Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki dziewczyny....ale czuję ulgę....mówię wam...i taki spokój....jeszcze jak powiedział że wszystko ok....że bete mam przeogromną...a to znaczy że ciąża nie jest zagrożona....uffff ii te dwa małe bąble z tymi serduchami....ojejku coś pięknego....chociaż nie takie małe bo mają po 16,1 mm....duże fasolaki :-)
Napisala Asionek31
witaj) ciaza blizniacza jest mozliwa i jako pierwsza , a czemy pytasz ??
Bardzo chciałabym mieć bliźniaki) Ja sama mam brata bliźniaka a i u mojego męża zdarzyły się bliźniaki w rodzinie
Jestem teraz w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży i wydaje mi się że mój brzuszek zaczął już delikatnie rosnąć...Wiem że to może brzmieć dziwnie w tak wczesnej ciąży...hmmm nie jem dużo wiec to nie z nadmiaru kalorii. Mam USG w następnym tygodniu w czwartek...bede w tedy w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży...czy możliwe że już wtedy będzie widać czy są dwa czy jedno serduszko?)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam za nas kciuki)
gratulacje, super wiescinoooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...
mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze