reklama

Październik 2011

a to telefon ma znaczenie? ja byłam przekonana że to co robisz w necie, jak coś ściągasz to więcej ciągnie a jak łazisz po stronach mniej? ale ja zielona w te klocki jestem:(

Tak, duże ma znaczenie, on ma w sobie system android i ja to właśnie uznałam za plus, bo sądziłam ,że jak będzie płynniej śmigał po necie to i mniej środków z konta łyknie, a tu zonk ,a ze swojego zwykłego telefonu jak wchodziłam to miałam internet na kilka godzin siedzenia w necie... Jednym słowem ten telefon służy głównie do internetu o czym się dowiedziałam z forów ale już po fakcie, także głupotą jest mieć taki telefon ,a nie mieć internetu, bo orange mi nawet tego nie zaproponowało, jedynie co to od 19-go czyli w momencie wejścia nowej umowy mam 7 dni internet za darmo aby sobie przetestować telefon :wściekła/y:
Tzn się nie tylko android odpowiada za szybki net ale między innymi ,no jest to taki mały telefon komputer ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Malutka pisz reklamacje a w razie czego się sądź!! orange ładnie widze nabija w butelkę:no: Ja mam na kartę ale mąż na abo i nie przedłuża umowy. W każdym razie nie załamuj się, nie podpisuj żadnych ugód, nagrywaj rozmowy z operatorami i miej wszystko na piśmie. Powodzonka &&&&&&&&

no to się całkowicie przekonałam by nie kupować sobie smartphona...

Ostatnia edycja:
się ogarnęłam nareszcie...

Jagmar
jak Ci sie przypomni daj cynk...pewnie coś o tej naszej wspólnej @:P że tak powiem.
swoją drogą chyba też lookne na forum Pn... jsakoś nigdy nie pisałam tam a przecież warto mieć kontakt z ludxmi z okolicy...

malutka
powiem Ci tak...
pracowałam ponad rok na infolinii cyfrowego polsatu i pół roku na infolinii Playa... ani w jednej ani w drugiej fimir NIGDY nie anulowano żadnej opłaty. Nie chce straszyć ale te firmy są bezwzględe, ch** ich obchodzi że Ty nie wiedziałaś... u nas niektórzy mieli takie rachunki ze głowa boli, a ile sie bluzgów nasłuchałam za to to masakra. Co najwyżej to może Ci na raty rozłożą, ale i tak nic pewnego. i osobiście radziłabym Ci zablokować aktualizacje systemu android bo on sie łączy nawet bez Twojego udziału kiedy ma aktualizacje, jak Windows w komputerze :P

się ogarnęłam nareszcie...

Jagmar
jak Ci sie przypomni daj cynk...pewnie coś o tej naszej wspólnej @:P że tak powiem.
swoją drogą chyba też lookne na forum Pn... jsakoś nigdy nie pisałam tam a przecież warto mieć kontakt z ludxmi z okolicy...

malutka
powiem Ci tak...
pracowałam ponad rok na infolinii cyfrowego polsatu i pół roku na infolinii Playa... ani w jednej ani w drugiej fimir NIGDY nie anulowano żadnej opłaty. Nie chce straszyć ale te firmy są bezwzględe, ch** ich obchodzi że Ty nie wiedziałaś... u nas niektórzy mieli takie rachunki ze głowa boli, a ile sie bluzgów nasłuchałam za to to masakra. Co najwyżej to może Ci na raty rozłożą, ale i tak nic pewnego. i osobiście radziłabym Ci zablokować aktualizacje systemu android bo on sie łączy nawet bez Twojego udziału kiedy ma aktualizacje, jak Windows w komputerze :P
Wiem, troszkę poczytałam na ten temat w necie, w sumie to dużo ,a nie troszkę bo bez przerwy o tym myślę, mało komu udaje się coś wskórać ale jednak zdarzają się wyjątki... Aktualizacje miałam zablokowane więc się nie łączył, ale z tego co czytałam to ludzie mieli problemy właśnie przez aktualizacje, teraz dla pewności ,wyjęłam kartę swoją na abonament i wsadziłam starego karciaka na którym nie ma nic na koncie i jest połączony z wi-fi w domu...
Reklamację złożyłam tego samego dnia, wszystko im opisałam co i jak, teraz czekam, wyzywać nikogo nie wyzywam i nie mam zamiaru bo to moja głupota, choć stawki mają z kosmosu:wściekła/y: Rozmowy nie mam nagranej żadnej ,bo do żadnej nie doszło, jedynie co to mi podniosło cenę do zapłaty :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej :)

ale dzisiaj sie wyspalam w koncu :) maly spal z jedna pobudka o 4 :) jak za starych dobrych czasow hehe
czyzby sie nawrocil ?? :)))

Malutka (czemu nie moge pogrubienia wylaczyc ?? !! )
z tymi rachunkami to juz nie pierwszy raz taka akcja !! mojego znajomego zona nabila prawie 30tys.
:szok:z nimi trzeba uwazac .. swoja droga to skandal zeby tyle internet kosztowal !! tutaj jest za free ...

laski musialam tutaj z tym przyjsc
moj David skonczyl dzisiaj 4 miesiace i dostal prezent
zabek mu wyszedl :-)

brawoooo :))) prezent udany :)))

Cześć a ja melduje, że przyjechała do mnie ciocia z ameryki :-D.
.

jaka radosc hehe
u mnie cisza...

