reklama

Październik 2011

witam sobotnio :)))

to widocznie inne wytyczne sa tutaj ... ja daje dalej raz w tyg.

a probowalyscie tej witaminy ?? moj na palec sobie wzial i do mnie , ze zaraz sie porzyga hehe i w szoku , ze jest , ze maly wogole to zjada ... wiec wzielam na palca i ja pier... jakie to jest obrzydliwe !! musialam gebe cala dezynfekowac zeby sie tego pozbyc swinstwa :/ wspolczuje malemu , ze musi to polykac fuuuu

hehe tez dobry :))))
tutaj tez fajnie podchodza do karmiacych i bardzo mi sie podoba , ze w zasadzie wszedzie sa jakies pokoje do karmienia :)
a najbardziej zaskoczylo mnie jak jechalismy do Pl i do Paryza dojechac trzeba bylo TGV i tam w pociagu sa specjalne pokoje dla mamy z dzieckiem !! szok :))) przewijak itd. no pelna kulturka :)

u mnie antośka bardzo się krzywi jak dostaje witaminkę, ale sama jej nie próbowałam

dzień dobry, a raczej dobry wieczór
a my dzisiaj na spacerku w górach byliśmy, u nas +9 i śniegu już nie ma a tam śniegu mnóstwo i 0 stopni, pełno narciarzy i saneczkarzy, całe rodziny. A my przy okazji wypróbowaliśmy nasze nosidełko ergonomiczne;)

reklama
Dobry wieczer :-)

Ja pierwszy raz w życiu robię ciasto drożdżowe i zastanawiam się czy będzie miłym uzupełnieniem porannej kawki czy paskudnym zakalcem :-)

No i z dokarmiania nici bo mała nie chce pić z butelki więc problem się sam rozwiązał. To chyba dlatego, że w nocy cyca ciągnie na śpiocha a z butelką to jest inna bajka i mimo,że w dzień umie z niej pić do dostawała już herbatki to w nocy nie wie co i jak.
Jagmar
ja właśnie mam butelki TT tylko,że nie wiem który smoczek to slow flow 1 czy2 mam jeszcze i 3 ale to już większa dziurka.:confused:

reklama
A ja lubię witaminkę D i czasem małej podjadam. Nie ma jakiegoś specjalnie wyrazistego smaku. Może to zależy od producenta?

Marysia zasypia sama jest z tych dzieci co należy odłożyć do łóżeczka i wyjść z pokoju, żeby jej w zasypianiu nie przeszkadzać. Zasypia ok 20, budzi się o 24 i kolejny raz o 4-5 i wtedy już nie chce spać w łóżeczku tylko ze mną aż do 7.
Cieszę się, bo przynajmniej ominą mnie atrakcje w stylu nauka samodzielnego zasypiania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry