Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja padam na pysk ,kostiumy kupione.Trening z blizniakami zaliczone.Ale najgorsza byla wywiadowka u nauczycielki ktorej nie znosze!A teraz wyslalam meza do sklepu bo chce Arbuza.Uwielbiam takie dni jak dzisiejszy!!!!
zupaogorkowa no a mnie zaczelo od 3 dni chyba... i dopoki nie zjem sniadania to dramat nawet chrupki nie pomagaja
Mam jeszcze pytanie... Czy ciasne ciuchy sa bezpieczne?? Chodzi mi o to, ze jak siedze w jeansach to czuje ucisk i nie chcialabym zaszkodzic malenstwu

...wymioty pół nocy a jakby tego było mało Domel znów dostał gorączki (39.3) ok północy...więc biegałam od kibela do łóżka małego aby go poić i przytulać. 
...M wrócił z pracy ok 23 ...chciał mi pomóc ale Domel tylko mamusię akceptował...więc co on biedny mógł zrobić...głowę mi potrzymać nad muszlą?? 

...wczoraj M był z nim u lekarza i kaząła kontynuowac przeciwzapalne leki bo osłuchowo ok...ale dziś pojde popracy znów bo martwi mnie ta gorączka.wiecie co mi sie marzy ??
koniec mdlosci i barku energii !!!!!!
pierwsze co zrobie to wyszoruje mieszkanie jak za starych dobrych czasow , bo teraz to po lebkach , a i tak wiekszosc to moj maz robi
i zaczne gotowac znowu , bo to jest cos co uwielbiam , a nie robie od prawie 2 tyg.![]()

A ja zjadlam na sniadanie z kremem ajerkoniakowym.Nie ma to jak bomba z ranca.niezly tesc... hahahao matko.
ja mam chec na paczka z bita smietana, ale nie wiem czy takiego znajde... lece poszukacmilego dnia