesc i wode pic:-( glupia jestem , bo myslalam ,ze moze nie ma maly alergii tylko zbyt sucha skore - a tu prosze .. ale jestem glupia..