Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
asionek ja wczoraj mialam taki pizzowy dzien ale dzis sie czuje zle bo mdlosci i bol glowy wiec jakos mnie od pizzy odrzucilo.
mikusia to szybko widzialas serduszko, ja mialam usg 5t6d i nic nie bylo jeszcze widac
Asionek ja troche jak na wybawienie czekam na ta wizyte bo do 10 kazal mi lekarz lezec i juz mam dosc. Mam nadzieje ze okaze sie ze wszystko ok i bede mogla normalnie funkcjonowac no i przede wszystkim ze z fasolka wszystko wporzadku.
Cześć dziewczynywe wtorek byłam u ginekologa w celu potwierdzenia ciąży. Przy okazji zrobiła mi usg dopochwowe. Według ost. miesiączki byłby to 6-7tydzień ciąży ale według usg powiedziała mi że to jest 4tydzień i6dzień. Czy jest możliwe że na tym usg jeszcze nic nie widać??? Tzn. było widać pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy.... Czy na zobaczenie zarodka to za wczas?? Kolejną wizyte mam za 4tygodnie .... mam nadzieje ze wtedy juz zobacze ten zarodek.....