reklama

Październik 2011

reklama
dzięki za miłe słowo.
dziewczyny jak myślicie powinnam jechać z małym na pogrzeb? Pewnie będzie gdzieś koło piątku a mrozy nie ustąpią, wprost przeciwnie. Z drugiej strony rodzina męża nie widziała nigdy małego i jak nie pojadę to pewnie nie zobaczy :-(

elifit współczuję, zawsze możesz pojechać i nie iść na pogrzeb tylko na stypę, żeby rodzinka miała okazje poznać małego. W takiej sytuacji to chyba wszyscy zrozumieją.

Chory dwu-latek, który na dodatek przechodzi bunt to jest m.a.s.a.k.r.a.....

My już z powrotem, pojechaliśmy taxi:tak: Wyniki wyszły wszystkie ok, mały rozwija się prawidło, waży w tej chwili 7660gr:-D
Elifit współczuję... Tak jak piszą dziewczyny jak będzie więcej jak -10 bym nie ryzykowała, a raczej będzie bo od środy mają być jeszcze niższe temperatury...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!! Witam sie po powrocie ze szczepienia :szok:mam terror normalnie i patrze na mala co 2 minuty :szok: u was jak dzieciaki przeszly szczepienia?
Widzialam ze piszecie duzo o chustach do noszenia, a ciekawa jestem czemu zadna nie zastanawia sie nad plecakiem do noszenia? Ja mam taki i jestem bardzo zadowolona, omija mnie cale to wiazanie...
EDIT: przepraszam, teraz doczytalam kasiedz wlasnie o takie nosidelka mi chodzi, tu sie na to plecak mowi, wiec na poczatku nie skojarzylam, dopiero jak na link kliknelam.. :sorry:

Ostatnia edycja:
Kilka dni temu poruszaliśmy tu temat ulewania, pytałam dziś o to Panią Doktor, powiedziała ,że powinno to ustąpić najpóźniej do końca 4 miesiąca, do tego czasu układ pokarmowy powinien się już wykształcić całkowicie. Prędzej badań nie robią bo jest tego cała masa i niestety kosztowne, także póki co uspokajała i kazała poczekać do tego czasu,tym bardziej ,że mały ładnie przybiera na wadze, zatem wychodzi na to ,że musimy poczekać jeszcze miesiąc, mam nadzieję ,że to minie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry