Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No kuźwa! U nas w dzień Tosiulka zazwyczaj śpi w salonie na kanapie, na bujaczku lub na podłodze(gdy zasypia podczas zabawy) a na sen nocny zasypia przy cycu i od razu przekładam ją do łóżeczkaHej lasencje! Ja sie własnie wkurzyłam na moja teściową. Zadzwoniła i akurat z Hania leżałam w łóżku i tv oglądałam. No i Hanka się obudziła. Teściowa sie pyta czy Hanię słyszy, a ja tak,że mama ją obudziła telefonem. I ta jak zwykle wykład,że ja ją powinnam wynosić do małego pokoju do jej łóżeczka, bo mi sie przyzwyczai itp. Ona zawsze sie wpierdziela i musi powiedziec jak powinnam postępować.
Jak to jest z waszymi dziećmi? Ja przez pierwsze 2-3 miesiące Hanie kładłam do gondoli, bo wózek trzymałam w pokoju dużym. Chciałam ją mieć na oku. Teraz to nam zasypia zazwyczaj podczas karmienia. Kłade sie z nią w łóżku i przy cyckaniu odpada. Nie chce jej wynosic, bo albo mi sie budzi podczas wynoszenia albo jak ją wynosze i wyczai,że jest sama to sie budzi szybko. Na noc śpi w łóżeczu - ale zasypia w duzym pokoju i ją wynoszę kiedy sen jest głębszy. Przesypia mi tak 3-5 godzin po czym ląduje do rana u mnie w łózku.
Inaczej niz przy cycku mi nie zaspypia raczej. Ewentualnie po spacerze bądź jździe samochodem gdy wracam do domu i śpi, to jej nie wypakowuje tylko rozpinam i spi długo.
Ta moja teściowa to dobry człowiek ale wpie***a sie niesamowicie i poucza. Ostatnio jak Hania była chora to mi powiedziala,ze ja ją powinnam cieplej ubierac. Ja na to ,że najlepiej ją przegrzewać, bo ona lubi mi ją opatulać. A ona do mnie: ja wychowałam tak dzieci i jakos zdrowe byłyNo kuźwa!
Ale dobrze,że mogę się wygadac, bo męża nie ma ale zawsze Wy jesteście :-)
dziewczynki super zestawik chcialam wam polecic. Mialam licytowac, ale zdalam sobie spraweze tu w tych upalach to niekoniecznie takie ciuszki.
KOLOROWY zestaw dla dziewczynki 6-12m WIOSNA/LATO (2120085504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Staram się dbać o siebie i odpoczywać kiedy mogę ale te ostanie nocki mnie dobijają a mam pytanie, czy któras testowała pampersy z Lidla? dobre są? jesteście zadowolone??
. Mimo wszystko jestesmy zadowoleni.Hej lasencje! Ja sie własnie wkurzyłam na moja teściową. Zadzwoniła i akurat z Hania leżałam w łóżku i tv oglądałam. No i Hanka się obudziła. Teściowa sie pyta czy Hanię słyszy, a ja tak,że mama ją obudziła telefonem. I ta jak zwykle wykład,że ja ją powinnam wynosić do małego pokoju do jej łóżeczka, bo mi sie przyzwyczai itp. Ona zawsze sie wpierdziela i musi powiedziec jak powinnam postępować.
Jak to jest z waszymi dziećmi? Ja przez pierwsze 2-3 miesiące Hanie kładłam do gondoli, bo wózek trzymałam w pokoju dużym. Chciałam ją mieć na oku. Teraz to nam zasypia zazwyczaj podczas karmienia. Kłade sie z nią w łóżku i przy cyckaniu odpada. Nie chce jej wynosic, bo albo mi sie budzi podczas wynoszenia albo jak ją wynosze i wyczai,że jest sama to sie budzi szybko. Na noc śpi w łóżeczu - ale zasypia w duzym pokoju i ją wynoszę kiedy sen jest głębszy. Przesypia mi tak 3-5 godzin po czym ląduje do rana u mnie w łózku.
Inaczej niz przy cycku mi nie zaspypia raczej. Ewentualnie po spacerze bądź jździe samochodem gdy wracam do domu i śpi, to jej nie wypakowuje tylko rozpinam i spi długo.
Ta moja teściowa to dobry człowiek ale wpie***a sie niesamowicie i poucza. Ostatnio jak Hania była chora to mi powiedziala,ze ja ją powinnam cieplej ubierac. Ja na to ,że najlepiej ją przegrzewać, bo ona lubi mi ją opatulać. A ona do mnie: ja wychowałam tak dzieci i jakos zdrowe byłyNo kuźwa!
gdzies do 19 ... masakra , bo ja wszystko mam na prad wiec nic nie dzialalo oprocz zabawek malego i mojego telefonu heheasionek
o nie nieeee nie w PL takie luksusy jak internet za freeciesz sie że Wy tam macie normalne życie a nie to co u nas jakas komuna
Dzień dobry śpioszki :-)
Ewa - ja pracowałam na infolinii w TP nigdy w życiu nie słyszałam tylu bluzgów pod swoim adresem![]()
Przerwy nocne miedzy karmieniami ok, bo dzis jedzenie o 23.50, a pozniej o 4 z hakiem, tylko ze juz trzecia noc z rzedu maly budzi sie o tej 4, zjada i przez 30-45 min gaworzy i chce sie bawic. Pozniej zasypia i budzi sie zazwyczaj kolo 7.30. Tez tak macie lub mialyscie? Domyslam sie, ze to taki okres. Ile u Was trwal?
dla mnie własnie pampersy zielone activebaby są ok ale drogie. Dady faktycznie szybko pęcznieją.... a szukam jakichś na codzień, bo po domu jednak szkoda mi tyle kasy wydawać... mo że spróbuje te z rossmana.
w każdym razie testowałam s&p i z całą pewnością moge powiedzieć to sa pampersy ani sleep ani play!
Ivi ja pamiętam, że ok 9 miesiąca przenieśliśmy Zosie do własnego łóżeczka i własnego pokoju. Wcześniej budziła się często na jedzonko. Marysia też budzi sie ok 4-5h i ma maraton jedzeniowy. Je bez przerwy i co chwile się wybudza.
Hej lasencje! Ja sie własnie wkurzyłam na moja teściową. Zadzwoniła i akurat z Hania leżałam w łóżku i tv oglądałam. No i Hanka się obudziła. Teściowa sie pyta czy Hanię słyszy, a ja tak,że mama ją obudziła telefonem. I ta jak zwykle wykład,że ja ją powinnam wynosić do małego pokoju do jej łóżeczka, bo mi sie przyzwyczai itp. Ona zawsze sie wpierdziela i musi powiedziec jak powinnam postępować.
dziewczynki super zestawik chcialam wam polecic. Mialam licytowac, ale zdalam sobie spraweze tu w tych upalach to niekoniecznie takie ciuszki.
KOLOROWY zestaw dla dziewczynki 6-12m WIOSNA/LATO (2120085504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u mnie cycuch wygrywa z butelką choćby nie wiem co w niej byłowięc może mała nie odzwyczai się od cyca
a czy wy jeszcze podajecie dziecku witamine d? do kiedy się ją daję???