Hejka,

No u mnie kolejna noc z rzedu masakra Ola pierwszy sen śpi ładnie od 20-24 potem je cycka i o 2 pobudka potem o 3,4,5,6 :confused2: i nie śpi tylko gada i marudzi masakra jakaś ja padam na ryjjjjjjjjjj:angry: a poza tym marudzi przy butli marudziła jak odciagałam jej swoje nie chciała pic z butli a teraz pije mleko mm łapie possie i głowa na bok a po chwili znów jej daj no i kuzwa nie wiem juzzzzzzzzz o coooo jej chodzi :angry:

Dzis próbujemy z marchewką po jabłuszko wszystko okey ale nie za specjalnie jej smakuje:-p

moze o nic ?? moj od jakiegos czasu na cycu tez ma takie jazdy
ale ja go obserwuje i widze , ze on sie skupic nie moze , wszystko go rozprasza :) a to guzik , a to paski na mojej bluzce , a teraz wsadza mi paluchy do buzi ,albo nosa hehe i zamiast jesc to sie chichra i pluje mlekiem na mnie .... kiedys jak byl malusi sie dossal i najadl sie chwila moment i spal .. a teraz cyrki na cycu :) dzieci rosna i beda miec pewnie nie raz takie akcje
tak jak z jedzeniem stalych pokarmow :) wpierw jest ok jak juz siedzi samo , a pozniej zaczyna chodzic i wez utrzymaj takiego malucha w miejscu :rofl2: zamiast jesc to lata , bo nie usiedzi chwili , szkoda mu czasu na zarcie hehe

super !!! gratulacje !!!

A ja miałam noc kolejną :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie przytomna jestem ... cuż się tak nasze dzieci popsuły ???
całą noc na rękach i drzemki na moim brzuchu ... jestem wykamana,
nic się nie przespałam ... nie wiem ... chyba to zęby ??? ani cycka nie chciała ...

moze skok ?? :))) ja myslalam , ze u nas zeby , ale jednak nie ...

jagmar - łączę się w bólu bo też mam poje*baną sąsiadkę :wściekła/y: po kaloryferach mi wali jak się Milena głośno bawi :confused2: bo wg jej metod wychowawczych dzieci powinny się bawić cicho i najlepiej w kąciku :confused2:

taaa skad ja to znam tez taka mialam jak bylam mala :/ nawet policje wzywali dziady jak miska plastikowa upadla hehe
a prad kradlysmy mu przez kable od kablowki :rofl2:

dobrej nocki :)))

malutka

może nie wyszczekana ale gaduła:) też trzymam &&&&&&&& żeby Ci sie udało... a nuż widelec!:)

asionek
o nie nieeee nie w PL takie luksusy jak internet za free :P ciesz sie że Wy tam macie normalne życie a nie to co u nas jakas komuna

malutka

może nie wyszczekana ale gaduła:) też trzymam &&&&&&&& żeby Ci sie udało... a nuż widelec!:)

asionek
o nie nieeee nie w PL takie luksusy jak internet za free :P ciesz sie że Wy tam macie normalne życie a nie to co u nas jakas komuna

Oczywiście z tym wyszczekaniem to był żarcik dlatego w cudzysłowiu ;-):-D Ale fakt, wygadana jesteś, więc zapewne na taką infolinię się nadajesz ;-):-D

Malutka ja tez mam na androidzie telefon i podobnie dałam sie zrobić. W szpitalu jak Hania sie urodziła wysłałam kilkusekundowy filmik na maila do rodziny. I kosztowało mnie to około 60zł, bo jeszcze nie działała umowa z internetem nowa. Po tym sie zorientowałam,ze mój telefon cały czas wysyła jakieś dane też. No i zablokowałam to w ustawieniach. A ja i tak mam pantere 2, wiec zablokowałam bo tam mam i tak mały pakiet. No ale zrobic sie mozna nieźle. Współczuje rachunku.

reklama
Dzień dobry śpioszki :-)

malutka - fajnie, że wreszcie wpadłaś do nas :-D z telefonem orange miałam tak samo, połączyłam się raz z netem i dopisali mi do rachunku 76,00 PLN, złożyłam reklamację i powiedzieli, że wszystko się zgadza, połączenie z mojej strony było, oni usługę wykonali i kasa na stół :angry:

mam teraz nauczkę i nie korzystam w komórce z netu...może spróbuj co by Ci to na raty rozłożyli

Ewa - ja pracowałam na infolinii w TP nigdy w życiu nie słyszałam tylu bluzgów pod swoim adresem:confused2:

no i kolejny cudowny dzień, śnieg napierdziela znowu kibluję z dziewczynami w domu :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry