reklama

Październik 2011

elifit ja myśle podobnie, pojechałabym ale na sam pogrzeb tylko mąż, Ty z małym dzieckiem jak nie pójdziesz to każdy zrozumie, wystarczy jak będziesz na stypie i przy okazji małego zobaczą.
miłka u mnie koszt 1200 ale mogłam w ratach, więc 3x400 co miesiąc, ale spokój na 5 lat.
a co do dicofloru to stosowałam z miesiąc temu,ale ulotke posiałam i jestem prawie przekonana, że pisało 3 krople na dobę, a teraz stosujemy bio gaje i tej daje 5 kropli według ulotki.

reklama
reklama
hej :)
u nas nocka dzisiaj nawet spko w porownaniu do wczesniejszych :) pobudka po 2 i pozniej ok 5 rano :) takze luz, wyspalam sie nawet :)))

właśnie się dowiedziałam ze babcia męża zmarła.. nie zdążyła małego zobaczyć :-(:-(

przykro mi bardzo :(((
jakby bylo mega zimno nie jechalabym , a jak znosnie to tylko na stype o ile takowa bedzie na cmentarz bym nie szla ..

Kilka dni temu poruszaliśmy tu temat ulewania, pytałam dziś o to Panią Doktor, powiedziała ,że powinno to ustąpić najpóźniej do końca 4 miesiąca, do tego czasu układ pokarmowy powinien się już wykształcić całkowicie. Prędzej badań nie robią bo jest tego cała masa i niestety kosztowne, także póki co uspokajała i kazała poczekać do tego czasu,tym bardziej ,że mały ładnie przybiera na wadze, zatem wychodzi na to ,że musimy poczekać jeszcze miesiąc, mam nadzieję ,że to minie.

czyli jest szansa , ze i baki przejda po tym 4 miesiacu ?? :)
co do wagi to moj juz wazy dwa razy tyle co po urodzeniu hehe , takze do 6 miesiecy to pewnie kloc bedzie
twoj maly tez niezle wazy :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry