Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cześć wszystkim
wielki come-back- obiecany zresztą
witam się też z nowymi mamami- nie miałyśmy okazji sie poznać
Cześć Ewa, miło poznać Ciebie i twoją Emilkę :-)
laseczki, a wy podajecie dzieciom gotowe słoiki po 4 m-cu? czy same coś przygotowujecie?
czecho!
U mnie masakry ciąg dalszy, kłopoty na uczelnii, chrzciny na karku a przy Marku kociokwiku można dostać. Do tego strasznie ulewa, co chwile musze przebierać.
Dzieczyny czy ówcześnie przy karmieniu mm też trzeba dopajać? Bo młody wody i herbatki za nic nie chce chwycić....
cytryna
sie okaże kto jest twardszy
ale prywatne żłobki masz na mysli? fajną masz prace że tylko 2 dni w tygodniu.
Trochę się odzwyczaiłam , od koleżąnek tylko słyszę ile to roboty teraz i jak sobie pomyślę, ze trzeba będzie wstawać przed 6stą to mi się odechciewa
właśnie widzę że sporo z was podaje już dzieciom jabłuszka, marchewki itp. ja też bym już chciała podać jej coś przez weekend nie wiem czy to nie za wczas? czy któraś z was dawała jak dziecko miało 3miesiące? ja mam taką cichą nadzieje że po takich pokarmach to może zmniejszy się te ulewanie... a właśnie czy któraś z was ma problemy z ciemieniuchą??? bo nie jestem pewna czy to to.... zauważyłam u Oli we włoskach taką białą łuszczącą się skórę... tzn. odpada jak przeczesze grzebykiem ale nie wszystko.... nie wiem czy to łupież czy ciemieniucha, ale nie umie się tego pozbyć....
a jaka herbatke podajesz? musze coś wymyślec bo dawalam rumianek ale malutka mi podpowiedziała ze od tego tez moga być gazy a wody samej nie chceWitam się i jadopiero teraz bo wcześniej musiałam bawić się z małą, niestety sama sobą się nie zajmie. U nas nocki bez zmian już mamy taki swój rytuał o 19.30 kąpiel potem flacha i mała sama zasypia w łóżeczku. Teraz się jej troche pozmieniało i budzi się na flache o 3 potem o 6, wstaje o 7 i mówi do zabawek a o 8 kolejna flacha i tak co 2h.... w międzyczasie wypije trochę herbatki yyy ale nie wiem co się jej stało bo zawsze herbatkę chętnie piła nawet wydujała 100ml na raz a teraz z ledwością 30 :/ ale mamy mały sukces bo robi sobie 3 drzemki w ciągu dnia po 45min do godziny!!!
właśnie widzę że sporo z was podaje już dzieciom jabłuszka, marchewki itp. ja też bym już chciała podać jej coś przez weekend nie wiem czy to nie za wczas? czy któraś z was dawała jak dziecko miało 3miesiące? ja mam taką cichą nadzieje że po takich pokarmach to może zmniejszy się te ulewanie...
a właśnie czy któraś z was ma problemy z ciemieniuchą??? bo nie jestem pewna czy to to.... zauważyłam u Oli we włoskach taką białą łuszczącą się skórę... tzn. odpada jak przeczesze grzebykiem ale nie wszystko.... nie wiem czy to łupież czy ciemieniucha, ale nie umie się tego pozbyć....