cześć wszystkim

wielki come-back- obiecany zresztą
witam się też z nowymi mamami- nie miałyśmy okazji sie poznać
wracam po przerwie, ostatni egzamin przede mną ale jestem obkuta wiec mam luzik- oprócz reszty spraw na głowie.
U nas bez zmian praktycznie- Emilka kolkuje ale jak podaje regularnie saba jest ok.
waży 5,5 kg i mierzy 59 cm- mierzyłam do poduszki główką na wyprostowanych nóżkach- bez zakamarków typu kolanka itd czyli tak jak wzrost u dorosłego.
stęskniłam sie za wami!!
czytałam ostatnie 10 stron tylko -oprzyznaje bez bicia, nie nadrobie reszty nie ma szans!
marti
jeny współczuje Tobie... moja mała też marudna na gazy strasznie ale sab simplex pomaga, tlyko że nam w nocy to nie dolega... nie wiem co Ci więc doradzić.
mileczka
też sie masz z tymi ząbkami ale masakra....boje sie że jak Maro też takie kolki miał a ząbki gorsze to bez kitu zwartiuje jak Emilka zacznie ząbkować. Ale u nas ani widu ani słychu za zębami

a gdzie pracujesz- bo ja nawet nie wiem

współćzuje w sumie ze musisz wracac do pracy, ja do maja w domu, potem na wychowawczy przechodzę i też w domu.
kasiadz
ja mam nosidło womar i baaaaaaaardzo chwalę

Emilka też.
monika
ale u was kur****skie że tak brzydko powiem mrozy... mi przy -10 tak pupe spizgało że w domu siedzimy od tamtej pory

a kominek fajna sprawa

macie ogrzewany domek od kominka??
klementinka
ale Jaś wyglądał słodko

taki czarujący kawaler...
właśnie się dowiedziałam ze babcia męża zmarła.. nie zdążyła małego zobaczyć :-

-(
współczuje bardzo, przykre to
Ivi
pierwsze szczepienie u mnie było znośne, drugie- koszmar
nafaszerowałam małą viburcolem bo mało nie zwariowałam!
malutka
mi położna i lekarz mówili że do roku nawet ulewanie jest ok i dziecko ma takie prawo- DO ROKU!;/
cytryna
ja podaje biogaja 3 krople dziennie a dicoflor też podawałam 3 krople takie mialam zalecenie od poloznej.
laseczki, a wy podajecie dzieciom gotowe słoiki po 4 m-cu? czy same coś przygotowujecie?