Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
laski musialam tutaj z tym przyjsc
moj David skonczyl dzisiaj 4 miesiace i dostal prezent
zabek mu wyszedl :-)

niestety już się popsuła, dzisiaj były 2 pobudki w nocy, wczoraj 6 a dwa dni temu ani jednej więc różnie jestAtram, gratuluje zeba.
Dzis u nas dosc fajna nocka, jedzenie o 24, pozniej o 5.20 i pobudka o 7.30.
Przerwy sa dluzsze odkad mamy zageszczacz na ulewanie. Mam nadzieje, ze sie nie zepsuje
kasiadz, a Tobie mala nadal spi tak ladnie?
Hejka z rańca
Atram gratuluje ząbka i skonczonych 4 m-cy :-) mnie sie dzisiaj snilo, ze Szymkowi az 3 na raz wyszły hehe.
kasiadz moj Szymek tak samo nie podciaga glowki jak go za rece cioagne dupe podnosi w trakcie podciagania za rece a glowa mu wisi jak klusek :-(Ale jak lezy na brzuchu to glowe bardzo wysoko zadziera prawie na prostych rękach, wiec nie wiem...
My sie w miare wyspalismy Szymon tylko trzy razy wstawałW tym czwarty rano łooooo w szoku jesteśmy hehe
Po za tym martwi mnie to, ze moje dziecko ma jedna fałdkę na udzie a na drugim nie ma i juz sobie wkrecam ze z bioderkami jest cos nie tak a kontrola dopeiro 15 marca![]()
Hejka,
No u mnie kolejna noc z rzedu masakra Ola pierwszy sen śpi ładnie od 20-24 potem je cycka i o 2 pobudka potem o 3,4,5,6i nie śpi tylko gada i marudzi masakra jakaś ja padam na ryjjjjjjjjjj
a poza tym marudzi przy butli marudziła jak odciagałam jej swoje nie chciała pic z butli a teraz pije mleko mm łapie possie i głowa na bok a po chwili znów jej daj no i kuzwa nie wiem juzzzzzzzzz o coooo jej chodzi
![]()
Dzis próbujemy z marchewką po jabłuszko wszystko okey ale nie za specjalnie jej smakuje
maggie- a dużo Ci ulewał? Olka coś zaczeła ulewać a nie zdarzało jej sie to![]()
Ciagle wszystkie ubrania zarzygane tym mlekiem. Odkad jest zageszczacz wytrzymuje w jednym ubranku caly dzien
ode mnie wlasnie odjezdza, skapa bylaCześć a ja melduje, że przyjechała do mnie ciocia z ameryki.
Lece się ubierać i idziemy na plac zabaw na śnieg.

Nic nie pomagało, więc go położyłam w drugim pokoju, światło wyłączone i se tak piszczał sam. Po 5 minutach przestał i usnął. Jak tak stałam i czekałam przy drzwiach to się zastanawiam czy tak postępuje dobra matka? A potem stwierdziłam że cel uświęca środki