reklama

Październik 2011

czeeeeść

kierwa wymiękam!!!!

Mała po odstawieniu sab simplex od środy jest na delicolu i mojej diecie bezmlecznej, ale mam teraz PRZE***ANE....
przy sabie płakała raz może 2 dziennie- teraz wyje prawie bez przerwy, a jak ma przerwe od płaczu to krzyczy! nie mogę juz wytrzymać psychicznie wysiadam, ciagle jest MEGA zagazowana, rurka wypuszcza z niej tyle powietrza że szok... praktycznie wcale sama nie pierdzi... nie dam rady bez saba, podaje od dziś spowrotem bo ocipieje... a wyć mi sie chce bo nie wiem czy to sie kiedyś skończy...

cytrynko
b. słuszna uwaga, musze zmienić avatar... a poza tym nikt nie wie że pisze na forum wiec w googlach nic nie znajdzie...

reklama
Justys ja tak z glowa mialam raz ... nic nie pomagalo i po nocy dalej nawalala okropnie :/
na obiad spagheti bylo :)

mnie brzuch nie boli , oresu dalej brak :)

jedyne co to po ciazy zostaly mi gazy .. dziwne hehe chyba sie od malego zarazilam , bo nie jem nic co by moglo je powodowac , a przed ciaza nigdy nie mialam takiego problemu :crazy:

Ewa moja na delicolu miała to samo też tak wyła przy każdym pierdku aż ją skręcało i odstawiłam to cholerstwo,wydaje mi się że ten delicol tylko potęgował ból, na szczęście to już za nami

Super że się rozerwaliście troszkę ... bólu głowy i złego samopoczucia współczuję :-(
Mały może tęskił i dlatego tak się zachowywał ???
ja mam udka dziś na obiad ...

No fajnie się bawiliśmy tylko ja cały czas myślami przy Antku:-D A zachowywał się tak dziś w nocy a my byliśmy z piątku na sobotę, może to taka kara dla nas właśnie za ten piątek haha

witam:)
na obiadek mężuś pichci jakąś zapiekankę z ryby:)

a mnie znowuż brzuch boli;/ nie wiem co jest że tak często boli jak na @, ale @ nie widać. Też tak macie?

Mnie właśnie nic nie bolało i nic nie wskazywało na @ dlatego się wystraszyłam że to może ... twu twu że tak splunę tu na forum:-D

Dzień doberek,

a ja dzisiaj z małym u rodziców od wczoraj, mama pieczeń robi a na deser pączusie serowe mniam żyć nie umierać:-D

Wzięłam małego tak na rękach na 10 minut na dwór bo wózka tu nie mam i zasnął mi w 5 minut na ramieniu więc wróciliśmy. Szkoda bo dzisiaj u nas super pogoda, słonko i 7 stopni plus.

A wiesz Justyś, ze mój wczoraj też jakiś niejadek, wieczorem tylko 75ml wytrąbił z butli, zawsze to 120, 150 a spał niby normalnie. I dzisiaj tez jakoś za bardzo nie ciągnie , strajk głodowy czy jak??

Kurcze martwię się bo ja uwielbiam jak on sobie podję:-):tak: Ale dziś wmusiłam w niego zupkę jarzynową i teraz tata mu wpycha deserek:tak:

czeeeeść

kierwa wymiękam!!!!

Mała po odstawieniu sab simplex od środy jest na delicolu i mojej diecie bezmlecznej, ale mam teraz PRZE***ANE....
przy sabie płakała raz może 2 dziennie- teraz wyje prawie bez przerwy, a jak ma przerwe od płaczu to krzyczy! nie mogę juz wytrzymać psychicznie wysiadam, ciagle jest MEGA zagazowana, rurka wypuszcza z niej tyle powietrza że szok... praktycznie wcale sama nie pierdzi... nie dam rady bez saba, podaje od dziś spowrotem bo ocipieje... a wyć mi sie chce bo nie wiem czy to sie kiedyś skończy...

cytrynko
b. słuszna uwaga, musze zmienić avatar... a poza tym nikt nie wie że pisze na forum wiec w googlach nic nie znajdzie...

Kochana odstaw te dziadostwa bo się wykąńczysz !!! ja już nie wiem co twojej malutkiej jest:-(:-( Współczuję naprawdę:-(

a do mnie jednak przyjechała ciocia z ameryki;-) nie powiem żebym była zadowolona
brzucha boli i do tego humor nędzny, co chwile coś mnie drażni i chodzę nabuzowana....
a jutro mamy szczepienie

Cześć dziewczyny,

u nas malutki chory, od wczoraj kaszle, kicha, ma stan podgorączkowy.:-( Chyba sie załatwił dodatnią temperaturą. Po mrozie zarazki wylezły a on w pn miał szczepienie.
no i ciche dni z mężem mamy już trzeci tydzień. Nie wiem co się dzieje :-(:-(:-(

dobrze że dziś gości miałam to się oderwałam, kuraka upiekłam i ciasta zjadłam. Zmykam bo nie chce psuc humorów na bb

Ewa a spróbuj wrócić do tego sab simplex i odstawić delicol. Jak już wróci do stanu poprzedniego to z kolei odstaw sab, może lepiej będzie bez niczego. Poza tym skonsultuj się z lekarzem telefonicznie. Kurde może to jest gluten? Popytaj dziewczyny na poznańskim bo kilka ma dzieciaki na bezglutenowej diecie.

Hej kobietki. u nas w piątek było szczepienie i mała całkiem dobrze to zniosła, mam namyśli reakcje na 3 ukłucia, szybko dało się ją zagadać i mało płakała. Ale w sobotę zaczeła gorączkować 38st, w nocy obudziła się o 2 to do 4 sobie leżała i oglądała rączki a ja wybiłam się ze snu i w końcu zaczełam dzubać słonecznik. Dzisiaj mało je, prawie wcale nie śpi, a jak przyśnie to budzi się z wrzaskiem i nie wiem co jest grane.
NabAwe szkoda mi ciebie i twojej malutkiej, tak ją trzymają te kolki, może się poprawi dzisiaj jak wrócisz do sab simplex-oby jak najszybciej przeszło to dziadostwo.
elifit zdrówka dla Arusia, no i niech się ułoży z mężem.

reklama
ja nie wiem jak dziecko może ciągle płakac naprzemiennie z krzykiem... jeszcze NIGDY nie miałysmy takich dni jak ostatnie 2! jest do d**y

może faktycznie odstawie delicol i zostane przy sabie i diecie bezmlecznej jeszcze jakiś czas, a potem jak to nie pomoże to chyba kaftan biały i niech mnie zabiorą :( sercę mi pęka że ona tak się męczy.
Skończyłyśmy dziś na czopku, rurce, suszarce i śpi :( ale jutro od rana pewnie to samo...

asionek
braku @ tylko pozazdrościć :) ja sie własnie męczę ze swoją:P

justynko
Tobie jak sie już udało wyrwać to wogóle nie powinnaś mysleć o dzieciu tylko sie oderwać... chociaż nie dziwie sie, ale jak ja ide na impreze to własnie jak najmniej staram sie mysleć o małej, nie dzwonie nie pytam i dzieki temu jest ok. Zawsze mi mama powtarza ze jak bede za duzo o niej mysleć to ona to czuje i może być niespokojna.

kasiadz
witaj w klubie podłych humorów
i elifit też...
a moze te humory to już przez tą pogode, zmiany ciśnienia itd.... za pare dni minie i bedzie ok. Mam nadzieje...

Kasia a Ty masz szczepienie z okazji 4 m-cy? czy jak? bo ja ostatnie miałam na 3 m-ce i babki kazały przyjść na 5 m-cy, i nie wiem czy sie nie pomyliły.

jagmar
jutro będę dzwonić do lekarza, bo mam też wyniki morfologii i moczu i mam je skonsultować wiec poruszę tą kwestię.
A też mi wspominała położna o tym glutenie, ale bez szczegółów, ale to chyba oznaczałoby odstawienie od piersi?...

jewcia
niech sie spełni to co nam życzysz!... kolki są przeokropieństwem :(
a Może u was jest opóźniona reakcja na szczepienie? mi położna mówiła że nawet 2 dni po może być dziecie niespokojne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry