reklama

Październik 2011

siem:)
ja ide polować na siuśki małej do badania.

miłka

nie wiem jeszcze nie testowałam, dziś go wypróbuje.
jagmar
a nie pusałas ze cie brzuch boli??:P to masz... dla pocieszenia, tez mam ods dzis goscia:P
a te pobiedziska to jak jedziesz z poznania na gnieZno??

reklama
Witam z rańca :-)

A u nas dzisiaj miesięcznica, o 14.55 mały kończy 4 miesiące:-) :-)
Więc zaczniemy podawać co treściwszego od dzisiaj .
Gratulacje dla następnego szczerbucha na bb!!

laski musialam tutaj z tym przyjsc
moj David skonczyl dzisiaj 4 miesiace i dostal prezent
zabek mu wyszedl :-)

super !!! gratulacje !!!

A ja miałam noc kolejną :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie przytomna jestem ... cuż się tak nasze dzieci popsuły ???
całą noc na rękach i drzemki na moim brzuchu ... jestem wykamana,
nic się nie przespałam ... nie wiem ... chyba to zęby ??? ani cycka nie chciała ...

Atram, gratuluje zeba.

Dzis u nas dosc fajna nocka, jedzenie o 24, pozniej o 5.20 i pobudka o 7.30.
Przerwy sa dluzsze odkad mamy zageszczacz na ulewanie. Mam nadzieje, ze sie nie zepsuje:tak:

kasiadz, a Tobie mala nadal spi tak ladnie?
niestety już się popsuła, dzisiaj były 2 pobudki w nocy, wczoraj 6 a dwa dni temu ani jednej więc różnie jest

a u nas dalej sypie..... masakra, znowu w domu siedzimy:(

Hejka z rańca:)
Atram gratuluje ząbka i skonczonych 4 m-cy :-) mnie sie dzisiaj snilo, ze Szymkowi az 3 na raz wyszły hehe.
kasiadz moj Szymek tak samo nie podciaga glowki jak go za rece cioagne dupe podnosi w trakcie podciagania za rece a glowa mu wisi jak klusek :-(Ale jak lezy na brzuchu to glowe bardzo wysoko zadziera prawie na prostych rękach, wiec nie wiem...
My sie w miare wyspalismy Szymon tylko trzy razy wstawał :szok::szok: W tym czwarty rano łooooo w szoku jesteśmy hehe
Po za tym martwi mnie to, ze moje dziecko ma jedna fałdkę na udzie a na drugim nie ma i juz sobie wkrecam ze z bioderkami jest cos nie tak a kontrola dopeiro 15 marca :wściekła/y:

Kochana a miałaś usg bioderek i było ok? Ja u mojej Hani ostatnio też zauważyłam ,że ma nierówne fałdy na biodrach i byłam u pediatry z tym. To ona powiedziała,że jeżeli było usg to jest ok, a poza tym nie patrzy sie na fałdki na udach tylko na pośladkowe, tak wiec weź małego na brzuszek i obejrzyj czy równe sa te na pośladkach :-)

Miłka ja wypozyczyłam inhalator z przychodni ale myslę,że to nie ma róznicy jaki, do tego kupiłam maseczke specjalnie dla dzieci, ale to koszt 10zł był.

Atram gratuluję zębiszcza :-)

Hejka,

No u mnie kolejna noc z rzedu masakra Ola pierwszy sen śpi ładnie od 20-24 potem je cycka i o 2 pobudka potem o 3,4,5,6 :confused2: i nie śpi tylko gada i marudzi masakra jakaś ja padam na ryjjjjjjjjjj:angry: a poza tym marudzi przy butli marudziła jak odciagałam jej swoje nie chciała pic z butli a teraz pije mleko mm łapie possie i głowa na bok a po chwili znów jej daj no i kuzwa nie wiem juzzzzzzzzz o coooo jej chodzi :angry:

Dzis próbujemy z marchewką po jabłuszko wszystko okey ale nie za specjalnie jej smakuje:-p

maggie- a dużo Ci ulewał? Olka coś zaczeła ulewać a nie zdarzało jej sie to:confused2:

tak Marti, Kuba ulewa masakrycznie od urodzenia. Wlasciwie nie mozna go dac do pionu bo po obiciu zawsze leci paw:sorry: Ciagle wszystkie ubrania zarzygane tym mlekiem. Odkad jest zageszczacz wytrzymuje w jednym ubranku caly dzien:laugh2:

Z jedzenia to u nas byly morele, jablko i marchewka. Wszystko zaakceptowane jesli chodzi o przewod pokarmowy. Byla tez odrobina soku.

Gdzie mileczka i malutka? Zaginely gdzies na dobre...

Ati miał usg ale lekarz wtedy wymruczał ze miesci sie w gornej granicy i do kontroli za jakis czas, wiec idziemy w marcu.. No niby czytałam ze dzieci moga miec nierowne fałdki....

hejohej

atram no gratulejszyn!!!! czekamy na zdjąteczka. U nas ta dwójka jeszcze nie wyszła.

nam pediatra na wizycie sprawdzała czy mały się podciąga, u nas idą głowka i barki. :tak:

u nas nocki o 2-3h, też mieliśmy ładne nocki po 7h bez pobudki ale te czasy już daaaawno minęły.

jagmar do mnie ciocia nie przyszła, 2 razy miałam fałszywy alarm, raz nawet plamienie 1dniowe ale cioci brak :eek:

korbobor fajny tekst i cała prawda.

Swoją drogą, co do złych matek, wczoraj mój Arek tak się darł, krzyczał i piszczał ze złości że aż mnie szlak trafiał. :wściekła/y: Nic nie pomagało, więc go położyłam w drugim pokoju, światło wyłączone i se tak piszczał sam. Po 5 minutach przestał i usnął. Jak tak stałam i czekałam przy drzwiach to się zastanawiam czy tak postępuje dobra matka? A potem stwierdziłam że cel uświęca środki :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ale nas zasypało to już wyobrażam jak zasypało Mileczkę
my dziś byłyśmy do szczepienia i musieliśmu autem podjecha bo wózkiem nieda rady.
Ważymy 6300 i byłam w wielkim szoku bo zawsze był płacz a dzis nic może jej pani pielęgniarka spasowała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry