reklama

Październik 2011

Nikitka, Ewa i Marti przykro mi dziewczyny ze wasze malenstwa tak dlugo sie mecza... :(
Moja kolki miala przez 2 tyg, z bakami i bekaniem potem byly problemy, od jakiegos czasu lepiej, ale wczoraj przed polnoca obudzila sie z takim przerazliwym krzykiem/placzem jakiego jeszcze nie widzialam, jak byla malutka inaczj plakala, a wczoraj lezki jej lecialy i tak zalosnie na nas patrzyla... przez pol godziny masowalam brzuszek i w koncu gazy zaczely odchodzic... po godzinie placzu padla i spala 5,5 godziny (dla nas to baaardzo dlugo).

Dzisiaj mamy dzien w domu, zeby tylko padac nie zaczelo bo przynajmniej na spacer chce isc :)

reklama
Nikitka - a nie mówiłam ;-) trzeba słuchać starszych :-p

Marti - współczuje mi młoda dała popalić w nocy przez jeden tydzień to myślałam, że coś mnie trafi a Ty od początku takie jazdy :-(

a co do nowalijek to nie są wskazane dla maluszków :no: ale jak zapodasz marchew gotowaną, ziemniaczki to powinno się z brzuszkiem naprawić :tak:

marti
ja licze na to samo

ale słyszałam ze jak sie dzieć do słoików przyzwyczai to moze byc problem potem z podaniem gotowanego:)

Emilka zaczela teraz doić ale jak mama jedną reka zaczela pisać to mało skretu karku nie dostanie tak czyta nasze forum:) aż ustami rusza i chcialaby wam cos powiedzieć:P

cytrynko
ja w takich sytuacjach extreme wkładam małek rurke w pupe i od razu wyjdzie z niej powietrze i jest lepiej. może zaopatrz sie w cewniki i spróbuj w takich sytuacjach... to napewno ulży niuni.

a tez miałysmy ropiejace oczka i groziło przekłuwanie kanalika, na szczescie przeszło po masowaniu i oczyszczaniu noska... za to mała nienawidzi fridy- jak ja z daleka widzi to płacze...

a jeszcze chciałam dodać ze kupilismy w koncvu tv- panasonic lcd- z neta bo najtaniej.
iiii- kwiati mi padły... 3 są do niczego.. nawet kaktus... nie wiem czemu;/

Nikitka - a nie mówiłam ;-) trzeba słuchać starszych :-p

Marti - współczuje mi młoda dała popalić w nocy przez jeden tydzień to myślałam, że coś mnie trafi a Ty od początku takie jazdy :-(

a co do nowalijek to nie są wskazane dla maluszków :no: ale jak zapodasz marchew gotowaną, ziemniaczki to powinno się z brzuszkiem naprawić :tak:

ojjjj oby tak było kochana :zawstydzona/y:

czecho!

Ewa pracuje w szpitalu na stażu. Na OIOM-ie, chirurgii, rehabilitacji i psychiatrii :-D Więc kolorowo:tak:

U mnie masakry ciąg dalszy, kłopoty na uczelnii, chrzciny na karku a przy Marku kociokwiku można dostać. Do tego strasznie ulewa, co chwile musze przebierać.
Dzieczyny czy ówcześnie przy karmieniu mm też trzeba dopajać? Bo młody wody i herbatki za nic nie chce chwycić....

Ewa ja daje juz 2 tydzien sloiczki począwszy od marchewki, jabłuszka a teraz idzie śliwka. Jak wyproboje wszytskie smaki to zaczne sama zupki gotowac i mu podawac juz wymieszane wszystko :-).

mileczka
pamiętam że zamęt miałaś z tym stażem bo chyba to w innym mieście? udało sie coś załatwić żeby było bliżej? a płacą Ci chociaż za to ?? i ogólnie to same najfajniejsze oddziały Ci przypadły :D

kingolinka
sama postanowiłaś podawać słoiczki czy lekarz nakazał? bo z tego co wiem to te wszystkie papki to od 4 m-ca są? a Szymon przecież nie skończył 4:P

hejo hej

mileczka trzeba bo mm ma jednolitą konsystencję nie tak jak mleko mamy. A soczki jabłkowe próbowałaś?

ja ze słoików tylko owoce morele, śliwki.. warzywa będę gotować. Na szczęście mam zamrożone marchewkę z działki. O i jagody też w zamrażalniku :-)
Kingolinka po morelach też kupa jest od razu ;)

Pogrzeb w sobotę, my z małym nie jedziemy. Wczoraj taty nie było cały dzień a on nawet grzeczny był. Tylko wieczorkiem troche yyyyy ale tak standardowo :tak:

reklama
Dostalam maile ze zlobkow do ktorych napisalam... idziemy jeden ogladac w piatek i jak ok to zaklepujemy miejsce dla Ani od lipca/sierpnia. Drugi nam odpisal ze oni minimalnie na 3 dni dzieci biora, a ja jej nie chce dawac na wiecej niz 2... a szkoda bo ten zlobek byl 3 min na piechote od mojej pracy, a tak bede troche czasu tracic na dojazdy. Ciekawe kto bedzie tez zlobek bardziej przezywal ja czy Anula...? :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry