reklama

Październik 2011

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój przechodzi 2 raz przez "burzę hormonów ciążowych"...jest jakby hmmmmm mniej cierpliwy hhahahah:-D

Cały czas słyszę ja wiem że jesteś w ciąży...staram się jak mogę...ale odpuść czasem bo nie wytrzymam :-)

A ja mam ochotę na lody śmietankowo- czekoladowe :baffled::baffled::baffled:

A po pracy ide do teściowej na ukochane kopytka !!!!! i tort malinowy :-D:-D:-D

reklama
hehe biedni ci nasi faceci ;)

ale ci fajnie , ze ktos dla ciebie gotuje i masz apetyt ... ja juz marze zeby odzyskac na nowo radosc z jedzenia !! oj wtedy sobie poszaleje hehe

hej dziewczyny....ja tez mam doła....bleee czuje się jakas taka zaniedbana.....syfki wszędzie,,,dekold plecy obsypane a nigdy tam ich nie miałam...cyce mnie bolą.....włosy mam już okropne...jak nie zafarbuję to zwarjuje.... bleeee blleee blleeee

Oj dziewczyny ale naprodukowałyście :):-D
Jeszcze raz serdecznie dziekuje za cieple przyjecie :).
Ja jako takich smakow na razie nie mam,mam nadzieje ze tak mi zostanie :D.
Widze ze dziewczyny szalejecie za ogorkowa.... Ja nie przepadam,za to dzisiaj pyszny rosolek na obiad :).
Jak mi sie uda to w przyszlym tygodniu do lekarza ide :D. Jestem ciekawa czy juz cos widac :).

Ja w poprzedniej ciazy nie mialam ZADNYCH objawow,jedynie bark @. Takze objawami sie za bardzo nie sugerowac :). No i cieszyc ze nie ma sie zadnych rewolucji :).

Trzymam kciuki za wizyty u lekarzy!!!

Ja Was przepraszam że tak chaotycznie pisze,ale nie jestem w stanie ogarnac wszystkiego co tutaj nabazgrałyście :rofl2:
No nic uciekam do Dziecia mojego chorego.....Bidulek znowu z goraczka sie meczy...

hej dziewczyny....ja tez mam doła....bleee czuje się jakas taka zaniedbana.....syfki wszędzie,,,dekold plecy obsypane a nigdy tam ich nie miałam...cyce mnie bolą.....włosy mam już okropne...jak nie zafarbuję to zwarjuje.... bleeee blleee blleeee

mam to samo :( czuje sie i wygladam jak zmora :/ syfki , wlosy jakies beznadziejne , juz nie wspominajac o samopoczuciu .... jakos trzeba sie trzymac , ale latwo nie jest

Kasiula no produkcja idzie pelna para :) przyzwyczaisz sie z czasem :) zdrowka dla dziecka duzo !!!
no i fajnie , ze sie dobrze czujesz , zazdroszcze ;)

Ale mi sie nie chce dziś w pracy nic robić...normalnie jakaś masakra...

Ciekawa jestem czy mnie mdłości ominą...jak na razie nic takiego mi nie doskwiera...:)

Hopeeto sie ciesz , ze nic ci nie jest ;)
ja to sie ciesze , ze do pracy nie chodze , bo i tak bym musiala isc na zwolnienie o ile lekarz by mi dal ;( nie wyobrazam sobie isc teraz gdziekolwiek na dluzej niz h , jedyne co to jeszcze na dworzu czuje sie w miare dopiki jakis zapach do mnie nie dojdzie ... pomieszczenia zamkniete odpadaja , od razu mi duzszno , smierdzi i slabo :(
w domu mam wszystkie okna pootwierane i balkon tez ;)

Dziewczyny wszystko ok!serducho bije jak nalezy.Fasola 11 milimetrow wszystko w normie.Krew pobrana ,na wszystko takze toxo itp.Jedyne co to za te dodatkowe badania ,do ktorych ma sie prawo po 35 tyg.a ja i ta chce zrobic musze zaplacic 160 Euro!Ale to dopiero za jakies 6 tygodni,tylko juz teraz musze sie umowic na wizyte u specjalisty Lilou fryz byl szykowny. Ja tutaj robie pierogi czasami z tego serka granulowanego,odpowiednika naszego wiejskiego tam go nie ma?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry