reklama

Październik 2011

My już z powrotem, pojechaliśmy taxi:tak: Wyniki wyszły wszystkie ok, mały rozwija się prawidło, waży w tej chwili 7660gr:-D
Elifit współczuję... Tak jak piszą dziewczyny jak będzie więcej jak -10 bym nie ryzykowała, a raczej będzie bo od środy mają być jeszcze niższe temperatury...

no niezła waga
my wczoraj sami ważyliśmy to wyszło nam 6600:)

reklama
malutka ladnie Ci wazy :-)Czym go juz karmisz oprocz mleczka? Jabluszko, marcheweczka... co tam jeszcze? Ja dzis dalam sliwke i zrobil kupe ( od sb rano nie robil);-)

Niczym:zawstydzona/y: Wszystko chwilowo odstawiliśmy, raz na jakiś czas dostaje tylko sok jabłkowy... Wolałam poczekać ,aż mu się organizm oczyści z tego nieszczęsnego kleiku ryżowego... Dopiero będę mu wprowadzać, zielone światełko dostaliśmy.. Do tej pory i tak dostał tylko do posmakowania sok z marchwi, sok z jabłka ,jabłko ze słoiczka i nieszczęsny kleik...
Zastanawiam się jaka byłaby dziś waga gdyby moje dziecko ostatnio nie protestowało z jedzeniem :-D On je tylko w nocy, nie wiem czy przez cały dzień on wypije łącznie 300ml.. W nocy dwie flachy po 120ml tylko wypija...

Dziecko mając 6 miesięcy powinno podwoić swoją wagę urodzeniową, a to ciekawe :szok::-D
Ciekawy artykuł ;-)http://www.rodzinko.pl/karmienie-pi...bieraae-na-wadze-dziecko-karmione-piersi.html

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki. U nas-10 temp. ale słoneczko tak ładnie świeci że byliśmy na godzinnym spacerku i było naprawde przyjemnie, bo było bezwietrznie. Podczytuje Was regularnie tylko pisać nie mam czasu, ciągle mam coś do zrobienia przy mojej trójcy(nie licząc męża). I najbardziej zazdroszcze jak piszecie ok.20 godz. że wasze maluszki już śpią, a my(szczególnie ja) muszę się jeszcze z małą bujać 3-4 godz zanim zaśnie na noc i nie mam czasu się zrelaksować np na bb. A noce też są różne, dziś często stękała, kręciła się przez sen, więc się nie wyspałam.
Ale chciałam Wam powiedzieć że od wczoraj jestem posiadaczką Mireny i póki co jestem mile zadowolona. Po pierwsze bałam się zakładania, bo najlepiej jest to robić w czasie okresu bo szyjka jest rozwarta (a ja go jeszcze nie miałam) więc dał mi taki zastrzyk tam w środku na rozwarcie,ale mimo to nie było dużego bólu, całkiem do przeżycia.wszystko trwało ok. 2-3 min. Po założeniu ćmił mnie trochę brzuch jak na okres, myślalam że to się dopiero rozkręca, ale po godz. przeszło i tylko lekko plamiłam, dzisiaj już praktycznie nie.Więc narazie jestem zadowolona.

elifit - bardzo mi przykro :-( myślę, że możesz pójść na samą stypę z małym szkoda, żeby marzł na takich mrozach bo może się to dla niego źle skończyć nie ma co ryzykować

malutka - my wtopę z kleikiem ryżowym zaliczyliśmy przy Milenie teraz nie zamierzam w ogóle tego gó*wna dawać tylko od razu przejść na gluten :tak:

jewcia - ile taka przyjemność kosztuje

przyłączam się do apelu Jagmar jak ktoś ma wolne środki to może wspomóc dziecko mojej kuzynki Jagodę, link w moim podpisie

elifit przykro mi bardzo :(

jagmar przesle historie malego rodzicom, nie wiem czy zadecydowali gdzie przekazac 1% podatku, Milka
a Jagodce tez mozna przekazac ten 1%?

Dziewczyny ktore podaja dicloflor - ile tego dajecie? Bo tam sa tylko 2 dawki dla powyzej i ponizej 12 lat :baffled:

Milka
a Jagodce tez mozna przekazac ten 1%?

Dziewczyny ktore podaja dicloflor - ile tego dajecie? Bo tam sa tylko 2 dawki dla powyzej i ponizej 12 lat :baffled:

można przez

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Wypełniając rubrykę w rocznym zeznaniu podatkowym należy wpisać:
KRS: 0000037904
a w rubryce "cel szczegółowy 1%" prosimy dopisać: 13856 Zajglic Jagoda

Ja daje Dicoflor w kroplach i tam piszę 5 kropli na dobę i tak podaję :tak:

Dziewczyny podaje któraś z Was dziecku Laktoze (np. Duphalac)? Bo mam całą butelkę nieotwartą a kosztowała 25 zł i leży na zmarnowanie. Może któraś potrzebuje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry