reklama

Październik 2011

hejka
Ewa ja polecam babydream z rossmana, używam ich dla młodszej i starszej i jak dla mnie są o wiele lepsze niż te z lidla.
magnusik ja cały czas używam rossmanowskich 2. Kupiłam huggies 3 i są za duże a te z rossmana są jeszcze większe. Całe pudło 3 czeka na swoją kolej już od Bożego Narodzenia ;).

Malutka cieszę się, ze się odnalazłaś. Ja również nabiłam sobie rachunek w orange bo korzystałam z internetu jak w szpitalu leżałam. Prawie 300 zła el to jest nic w porównaniu z tym co Tobie skubańcy naliczyli.

Dzisiejsza noc też do najlepszych nie należała. Malutka obudziła się w nocy i nie chciała zasnąć a jak ją odkładałam to był płacz. W rezultacie spałyśmy razem i obudziłam się połamana. Przez cały czas się wybudzała i chciała cycka nuplać.

wlasnie, nie baby care tylko babydream, popierniczylo mi sie:-D

reklama
Hmm co do pieluszek to dla mnie najlepsze Pampersy active baby ale faktycznie drogie jak cholera wiec na noc je stosujemy. Na dzien wkladam mu dade ale niestety pechnieja i robi się mega pupa hehe nie stosowałam jeszcze tych z rosmana ale jak polecacie to moze sproboje. Aha testowałam tez S&p i powiem Wam ze bylam w miare zadowlona ale na noc mu tylko zakładałam ;]
Aha i my juz od jakiegos czasu --> Number 4 :-)

jagmar
2 to malutkie, u mnie już po miesiacu były za małe i wściekałam sie tak mi z nich wszystko wyciekało. no ale każde dziecko jest inne i troszke inaczej zbudowane wiec myśle że rozmiar nie tlyko od wagi zależy.
też myslałam o przejściu na 4 ale po co, skoro 3 ciągle pasują:D

teraz mnie przekonałaś żeby spróbować w rossmanie, lepsze będą niż dady?

a ja jak spie z Emi też zawsze pognieciona itd:P

kingolinka
a zrobił Ci Szymcio kiedys kupe w te S&P? Bo mi każda ale to KAŻDA kupa przecieka i musze przebierać małą w całości;/

Ja mam tak z huggies, że kupa wycieka i każdego ranka piżamka była do prania a 2 babydream maja taka siateczkę dzięki której luźna kupa lepiej się wchłania i to też jest powód dla którego nie śpieszę się ze zmianą na większe. Babydream maja takie mini paczuszki, można sobie na próbę kupić dwie pieluszki. To kosztuje chyba 2 zł. Więc zawsze można sprawdzić. Ewa jak dla mnie rossmanowskie są lepsze od dady.

Miłka z tesco nie próbowaliśmy ale raz kupiliśmy omyłkowo TIP (tanie i podłe). Masakra. Jak bym dziecku worek foliowy założyła na pupę. Pociła się pod tymi pieluszkami i siusie bokiem wylatywały.

o jaaaago nie wiedziałam że polowanie na siuśki dzidziucha to aż taka gruba sprawa:P ale udało sie zawiozłam

żebyś się jeszcze nie zdziwiła że będzie nie czyste pobranie i jeszcze raz i jeszcze i jeszcze ...
ja kombinowałam jak koń pod górkę bo miała bakterie w moczu ta starza i musiałam co jakiś czas powtarzać ...
w końcu M ją nosił bez pampersa i było polowanie do kubeczka ...

no i kolejny cudowny dzień, śnieg napierdziela znowu kibluję z dziewczynami w domu :eek:

ja tak samo ... już mnie krew zalewa :crazy:

Malutka współczuję z tym rachunkiem :zawstydzona/y:

Dzisiaj Dziecina dała mi pospać ... ale jak widziałam że się zaczyna to dałam jej czopka
i przespała całą noc ... wiadomo z pobudkami na karmienie ale nie wyła, nie jęczała ....

i jeszcze to http://www.joemonster.org/filmy/42085/Sexy_Beach_Party_w_gatkach
tak dla śmiechu :-D

Ostatnia edycja:
czesc wam,

s&p nie wypuszczają kupy, przynajmniej u mnie.. i są najlepsze na noc :tak: teraz jak na złość nie ma ich u mnie w promocji, tylko te nieszczęsne huggies :angry:

ehh ja też bym chciała wyjść, już nie pamiętam jak spacer wygląda. Jak nie mrozy to sypie :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Jej Malutka wspolczuje :( Ja bym walczyla do upadlego o jakies ulaskawienie z tym rachunkiem.. Jak walczylam z playem o anulacje kontraktu o internet, bo sobie przedluzyli sami, to tak sie darlam i wyzywalam telefonicznie i mailowo, ze w koncu mi rozwiazali.. :zawstydzona/y: Obym tylko zaplacila zalegle.. Ja wiem, ze oni sa na prawie,ze w call center pracuja tacy ludzie jak my, ale ty wcale nie musisz im pokazywac ze o tym wiesz :-D Kazda praca ma swe minusy, a kazde prawo mozna naginac :-p
Atram gratulacje!! A widac bylo ze sie wyrzyna ten zabek? Bo ja sie u mojej doczekac nie moge , ale u niej nic nie widac :-(
Aha i od wczoraj jemy gruszeczke, tylko jakos sie na kupe nie moge doczekac :baffled:
U mnie tez pierwszy sen 3-4 godzinki, a pozniej cyc co godzine.. Wczoraj pediatra zasugerowala mi zebym sprobowala do cyca dodac mm, bo moze w nocy mam mniej mleka.. Wiec o 5 dalam cyca, mm, i poszlam spac... aby o 6 sie obudzic :confused2: Czy mamy drugich dzieciaczkow pamietaja taki okres z pierwszymi? Dlugo to cholerstwo trwa? Kiedy w koncu te maluchy sie naprawia??? :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry