reklama

Październik 2011

Dzień dobry :-)

u nas Hela zarządziła pobudkę po 4:00 wg zasady, że spanie jest przereklamowane :eek:

ciasto wyszło troszku twardawe, trzeba je konsumować jak Królowa Angielska zapijając/moczyć w kawie/herbacie :-p chyba za długo się piekło :-) dziś spróbujemy jeszcze raz ;-)

reklama
hej :)
dopijam kawke i zaraz ide z malym do wyra :))))

A ja lubię witaminkę D i czasem małej podjadam. Nie ma jakiegoś specjalnie wyrazistego smaku. Może to zależy od producenta?

ja pisalam o wit K :)))
D jest dobra mamy o smaku cytrusow :)
ale K to jest masakraaaa gorzkie takie , ze morde wykreca i nie mozna sie tego pozbyc tak latwo fuuuu

Dzień dobry :-)

u nas Hela zarządziła pobudkę po 4:00 wg zasady, że spanie jest przereklamowane :eek:

ciasto wyszło troszku twardawe, trzeba je konsumować jak Królowa Angielska zapijając/moczyć w kawie/herbacie :-p chyba za długo się piekło :-) dziś spróbujemy jeszcze raz ;-)

nas giga kupa obudzila ... wszystko uwalone :/
mozesz mi dac tego ciasta ja tam lubie moczyc w kawie czy herbacie ciastka :))) powodzenia z drugim !! :)

bry!
ja liczylam na ciasto u tesciowej ale nie wiem czy jechac tam czy nie..podobno troche przeziebiona tesciowa jest i zastanawiam sie czy , gdy synus nie bedzie mial bezposredniego kontaktu z nia to zarazi sie?

ja drozdzowki pieklam "od malego" i dobre mi wychodza, chyba troche popraktykowac trzeba :) ale smaka mi narobilas nieziemskiego!

zazdroszzce wszystkim mama , ktorych dzieci spia wiecej niz 3 godz ciagiem w nocy! a o dluzszych ciagach to nawet nie wspomne, szczesciary...

Cześć ja dzisiaj jestem wyspana bo mała pospała od 1 do 7 :) i do tego mąż zajął się Zosią i mogłam razem z Marysia leniuchować do 10:)
Miłej niedzieli Wam życzę.

mozesz mi dac tego ciasta ja tam lubie moczyc w kawie czy herbacie ciastka :))) powodzenia z drugim !! :)

ja tam też lubię moczyć ciasteczka w kawie :tak::-)

Dzień Doberek Panienki :-D

Cześć dziewuszki :-D

Hmm u Nas dziwne dni, przynajmniej dla mnie, wczoraj dostałam @ i kiepskawo się czuje do dziś:-( Zaczęło się od tego że w piątek wypuściliśmy się z m na imprezkę urodzinową do sąsiada z małym został teściowie, super sobie poradzili więc mogliśmy się pobawić do 1wszej, było naprawdę fajnie:tak: Już w ten dzień miałam mega ból głowy, mdliło mnie przy tym okrutnie wzięłam ze 3 tapsy ale nic nie pomogło, głowa mnie łupała do dziś rana, myślałam że życie skończe, mało tego młody tak nam dał w nocy popalić, mimo tego że wylądował u Nas w wyrze to się tak kręcił że nie szło spać. Wyglądaliśmy jak zombi no i jak mały poszedł na drzemkę to my z m razem z nim i niedawno wstaliśmy jest dużo lepiej:tak:
Mały coś słabo je, w nocy daliśmy mu wody to wypił i poszedł spać normalnie jak by pił mleko, wstał nic nie zjadł i dopiero koło 11.30 i tak nie wszystko:-( Nie mam pojęcia dlaczego:-(

Co dziś macie panienki na obiadek ja robię sosik;-)

Super że się rozerwaliście troszkę ... bólu głowy i złego samopoczucia współczuję :-(
Mały może tęskił i dlatego tak się zachowywał ???
ja mam udka dziś na obiad ...

witam:)
na obiadek mężuś pichci jakąś zapiekankę z ryby:)

a mnie znowuż brzuch boli;/ nie wiem co jest że tak często boli jak na @, ale @ nie widać. Też tak macie?

Dzień doberek,

a ja dzisiaj z małym u rodziców od wczoraj, mama pieczeń robi a na deser pączusie serowe mniam żyć nie umierać:-D

Wzięłam małego tak na rękach na 10 minut na dwór bo wózka tu nie mam i zasnął mi w 5 minut na ramieniu więc wróciliśmy. Szkoda bo dzisiaj u nas super pogoda, słonko i 7 stopni plus.

A wiesz Justyś, ze mój wczoraj też jakiś niejadek, wieczorem tylko 75ml wytrąbił z butli, zawsze to 120, 150 a spał niby normalnie. I dzisiaj tez jakoś za bardzo nie ciągnie , strajk głodowy czy jak??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry